Inbraakwerende folie: maakt uw beglazing veilig

Inbraakwerende folie is een van de beste manieren om uw huis te beveiligen tegen indringers. Veel mensen denken niet direct aan raamfolie als ze hun huis of kantoorpand extra willen beveiligen. Er wordt namelijk vooral aan sloten, alarmsystemen en camera‘s gedacht. Een logische gedachte, want deze traditionele beveiligingsmethoden hebben hun effectiviteit al laten zien. Maar, zowel woonhuizen als kantoorpanden kunnen door inbraakwerende folie optimaal worden beschermd tegen inbrekers.

De voordelen van inbraakwerende folie

Inbraakwerende folie zorgt ervoor dat een inbraak op zijn minst vertraagd of belemmerd wordt

Extreem sterke veiligheidsfolie getest volgens strenge, Europese veiligheidsnormen

Zeer effectieve methode om inbraak te voorkomen

Minder kans op schade of letsel doordat rondvliegend glas wordt opgevangen

Onze projecten

Wij hebben veel panden en woonhuizen voorzien van onze raamfolie. Hiernaast ziet u een greep uit onze uitgevoerde projecten.

Bekijk alles

Zonwerende raamfolie in het Gelre Ziekenhuis Apeldoorn

Gelre ziekenhuis Apeldoorn

Motorcentrum Reflect Glasfilm

Motor Centrum Eibergen

Zonwerende raamfolie in het gemeentehuis van Vlissingen

Gemeentehuis Vlissingen

Top-Slapen-Elst

Top slapen Elst

Hoe werkt inbraakwerende folie?

Glaswerk is een van de meest gangbare manieren om in een pand in te breken. Door het gebruik van inbraakwerende folie wordt het glas in uw pand verstevigd. Mocht het glas alsnog breken, wordt het glas opgevangen in het folie. Hierdoor wordt het inbrekers erg lastig gemaakt om alsnog in uw pand binnen te treden. Daarnaast zorgt het ervoor dat er geen honderden glasscherven in uw kantoorpand of huis terechtkomen.

Het effect van inbraakwerende folie

Om de kans op inbraak te verkleinen, is ons advies om onze veiligheidsfolie op uw ramen te plaatsen. Dit kan glas bij de voordeur zijn, maar ook een kelderraam, toiletraampje of andere ramen kunnen goed worden beveiligd. De folie maakt het glas om te beginnen sterker waardoor het minder snel breekt. De folie is in de meeste gevallen zo sterk dat er zelf met een wapen niet doorheen kan worden geschoten. Dit maakt het perfect als anti-vandalisme folie.

Overigens hoeft die niet alleen te gelden tegen inbraak. Ook als er iets anders gebeurt waardoor het glas kan breken als er overdag mensen in huis zijn, dan is de kans op letsel vele malen kleiner. Tot slot is de folie ook nog eens niet te zien. Hierdoor blijft het zicht behouden en is de veiligheid toch gewaarborgd.

Reflect Glasfilm beeldmerk Veiligheidsfolie Reflect Glasfilm

Via deze weg wilde ik jullie hartelijk bedanken voor het folie wat bij ons is aangebracht. We merken met de afgelopen paar warme dagen direct het verschil! We kunnen ’s avonds weer in de keuken staan zonder te zweten en de woonkamer is ook lekker koel. Hartelijk dank voor jullie service!

R. Baardman
Zonwerende raamfolie

De betrokkenheid bij advisering en projecten in uitvoering door Reflect Glasfilm is buitengewoon. Ik kan Michel met een gerust hart meenemen op locatie waarbij hij zijn expertise inzet in het belang voor onze klant/ gebruiker. Er wordt veel energie gestoken in het uitleggen van de technische aspecten en toepassingen.

Ron Hoeks

Het werd enorm warm in ons gebouw en daarnaast tonen we waardevolle stukken die maximaal beschermd moesten worden tegen de invloeden van de zon. Reflect Glasfilm had de perfecte oplossing, zonwerende buitenfolie, die zowel warmte als UV tegenhoudt. We zijn zeer tevreden over Reflect Glasfilm en bevelen hun iedereen aan.

Jan Henningheim

Tijdens de afgelopen warmteperiode voldeed de aangebrachte glasfilm meer dan uitstekend. Ik met mijn hand de beplakte ruiten gevoeld. Vorig jaar kon ik dat niet doen, omdat de ruit bloedheet was. Nu kon ik gewoon mijn hand langere tijd tegen de ruit aan houden. Het is een prima investering geweest die zijn doel zeker bereikt heeft.

Luc Broers
Zonwerende raamfolie

Ik heb Reflect Glasfilm leren kennen als zeer bedreven, betrouwbaar en professionele aanbieder en verwerken van renovatie van glaspartijen. Met de nodige aandacht voor het minimaliseren van de CO2 footprint. Alles met Reflect Glasfilm loopt gewoon soepel. En de twee Michels hebben veel kennis en kunde.

René Engelen
Zonwerende raamfolie in Wassenaar

Raamfolie ook op uw ramen?

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 12 MB.
  Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

  Neem contact op of vraag een offerte aan

  Heb je vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden. Een offerte vraag je gemakkelijk aan met het offerteformulier hiernaast.

  Steiger 2
  6581 KZ Malden
  Tel: 024-6451616
  E-mail: info@reflectglasfilm.nl

  30+

  jaar ervaring

  8.000

  gebouwen met raamfolie

  A+

  kwaliteit folie