Afbeelding-Reflect-Glasfilm-homepagina

Ramada The Hague Scheveningen

71% tot 90% warmtereductie met zonwerende raamfolie

Drie types zonwerende raamfolie, voor verschillende behoeften in diverse ruimten. De Hyperion 20N, Hyperion 20R, en Hyperion 50R bieden variërende niveaus van warmtereductie, aangepast aan verschillend gebruik en de diverse hoeveelheid warmte in de ruimtes. Maximaal heldere zonwerende raamfolie wordt toegepast in hotelkamers, terwijl in algemene ruimtes maximale zonwering wordt gegarandeerd. Deze aanpak zorgt voor een op maat gemaakte oplossing die perfect aansluit bij de specifieke eisen van elke ruimte in het hotel.

Totale oppervlakte: 1043m2
Soort raamfolie: Hyperion 20N, 20R en 50R
Aantal ruiten: 695
Warmtereductie: 71% tot 94%
zonwerende raamfolie Ramada The Hague Scheveningen
zonwerende raamfolie Ramada The Hague Scheveningen
zonwerende raamfolie Ramada The Hague Scheveningen

Contact met Rocher

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een comfortabele en duurzame woon- en werkomgeving verdient. Ons motto wat daarbij hoort: ‘’verhoog comfort en verlaag de kosten’’. Ons motto komt perfect terug in de voordelen van zonwerende raamfolie. Er zijn verschillende soorten zonwerende raamfolie. Zo hebben we voor elke situatie een passende oplossing.

Onze raamfolie specialist Rocher Kruissen staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en persoonlijk advies te geven bij het maken van de juiste keuze op het gebied van raamfolie. Neem vrijblijvend contact op met Rocher.

Neem contact op met Rocher van Reflect Glasfilm