Zonwering lichtkoepels

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Veel bedrijven beschikken over een lichtkoepel (ook wel lichtstraat genoemd) in het pand. Een lichtkoepel brengt veel licht met zich mee en zorgt voor een mooi zicht naar buiten. Door de lichtkoepel wil je geen last hebben van schitteringen of warmte van de zon. Bij Reflect Glasfilm hebben we hier met onze zonwerende folie een oplossing voor! Met zonwering voor lichtkoepels geniet je optimaal van het licht, maar lopen de temperaturen binnen niet meer zo hoog op.

Zonwering lichtkoepels: alleen de voordelen blijven over!

Vooral in de zomer is het hebben van een lichtkoepel(s) een geen pretje. De zon schijnt mooi naar binnen en in combinatie met het vele lichtinval creëert het veel sfeer in de ruimte. Toch kan het soms lastig zijn omdat het, zeker met meerdere lichtkoepels, erg warm kan worden. Met onze zonwerende raamfolie worden enkel de voordelen behouden. De folie zorgt ervoor dat tot wel 85% van de warmte geweerd wordt én dat de kosten voor het verkoelen van de ruimte aanzienlijk zullen verlagen. De overlast van de warmte van de zon via de lichtkoepel is dus verleden tijd.

De voornaamste reden van het gebruik van de lichtkoepel is extra licht dat je ervoor terugkrijgt. Het is dan goed om te weten dat glasfolie ervoor zorgt dat de warmte buiten blijft, maar dat het geen invloed heeft op de hoeveelheid lichtinval door koepel.

Meer informatie over zonwering voor lichtkoepels

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Zonwering lichtkoepels: maakt je lichtkoepel direct veiliger

Naast dat zonwerende raamfolie ervoor zorgt voor meer comfort en minder kosten zijn, is een lichtkoepel mét zonwerende raamfolie ook een stuk veiliger. De raamfolie van Reflect Glasfilm is namelijk inbraakvertragend en scherfbindend. Dat betekent dat mocht het glas breken (wat ook lastiger is) de folie ervoor zorgt dat de scherven niet in het rond vliegen of in veel gevallen naar beneden vallen. Ook zorgt dit ervoor dat het inbrekers minder kans hebben omdat het lastig is dit glas te breken.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Reflect Glasfilm monteert zonwering voor lichtkoepels

Het aanbrengen van raamfolie voor je lichtkoepel is lastig. De koepel heeft namelijk een aparte vorm waardoor je dit beter over kunt laten aan de experts van Reflect Glasfilm. Onze glasfolie experts kunnen de raamfolie zo netjes plakken dat het praktisch onzichtbaar is. Op onze projectpagina kan je verschillende lichtstraat projecten vinden die wij al hebben gerealiseerd. Natuurlijk kan je ook contact met ons opnemen, we vertellen je graag meer.

Vraag offerte aan
zonwering lichtkoepels 1

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto