UV-folie

UV-werende folie

UV-werende folie kopen: Houdt tot 99,9% van de UV-straling tegen

Veel mensen genieten van de zon op een werkplek of op kantoor, toch kent ultravioletstraling ook veel nadelen in een werksfeer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verkleuring van stoffering, andere producten die binnen een gebouw of woning staan en beeldschermen die slecht leesbaar zijn. Of in een chemisch lab waar experimenten beïnvloed kunnen worden door de uv-straling. Om dit probleem op te lossen is er zogenaamde UV-Folie. UV-folie zorgt ervoor dat 99,9% van de ultravioletstraling tegengehouden wordt. UV-folie wordt vaak gebruikt in kantoren, musea, overheidsgebouwen, showrooms en nog kent nog véél meer doeleinden.

De voordelen van UV-folie

Zorgt voor een vermindering van energiekosten

Zorgt ervoor dat producten of meubels minder snel verkleuren waardoor deze langer hun waarde behouden

UV-straling is makkelijk aan te brengen en te combineren met zonwerende of privacyfolie

Houdt 99,9% van de UV-straling tegen

UV-folie is een stuk goedkoper en efficiënter dan traditionele zonwering

Onze projecten

Wij hebben veel panden en woonhuizen voorzien van onze raamfolie. Hiernaast ziet u een greep uit onze uitgevoerde projecten.

Bekijk alles

Zonwerende raamfolie in het Gelre Ziekenhuis Apeldoorn

Gelre ziekenhuis Apeldoorn

Zonwerende raamfolie bij Motor Centrum Eibergen

Motorcentrum Eibergen

Zonwerende raamfolie bij Sleegers Technique Nieuwkuijk

Sleegers Technique Nieuwkuijk

isolerende raamfolie Zuiderhofje Haarlem

Zuiderhofje Haarlem

Wat is het voordeel van UV-folie ten opzichte van andere raamfolies?

UV-folie zorgt ervoor dat het merendeel van de UV-straling tegengehouden wordt. Dit geldt niet voor elke soort raamfolie. De meeste soorten raamfolies, zoals zonwerende folie of veiligheidsfolie houden ook ultravioletstraling tegen. Echter, niet een even groot percentage als dat UV-folie dat doet. Daarom heeft UV-folie een specifiek voordeel om ultravioletstraling te weren in uw werksituatie of woonhuis. Daarnaast werkt de folie preventief en hoeft u zich geen zorgen te maken dat UV-straling roet in het eten gooit in uw huis of kantoorpand.

UV-folie: de transparante folie op het raam

UV-folie is een transparante folie waardoor het niet opvalt wanneer deze aangebracht is. Raamfolies zijn met uitstek geschikt voor kantoorpaden of woonhuizen. Bent u op zoek naar UV-folie voor uw organisatie, bedrijf of woonhuis? Dan bent u bij Reflect Glasfilm aan het juiste adres. U kunt gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen en wij komen graag bij u langs om te kijken naar de juiste folie.

Reflect Glasfilm beeldmerk gezondheidszorg-raamfolie

Via deze weg wilde ik jullie hartelijk bedanken voor het folie wat bij ons is aangebracht. We merken met de afgelopen paar warme dagen direct het verschil! We kunnen ’s avonds weer in de keuken staan zonder te zweten en de woonkamer is ook lekker koel. Hartelijk dank voor jullie service!

R. Baardman
Zonwerende raamfolie

De betrokkenheid bij advisering en projecten in uitvoering door Reflect Glasfilm is buitengewoon. Ik kan Michel met een gerust hart meenemen op locatie waarbij hij zijn expertise inzet in het belang voor onze klant/ gebruiker. Er wordt veel energie gestoken in het uitleggen van de technische aspecten en toepassingen.

Ron Hoeks

Het werd enorm warm in ons gebouw en daarnaast tonen we waardevolle stukken die maximaal beschermd moesten worden tegen de invloeden van de zon. Reflect Glasfilm had de perfecte oplossing, zonwerende buitenfolie, die zowel warmte als UV tegenhoudt. We zijn zeer tevreden over Reflect Glasfilm en bevelen hun iedereen aan.

Jan Henningheim

Tijdens de afgelopen warmteperiode voldeed de aangebrachte glasfilm meer dan uitstekend. Ik met mijn hand de beplakte ruiten gevoeld. Vorig jaar kon ik dat niet doen, omdat de ruit bloedheet was. Nu kon ik gewoon mijn hand langere tijd tegen de ruit aan houden. Het is een prima investering geweest die zijn doel zeker bereikt heeft.

Luc Broers
Zonwerende raamfolie

Ik heb Reflect Glasfilm leren kennen als zeer bedreven, betrouwbaar en professionele aanbieder en verwerken van renovatie van glaspartijen. Met de nodige aandacht voor het minimaliseren van de CO2 footprint. Alles met Reflect Glasfilm loopt gewoon soepel. En de twee Michels hebben veel kennis en kunde.

René Engelen
Zonwerende raamfolie in Wassenaar

Raamfolie ook op uw ramen?

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 12 MB.
  Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

  Neem contact op of vraag een offerte aan

  Heb je vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden. Een offerte vraag je gemakkelijk aan met het offerteformulier hiernaast.

  Steiger 2
  6581 KZ Malden
  Tel: 024-6451616
  E-mail: info@reflectglasfilm.nl

  30+

  jaar ervaring

  8.000

  gebouwen met raamfolie

  A+

  kwaliteit folie