Isolerende raamfolie

Warmtewerende raamfolie

Warmtewerende raamfolie kopen

Het liefst genieten we het hele jaar door van de zon. Dit brengt echter ook zeker nadelen met zich mee. Voor de mensen die aan het werk zijn in een gebouw met veel beglazing bijvoorbeeld. Op echte zomerse dagen staat de airco 24/7 aan. Zonder de airco zou het met de brandende zon op de ramen niet te doen zijn om binnen te werken. Die airco is natuurlijk fijn, maar slecht voor de energierekening én het milieu. De warmtewerende raamfolie werkt juist preventief en maakt dit soort problemen verleden tijd.

De naam zegt het al: de warmte blijft buiten, waardoor het binnen veel beter uit te houden is.

Wat zijn de voordelen van warmtewerende raamfolie?

Door het gebruik van warmtewerende raamfolie wordt tot wel 92% van de zonnewarmte tegengehouden

Direct controle over de binnentemperatuur van uw (kantoor)pand

Voor minimaal 12 jaar kwaliteit

Kostenbesparend én goed voor het milieu

Werkt gedurende het hele jaar

Onze projecten

Wij hebben veel panden en woonhuizen voorzien van onze raamfolie. Hiernaast ziet u een greep uit onze uitgevoerde projecten.

Bekijk alles

Zonwerende raamfolie in het gemeentehuis van Vlissingen

Gemeentehuis Vlissingen

zonwerende-raamfolie-reflect-glasfilm-rotterdam

Woonhuis in Rotterdam

Stadsmuseum Rhenen glasfilm

Stadsmuseum Rhenen

Zonwerende raamfolie sportlocatie Bloemerd

Sportlocatie Leiderdorp

Is warmtewerende raamfolie beter dan traditionele zonwering?

Naast een forse kostenbesparing zorgt de warmtewerende raamfolie er ook voor dat iedereen in het pand lekker naar buiten kan blijven kijken. Met traditionele zonwering zoals lamellen, rolluiken of uitvalschermen, die nodig zijn om de warmte buiten te houden, is dit niet meer mogelijk. Een ander nadeel van traditionele zonwering is dat het niet preventief werkt. Vaak is het al warm in het pand als deze zonwering naar beneden wordt gedaan. De warmtewerende raamfolie werkt juist preventief en maakt dit soort problemen verleden tijd.

 

Waarvoor dient warmtewerende raamfolie

Warmtewerende raamfolie zorgt ervoor dat u weer controle krijgt over de binnentemperatuur van uw pand. Warmtewerend raamfolie is effectief in elk jaargetij, dus niet alleen in de zomer. Door het hele jaar controle te hebben over uw binnentemperatuur bespaart u veel kosten voor uw (kantoor)pand. Warmtewerende raamfolie is tot wel 12 jaar lang effectief. In deze 12 jaar treedt er geen kwaliteitsvermindering op. Zo zorgt u ervoor dat uw medewerkers, of uw gezin kan genieten van een aangename binnentemperatuur.

Wist u dat uw onderneming met deze raamfolie in aanmerking kan komen voor de Energie-Investeringsaftrek? Ook wel de EIA genoemd? Deze regeling zorgt voor een gemiddeld voordeel van 11% bij een investering in energiezuinige oplossingen, zoals deze warmtewerende raamfolie. Met deze regeling erbij heeft u de investering in raamfolie binnen 3-5 jaar terugverdiend.

 

 

Reflect Glasfilm beeldmerk gezondheidszorg-raamfolie

Via deze weg wilde ik jullie hartelijk bedanken voor het folie wat bij ons is aangebracht. We merken met de afgelopen paar warme dagen direct het verschil! We kunnen ’s avonds weer in de keuken staan zonder te zweten en de woonkamer is ook lekker koel. Hartelijk dank voor jullie service!

R. Baardman
Zonwerende raamfolie

De betrokkenheid bij advisering en projecten in uitvoering door Reflect Glasfilm is buitengewoon. Ik kan Michel met een gerust hart meenemen op locatie waarbij hij zijn expertise inzet in het belang voor onze klant/ gebruiker. Er wordt veel energie gestoken in het uitleggen van de technische aspecten en toepassingen.

Ron Hoeks

Het werd enorm warm in ons gebouw en daarnaast tonen we waardevolle stukken die maximaal beschermd moesten worden tegen de invloeden van de zon. Reflect Glasfilm had de perfecte oplossing, zonwerende buitenfolie, die zowel warmte als UV tegenhoudt. We zijn zeer tevreden over Reflect Glasfilm en bevelen hun iedereen aan.

Jan Henningheim

Tijdens de afgelopen warmteperiode voldeed de aangebrachte glasfilm meer dan uitstekend. Ik met mijn hand de beplakte ruiten gevoeld. Vorig jaar kon ik dat niet doen, omdat de ruit bloedheet was. Nu kon ik gewoon mijn hand langere tijd tegen de ruit aan houden. Het is een prima investering geweest die zijn doel zeker bereikt heeft.

Luc Broers
Zonwerende raamfolie

Ik heb Reflect Glasfilm leren kennen als zeer bedreven, betrouwbaar en professionele aanbieder en verwerken van renovatie van glaspartijen. Met de nodige aandacht voor het minimaliseren van de CO2 footprint. Alles met Reflect Glasfilm loopt gewoon soepel. En de twee Michels hebben veel kennis en kunde.

René Engelen
Zonwerende raamfolie in Wassenaar

Raamfolie ook op uw ramen?

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 12 MB.
  Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

  Neem contact op of vraag een offerte aan

  Heb je vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden. Een offerte vraag je gemakkelijk aan met het offerteformulier hiernaast.

  Steiger 2
  6581 KZ Malden
  Tel: 024-6451616
  E-mail: info@reflectglasfilm.nl

  30+

  jaar ervaring

  8.000

  gebouwen met raamfolie

  A+

  kwaliteit folie