Afbeelding-Reflect-Glasfilm-homepagina

Vraag een offerte aan

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen. Heeft u een andere vraag of wilt u dat wij direct contact met u opnemen? Vul dan ons contactformulier in of bel ons gemakkelijk op 024-6451616.

Let op! Wij leveren uitsluitend aan zakelijke opdrachtgevers.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 12 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

  Onze projecten

  Wij hebben veel panden en woonhuizen voorzien van onze raamfolie. Hiernaast zie je een greep uit onze uitgevoerde projecten.

  Bekijk alles

  Zonwerende raamfolie in het gemeentehuis van Vlissingen

  Gemeentehuis Vlissingen

  Zonwerende raamfolie in het Gelre ziekenhuis in Apeldoorn

  Gelre ziekenhuis Apeldoorn

  Zonwerende raamfolie bij Motor centrum Eibergen

  Motor centrum Eibergen

  Zonwerende raamfolie sportlocatie Bloemerd

  Sportlocatie Bloemerd

  Zonwerende raamfolie

  Wat anderen over ons zeggen

  Via deze weg wilde ik jullie hartelijk bedanken voor het folie wat bij ons is aangebracht. We merken met de afgelopen paar warme dagen direct het verschil! We kunnen ’s avonds weer in de keuken staan zonder te zweten en de woonkamer is ook lekker koel. Hartelijk dank voor jullie service!

  R. Baardman
  Zonwerende raamfolie

  De betrokkenheid bij advisering en projecten in uitvoering door Reflect Glasfilm is buitengewoon. Ik kan Michel met een gerust hart meenemen op locatie waarbij hij zijn expertise inzet in het belang voor onze klant/ gebruiker. Er wordt veel energie gestoken in het uitleggen van de technische aspecten en toepassingen.

  Ron Hoeks

  Het werd enorm warm in ons gebouw en daarnaast tonen we waardevolle stukken die maximaal beschermd moesten worden tegen de invloeden van de zon. Reflect Glasfilm had de perfecte oplossing, zonwerende buitenfolie, die zowel warmte als UV tegenhoudt. We zijn zeer tevreden over Reflect Glasfilm en bevelen hun iedereen aan.

  Jan Henningheim

  Tijdens de afgelopen warmteperiode voldeed de aangebrachte glasfilm meer dan uitstekend. Ik met mijn hand de beplakte ruiten gevoeld. Vorig jaar kon ik dat niet doen, omdat de ruit bloedheet was. Nu kon ik gewoon mijn hand langere tijd tegen de ruit aan houden. Het is een prima investering geweest die zijn doel zeker bereikt heeft.

  Luc Broers
  Zonwerende raamfolie

  Ik heb Reflect Glasfilm leren kennen als zeer bedreven, betrouwbaar en professionele aanbieder en verwerken van renovatie van glaspartijen. Met de nodige aandacht voor het minimaliseren van de CO2 footprint. Alles met Reflect Glasfilm loopt gewoon soepel. En de twee Michels hebben veel kennis en kunde.

  René Engelen