Zonwerende raamfolie bij Grol

Antivandalisme folie

Antivandalisme folie: maakt uw beglazing veilig

Vandalisme aan ruiten kost organisaties jaarlijks miljoenen euro’s. Denkt u hierbij eens aan vandalisme bij bussen, trams of metro’s of winkelpanden bij rellen. De kosten van vandalisme zijn vaak niet te overzien. Daarnaast zijn de gevolgen soms erg kostbaar. Veel ondernemers denken aan sloten, alarmsystemen en camera’s ter preventie van vandalisme. Echter, de schade aan uw gebouw wordt hierdoor niet beperkt.

Anti-vandalismefolie is de meest effectieve manier om uw beglazing en uw pand te beschermen tegen vandalisme. De folie zorgt ervoor dat het glas minder snel breekt en vangt de glasscherven op in het folie. Hierdoor wordt het glas nog steeds gebroken, maar wordt het onmogelijk om verdere schade aan te brengen aan uw bedrijfspand. Ons vandalismefolie is zo sterk dat zelfs bij een explosie de scherven bij elkaar worden gehouden. Kies voor veiligheid van uw bedrijfspand, kies voor anti vandalismefolie.

De voordelen van antivandalisme folie

Extreem sterke veiligheidsfolie getest volgens strenge, Europese veiligheidsnormen

Houdt vandalisme en inbrekers buiten de deur

Minder kans op schade of letsel doordat rondvliegend glas wordt opgevangen

Zeer effectieve methode tegen molest, aanslagen en inbraak.

Onze projecten

Wij hebben veel panden en woonhuizen voorzien van onze raamfolie. Hiernaast ziet u een greep uit onze uitgevoerde projecten.

Bekijk alles

Zonwerende raamfolie sportlocatie Bloemerd

Sportlocatie Bloemerd

Zonwerende raamfolie bij Motor Centrum Eibergen

Motorcentrum Eibergen

Top-Slapen-Elst

Detailhandel: Top Slapen Elst

Zonwerende raamfolie in het gemeentehuis van Vlissingen

Gemeente vlissingen

Hoe werkt antivandalisme folie?

Reflect Glasfilms vandalismebestendige folie wordt op de bestaande beglazing aan de binnenzijde aangebracht. De extreem sterke veiligheidsfolie is getest volgens strenge Europese veiligheidsnormen. Na het aanbrengen is de beglazing direct vele malen sterker. Deze direct zeer effectieve methode wordt dan ook niet voor niets wereldwijd bij poging tot inbraak molest en zelfs aanslagen toegepast. Ramen van etalages van winkels zijn vaak het doelwit van vandalisme.

Antivandalisme folie als vangnet voor glas

De kleefkracht van de folie is zo sterk dat de ruit bijna niet kapotgaat. Bij breuk blijft het glas als een vangnet bij elkaar. Door deze vertraging wordt het voor vandalen en inbrekers veel lastiger om uw pand te kunnen betreden. Daarnaast is er binnen veel minder schade en kan kans op letsel door rondvliegend glas worden voorkomen. De ruit breekt, als men het echt wil dus wel, maar voorkomt verdere gevolgen.

Reflect Glasfilm beeldmerk veiligheidsfolie

Via deze weg wilde ik jullie hartelijk bedanken voor het folie wat bij ons is aangebracht. We merken met de afgelopen paar warme dagen direct het verschil! We kunnen ’s avonds weer in de keuken staan zonder te zweten en de woonkamer is ook lekker koel. Hartelijk dank voor jullie service!

R. Baardman
Zonwerende raamfolie

De betrokkenheid bij advisering en projecten in uitvoering door Reflect Glasfilm is buitengewoon. Ik kan Michel met een gerust hart meenemen op locatie waarbij hij zijn expertise inzet in het belang voor onze klant/ gebruiker. Er wordt veel energie gestoken in het uitleggen van de technische aspecten en toepassingen.

Ron Hoeks

Het werd enorm warm in ons gebouw en daarnaast tonen we waardevolle stukken die maximaal beschermd moesten worden tegen de invloeden van de zon. Reflect Glasfilm had de perfecte oplossing, zonwerende buitenfolie, die zowel warmte als UV tegenhoudt. We zijn zeer tevreden over Reflect Glasfilm en bevelen hun iedereen aan.

Jan Henningheim

Tijdens de afgelopen warmteperiode voldeed de aangebrachte glasfilm meer dan uitstekend. Ik met mijn hand de beplakte ruiten gevoeld. Vorig jaar kon ik dat niet doen, omdat de ruit bloedheet was. Nu kon ik gewoon mijn hand langere tijd tegen de ruit aan houden. Het is een prima investering geweest die zijn doel zeker bereikt heeft.

Luc Broers
Zonwerende raamfolie

Ik heb Reflect Glasfilm leren kennen als zeer bedreven, betrouwbaar en professionele aanbieder en verwerken van renovatie van glaspartijen. Met de nodige aandacht voor het minimaliseren van de CO2 footprint. Alles met Reflect Glasfilm loopt gewoon soepel. En de twee Michels hebben veel kennis en kunde.

René Engelen
Zonwerende raamfolie in Wassenaar

Raamfolie ook op uw ramen?

Let op! Wij leveren uitsluitend aan zakelijke opdrachtgevers.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 12 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

  Neem contact op of vraag een offerte aan

  Heb je vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden. Een offerte vraag je gemakkelijk aan met het offerteformulier hiernaast.

  Steiger 2
  6581 KZ Malden
  Tel: 024-6451616
  E-mail: info@reflectglasfilm.nl

  30+

  jaar ervaring

  8.000

  gebouwen met raamfolie

  A+

  kwaliteit folie