Soorten raamfolies voor elke sector

Raamfolie is geschikt voor bijna elke sector. In de afgelopen 40 jaar zijn we met Reflect Glasfilm bij veel bedrijven langs geweest om raamfolie te plaatsen. Elke opdracht is anders en daarom hebben we hier onze belangrijkste sectoren uitgelicht:

 

Reflect Glasfilm beeldmerk
Reflect Glasfilm beeldmerk

Kantoorgebouwen

Moderne gebouwen bevatten vaak veel glas. Dit zorgt voor een vrij uitzicht, een ruimtelijke uitstraling en voldoende lichtinval. Helaas heeft de vrije lichtinval een aantal nadelen: opwarming en een slecht binnenklimaat.
Onze raamfolie biedt voor kantoorgebouwen de optimale oplossing voor een duurzaam pand met een aangename temperatuur. Veel andere kantoorgebouwen zijn u voor geweest. Benieuwd wat we voor hen hebben betekend en wat dit heeft opgeleverd? Bekijk hier de gerealiseerde projecten.

Detailhandel

Ga voor inbraakvertragende en/of UV-folie voor uw pand

Ramen van etalages van winkels zijn vaak het doelwit van inbraak. Gelukkig hebben wij diverse soorten raamfolie die dat voorkomen. Door de etalage te voorzien van een inbraakwerende folie wordt bij een poging tot inbraak de klap opgevangen. Daarnaast biedt veiligheidsfolie glasbescherming in extreme situaties. Denk hierbij aan inbraak, rellen, vuurwerk en brandgevaar. Zelfs met explosies biedt onze raamfolie een ongekende veiligheid.
Heeft u kleding en/of meubels in de winkel of etalage staan? Dan zouden deze door de zon kunnen verkleuren. Met onze UV-werende folie is dat vervelend tijd. De raamfolie is praktisch onzichtbaar.

Reflect Glasfilm beeldmerk

Ontmoet ons team

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een comfortabele en duurzame woon- en werkomgeving verdient. Ons motto is dan ook niet voor niks: verhoog comfort, verlaag kosten”. Al sinds 1991 hebben wij een eenvoudige oplossing voor een complex probleem. We bieden diverse soorten raamfolie aan voor zowel particulieren als bedrijven, zonder ingrijpende maatregelen.

Reflect Glasfilm beeldmerk

Kinderopvang

Bescherm kinderen met raamfolie

De ideale kinderopvang: licht en veilige toestellen, een zachte vloer, behaaglijk en knus. Kinderen kunnen er ravotten en spelen. Zit er echter glas in het gebouw of de ruimte? Dan is er een risico aanwezig. De opvangruimte kan echter eenvoudig veilig worden gemaakt met onze raamfolie. De ruiten van de kinderopvang worden net zo sterk als gelaagd glas en zal niet snel breken met alle gevolgen van dien.

Soorten raamfolies uitgevoerd

Wij hebben veel panden en woonhuizen voorzien van onze Hyperion raamfolie. Hiernaast ziet u een greep uit onze uitgevoerde projecten.

Bekijk alles

Gelre ziekenhuis Apeldoorn Reflect Glasfilm

Gelre ziekenhuis Apeldoorn

Snijders kazerne glasfilm

Generaal Snijderskazerne

Sleegers Technique

Sportlocatie Leiderdorp

Voedingssector

Veiligheidsfolie beschermt product en personeel

In de voedingssector kan elke ruit of spiegel een risico vormen. U moet er niet aan denken dat er glas breekt en dat er in het productieproces van het voedsel glas terecht komt. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de verwondingen voor het personeel als er onverhoopt een ruit breekt. Maak uw ruiten daarom veilig met onze veiligheidsfolie. Daarnaast kunt u de veiligheidsfolie gemakkelijk combineren met een zonwerende of isolerende raamfolie. Zo is er altijd een aangename temperatuur in de ruimte.

Reflect Glasfilm beeldmerk
Reflect Glasfilm beeldmerk

Monumentale panden

Monumentale panden vragen veel onderhoud op het gebied van isolatie. Het vervangen van enkel glas naar dubbelglas is vaak niet toegestaan. Isolerende raamfolie wordt op bestaande beglazing zonder ingrijpende verbouwing aangebracht. Het houdt de warmte in de winter binnen en in de zomer buiten. Bespaar gemakkelijk op energiekosten met onze raamfolie!

 

Zorginstellingen

Gezondheid en bacteriën gaan niet samen

In een ziekenhuis is een optimale omgeving gewenst om te werken en patiënten te genezen. U besteedt immers veel aandacht aan infectiepreventie. De gordijnen, vitrages, lamellen en rolgordijnen zijn een bacteriële leefomgeving. Traditionele zonwering is veelal onhygiënisch, onderhoudsgevoelig en moeilijk te reinigen. Bovendien werkt dit niet preventief en wordt het vaak ingezet als het te laat is. De warmte is dan al binnen. Met onze raamfolie zijn deze problemen verleden tijd!

 

Reflect Glasfilm beeldmerk

Ook raamfolie op uw ramen?

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

  Neem contact op of vraag een offerte aan

  Heb je vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden. Een offerte vraag je gemakkelijk aan met het offerteformulier hiernaast.

  Steiger 2
  6581 KZ Malden
  Tel: 024-6451616
  E-mail: info@reflectglasfilm.nl

  30+

  jaar ervaring

  8.000

  gebouwen met raamfolie

  A+

  kwaliteit folie