Banner website Reflect Glasfilm

Zonwerende raamfolie

Dé oplossing om te besparen in uw energiekosten

Bent u op zoek naar een effectieve manier om uw bedrijf te beschermen tegen ongewenste warmte en daarbij ook nog eens te besparen in uw energiekosten? Dan bent u bij Reflect Glasfilm aan het juiste adres. Onze zonwerende raamfolie is namelijk ontworpen om de warmte tijdens zonnige dagen buiten te houden, terwijl het natuurlijke licht behouden wordt. Zo kunt u genieten van een comfortabeler binnenklimaat en tegelijkertijd energie besparen door het verminderen van het gebruik van airconditioning. Klinkt als een ideale oplossing, toch?

Bij Reflect Glasfilm streven we altijd naar kwaliteit. Onze hoogwaardige zonwerende folie wordt professioneel geïnstalleerd door ons ervaren team. We begrijpen dat elk project uniek is, daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aan uw specifieke eisen voldoen. Dus, als u op zoek bent naar zonwerende raamfolie van goede kwaliteit, kunt u bij Reflect Glasfilm terecht. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en laat ons u helpen bij het creëren van een energiezuinige en comfortabele werkomgeving.

Laat u inspireren

Reflect Glasfilm in praktijk

Soorten zonwerende raamfolie

Bij Reflect Glasfilm worden twee verschillende soorten zonwerende raamfolies gebruikt om de impact van het zonlicht en de warmte op gebouwen te verminderen. Beide hebben hun eigen kenmerken en voordelen.

Hyperion reflecterende zonwerende raamfolie
Reflecterende zonwerende raamfolie wordt ook wel spiegelfolie genoemd vanwege het kenmerkende reflecterende uiterlijk. Deze raamfolie heeft een metalen coating die zonlicht en warmte weerkaatst voordat ze door het glas kunnen dringen. Het belangrijkste voordeel van de reflecterende raamfolie is dat het een hoge mate van warmtewering heeft en binnenruimtes koeler blijven. Door de reflecterende eigenschap zorgt deze raamfolie overdag ook voor privacy, omdat het moeilijker is om van buiten naar binnen te kijken.

Hyperion neutrale zonwerende raamfolie
Neutrale zonwerende raamfolie is ontworpen om zonlicht en warmte af te weren zonder het uiterlijk van het gebouw sterk te beïnvloeden. In tegenstelling tot reflecterende zonwerende raamfolie heeft neutrale raamfolie een subtielere uitstraling en behoudt het natuurlijke uiterlijk van ramen. In vergelijking met reflecterende raamfolies kan neutrale raamfolie mogelijk iets minder effectief zijn in het weren van zonlicht.

De voordelen van onze zonwerende raamfolie

Tot 91% warmtewering

Vuilafstotend én bestand tegen zuren

Blokkeert meer dan 99% van de UV-straling

Reduceert schitteringen en reflecties

Tenminste tot 12 jaar effectief

Onze projecten met zonwerende raamfolie

zonwerende raamfolie Ramada The Hague Scheveningen

Ramada The Hague Scheveningen

Drie types zonwerende raamfolie, voor verschillende behoeften in diverse ruimten. De Hyperion 20N, Hyperion 20R, en Hyperion 50R bieden variërende...

zonwerende raamfolie Gemeente Bernheze

Gemeente Bernheze

Voor de Gemeente Bernheze hebben we de Hyperion 20R zonwerende raamfolie geïnstalleerd, met een totale oppervlakte van 89 m² verdeeld...

zonwerende raamfolie CWZ atrium

CWZ Atrium

Bij het CWZ - Atrium werd gekozen voor Hyperion 20R, onze zonwerende raamfolie. Deze raamfolie werd aangebracht op in totaal...

Zonwerende Raamfolie

Meer comfort én minder kosten

Op warme dagen wilt u natuurlijk graag de warmte buiten houden. Zonwerende raamfolie is de perfecte oplossing om de warmte via uw beglazing te verminderen. Het grote voordeel is dat zonwerende raamfolie het hele jaar door effectief is. In de zomer blijft de warmte buiten, terwijl in de winter de warmte binnen wordt gehouden. Hierdoor kunt u het hele jaar genieten van een comfortabel binnenklimaat. U zult merken dat u minder afhankelijk bent van de kachel of verwarming. Dat betekent natuurlijk een daling in uw energiekosten.

Met zonwerende raamfolie kunt u tot wel 91% van de zonnestralen weren. Traditionele zonwering, zoals screen en zonneschermen, vereist regelmatig onderhoud en dat is niet het geval met onze raamfolie. Daarentegen werkt onze raamfolie preventief en zorgt altijd voor een ideale binnentemperatuur, zonder dat u daar over hoeft na te denken.

Bespaar energiekosten en geniet het hele jaar door van een aangename werkomgeving met onze zonwerende raamfolie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het verlagen van uw energiekosten en het verbeteren van het comfort in uw werkomgeving.

Reflect Glasfilm beeldmerk zonwerende raamfolie bij Multitube Weert

Subsidie op zonwerende raamfolie met de Energie Investeringsaftrek (EIA)

Onze zonwerende raamfolie heeft een gemiddelde levensduur van 12 jaar en wordt geleverd met een garantie van 10 jaar. Bedrijven kunnen fiscaal voordelig investeren in duurzame energie en energiebesparende technieken. U kunt 55,5% van uw investeringskosten aftrekken van de belastbare winst, naast de normale afschrijving van 100% van het totale project.

Uitleg: 100% + 55,5% = 155,5% Maximaal fiscaal aftrekbaar.
Voor een B.V. geldt dan, 25% van 155,5% = 38.88% EIA voordeel

Wilt u meer weten over EIA? Lees dan onze blog.

Effectiviteit van zonwerende raamfolie

Zonwerende raamfolie is zeer effectief in het verminderen van de impact van zonlicht en warmte in gebouwen, echter is de effectiviteit afhankelijk van specifieke eigenschappen. Denk aan het type raamfolie, de kwaliteit en hoe de zonwerende raamfolie is aangebracht.

  • Type raamfolie: Er zijn verschillende soorten raamfolies op de markt met elk hun eigen unieke eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan reflecterende raamfolie, neutrale raamfolie, decoratiefolie en meer. Het kiezen van het juiste type zonwerende folie is cruciaal om het gewenste resultaat te bereiken. Het is raadzaam om professioneel advies in te winnen om de meest geschikte folie voor uw situatie te kiezen.
  • Kwaliteit van de raamfolie: De kwaliteit van zonwerende raamfolie heeft een grote invloed op de effectiviteit ervan. Een raamfolie van hoge kwaliteit levert betere prestaties op het gebied van warmteafstoting, UV-bestendigheid, lichttransmissie en duurzaamheid.
  • Installatie: Het aanbrengen van zonwerende raamfolie vergt kennis en ervaring. Indien de raamfolie niet juist wordt geplaatst kan dat ten koste gaan van de effectiviteit. Het raadplegen van professionals voor het monteren van raamfolie en gerenommeerde merken kan u helpen de juiste keuze te maken.

De hoogwaardige zonwerende raamfolie van Reflect Glasfilm reduceert 91% van de warmte en vermindert daarmee aanzienlijk de binnentemperatuur.