Zonwerende raamfolie
UV-folie

Zonwerende raamfolie

Zonwerende raamfolie: tot 91% warmtewering met direct effect

Met de zonwerende raamfolie van Reflect Glasfilm gaat u voor een preventieve oplossing in uw kantoorpand. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een comfortabele en duurzame woon- en werkomgeving verdient. Onze folie werkt namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week en daardoor is het altijd een aangenaam binnenklimaat. Geen geld dus meer naar die dure (niet duurzame) airco op kantoor. De energierekening kan dan de komende jaren flink omlaag!

Daarnaast zorgt de folie er ook voor dat reflecties op beeldschermen verleden tijd zijn. Hierdoor geniet u van 100% meer comfort.

De voordelen van onze zonwerende raamfolie

Tot 91% warmtewering

Vuilafstotend én bestand tegen zuren

Blokkeert meer dan 99% van de UV-straling

Reduceert schitteringen en reflecties

Tot 12 jaar effectief

Uitgevoerde projecten

Wij hebben veel panden en woonhuizen voorzien van onze Hyperion raamfolie. Hiernaast ziet u een greep uit onze uitgevoerde projecten.

Bekijk alles

Gemeente-Vlissingen_Reflect-Glasfilm

Gemeentehuis Vlissingen

sportlocatie-bloemerd

Sportlocatie Leiderdorp

Motorcentrum Reflect Glasfilm

Motorcentrum Eibergen

Gelre ziekenhuis Apeldoorn Reflect Glasfilm

Gelre ziekenhuis Apeldoorn

Zonwerende Raamfolie: meer comfort, minder kosten

Op warme dagen houdt u de warmte natuurlijk graag buiten. Zonwerende raamfolie is speciaal ontwikkeld om de warmte door beglazing tegen te houden. Het grote voordeel is dat zonwerende raamfolie het hele jaar door functioneert. In de zomer blijft de warmte buiten en in de winter binnen, hierdoor heeft u het hele jaar comfort. De kachel of verwarming, die hoeft niet meer zo vaak aan! Met zonwerende raamfolie wordt tot wel 91% van de zon geweerd. Traditionele zonwering, zoals screens en zonneschermen worden pas neergelaten als de ruimte al is opgewarmd, te laat dus. Daarnaast vergt deze soort zonwering het nodige onderhoud. Raamfolie werkt daarentegen preventief en zorgt altijd voor een ideale binnentemperatuur, zonder dat u daar omkijken naar heeft.

Zonwerende reflecterende raamfolie

Onze Hyperion raamfolie is zowel reflecterend als neutraal beschikbaar. Het voordeel van reflecterende zonwerende raamfolie is dat het ook inkijk tegenhoudt en daardoor uitstekend als privacyfolie gebruikt kan worden. Op deze manier profiteert u dus van een stijlvolle uitstraling en bespaart u op het koelen van het pand.

Bent u op zoek naar zonwerende raamfolie die nagenoeg onzichtbaar is? Ook dan biedt onze Hyperion raamfolie uitkomst. Neutrale raamfolie is van de buitenkant nauwelijks zichtbaar. In tegenstelling tot reflecterende zonwerende raamfolie. Op deze manier blijft de warmte zoveel mogelijk buiten zonder dat het aanzicht van het pand verandert.
Laat u adviseren door onze adviseurs die graag bij u langskomen om u te voorzien van het juiste advies voor uw huis.

Reflect Glasfilm beeldmerk zonwerende raamfolie

Veelgestelde vragen over zonwerende raamfolie

Hoeveel graden scheelt zonwerende raamfolie?

Zonwerende – of warmtewerende – raamfolie heeft een isolerend effect. Dit isolerend effect kan zorgen voor een temperatuurvermindering van wel 7 tot 8 graden. Daarnaast zorgt zonwerende raamfolie voor een zonwering tot wel 90%. Hierdoor heeft u altijd een aangenamer binnenklimaat.

Kan zonwerende raamfolie op dubbel glas?

Zonwerende raamfolie kan alleen worden gebruikt bij enkel glas of dubbel glas. Wanneer u raamfolie gebruikt met HR of HR++ glas kan dit een thermische breuk veroorzaken. Dit komt doordat het HR glas al een warmtereflecterende laag heeft.

Wat kost zonwerende raamfolie?

Hoeveel zonwerende raamfolie kost verschilt per soort raamfolie, opdracht en bedrijf. Bij Reflect Glasfilm verzorgen wij altijd een offerte op maat bij projecten vanaf 7,5m². Benieuwd wat zonwerende raamfolie bij ons kost? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Hoe goed werkt zonwerende raamfolie?

Zonwerende raamfolie is erg effectief. Het zorgt voor een zonwering tot wel 90 procent. Daarnaast zorgt het direct voor een meer aangename binnentemperatuur in uw kantoorpand of woonhuis. Hierdoor is er geen behoefte meer aan traditionele zonwering.

Wat is de beste zonwerende raamfolie?

De beste zonwerende raamfolie verschilt per situatie. Hierdoor is er geen één soort beste raamfolie. Onze monteurs maken altijd een inschatting van welke raamfolie het beste past bij uw situatie. Hierdoor kunnen wij een offerte op maat maken en zorgen wij voor professionele aanbrenging van het raamfolie.

Via deze weg wilde ik jullie hartelijk bedanken voor het folie wat bij ons is aangebracht. We merken met de afgelopen paar warme dagen direct het verschil! We kunnen ’s avonds weer in de keuken staan zonder te zweten en de woonkamer is ook lekker koel. Hartelijk dank voor jullie service!

R. Baardman
Zonwerende raamfolie

De betrokkenheid bij advisering en projecten in uitvoering door Reflect Glasfilm is buitengewoon. Ik kan Michel met een gerust hart meenemen op locatie waarbij hij zijn expertise inzet in het belang voor onze klant/ gebruiker. Er wordt veel energie gestoken in het uitleggen van de technische aspecten en toepassingen.

Ron Hoeks

Het werd enorm warm in ons gebouw en daarnaast tonen we waardevolle stukken die maximaal beschermd moesten worden tegen de invloeden van de zon. Reflect Glasfilm had de perfecte oplossing, zonwerende buitenfolie, die zowel warmte als UV tegenhoudt. We zijn zeer tevreden over Reflect Glasfilm en bevelen hun iedereen aan.

Jan Henningheim

Tijdens de afgelopen warmteperiode voldeed de aangebrachte glasfilm meer dan uitstekend. Ik met mijn hand de beplakte ruiten gevoeld. Vorig jaar kon ik dat niet doen, omdat de ruit bloedheet was. Nu kon ik gewoon mijn hand langere tijd tegen de ruit aan houden. Het is een prima investering geweest die zijn doel zeker bereikt heeft.

Luc Broers
Zonwerende raamfolie

Ik heb Reflect Glasfilm leren kennen als zeer bedreven, betrouwbaar en professionele aanbieder en verwerken van renovatie van glaspartijen. Met de nodige aandacht voor het minimaliseren van de CO2 footprint. Alles met Reflect Glasfilm loopt gewoon soepel. En de twee Michels hebben veel kennis en kunde.

René Engelen

Raamfolie ook op uw ramen?

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 12 MB.
  Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

  Neem contact op of vraag een offerte aan

  Heb je vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden. Een offerte vraag je gemakkelijk aan met het offerteformulier hiernaast.

  Steiger 2
  6581 KZ Malden
  Tel: 024-6451616
  E-mail: info@reflectglasfilm.nl

  30+

  jaar ervaring

  8.000

  gebouwen met raamfolie

  A+

  kwaliteit folie