Zonwerende raamfolie

Anti inkijk raamfolie: Wel naar buiten, maar niet naar binnen kijken.

Anti-inkijk raamfolie: Eenzijdig door het raam kijken.

Anti-inkijk raamfolie zorgt ervoor dat je niet zomaar naar binnen kunt kijken, door de matte afwerking van het raamfolie. Hierdoor kunt u meer privacy ervaren in uw huis of kantoorpand. Privacy is erg belangrijk in Nederland, zowel in privé als werksferen. Met matte anti-inkijk raamfolie zorgt u ervoor dat op de juiste plekken het zicht beperkt kan worden, zodat u kunt genieten van meer privacy. Hierdoor kunt u wel naar buiten kijken, maar niet naar binnen.

Wel naar buiten kijken, niet naar binnen: Anti inkijk raamfolie is dé oplossing.

Het gebruik van deze matte folie zorgt ervoor dat uw ruimte heel licht blijft. Het zorgt er ook voor dat u ’s avonds en overdag niet naar binnen en naar buiten kunt kijken door het raamfolie. Het biedt u dus privacy gedurende de hele dag. Dit soort raamfolie is perfect voor privacygevoelige bedrijven, huizen of andere ruimten waar privacy een belangrijke rol speelt. Reflect Glasfilm heeft veel ervaring met het aanbrengen van elk type raamfolie, waaronder anti-inkijk raamfolie.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van anti-inkijk folie? Informeer dan naar onze mogelijkheden.

De voordelen van anti-inkijk folie op maat

Het beperkt het zicht van buiten naar binnen in uw kantoorpand of woonhuis

Ideaal voor ruimtes waar privacygevoelige informatie of data gedeeld wordt

Zorgt ervoor dat uw ruimte heel licht blijft

Breekt hinderlijke lichtschittering af

Anti-inkijkfolie heeft ook een inbraakvertragende- en veiligheidsfunctie

Onze projecten

Wij hebben veel panden en woonhuizen voorzien van onze raamfolie. Hiernaast ziet u een greep uit onze uitgevoerde projecten.

Bekijk alles

Zonwerende raamfolie bij Motor Centrum Eibergen

Motorcentrum Eijbergen

Zonwerende raamfolie in het Gelre Ziekenhuis Apeldoorn

Gelre ziekenhuis Apeldoorn

Zonwerende raamfolie in het gemeentehuis van Vlissingen

Gemeentehuis Vlissingen

Zonwerende raamfolie sportlocatie Bloemerd

Sportlocatie Leiderdorp

Bijkomende voordelen van anti-inkijkfolie

Naast de privacy die geboden wordt door anti-inkijkfolie heeft het nog meer functies. Zo zorgt anti-inkijkfolie namelijk voor een zonwerend effect en een inbraakvertragende functie. Door de scherfbindende werking van de folie wordt het glas steviger en worden inbrekers ontmoedigd. Wanneer er een ongeluk gebeurt en er een raam kapotgaat zorgt privacyfolie er onder andere voor dat de ruit bij elkaar gehouden wordt.

Anti-inkijk folie wel naar buiten kijken

Anti-inkijk folie waarbij u wel naar buiten kunt kijken wordt spiegelfolie genoemd. Hierdoor kunt u van de buitenkant niet naar binnen kijken, maar van de binnenkant wel naar buiten. Een andere benaming hiervoor is one way vision folie.

De raamfolie zorgt ook voor meer isolatie doordat het zonwerend werkt. Hierdoor wordt de temperatuur in uw pand beter gereguleerd en bespaart u op energiekosten. Bent u nou benieuwd naar de mogelijkheden voor zonwerende of isolerende raamfolie? Bekijk dan het zonwerende raamfolie van Reflect Glasfilm.

Wilt u graag advies over welk soort raamfolie het beste bij uw situatie past? Onze adviseurs komen graag bij uw (kantoor)pand langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Samen zoeken wij naar de passende oplossing.

Reflect Glasfilm beeldmerk Decoratiefolie

Via deze weg wilde ik jullie hartelijk bedanken voor het folie wat bij ons is aangebracht. We merken met de afgelopen paar warme dagen direct het verschil! We kunnen ’s avonds weer in de keuken staan zonder te zweten en de woonkamer is ook lekker koel. Hartelijk dank voor jullie service!

R. Baardman
Zonwerende raamfolie

De betrokkenheid bij advisering en projecten in uitvoering door Reflect Glasfilm is buitengewoon. Ik kan Michel met een gerust hart meenemen op locatie waarbij hij zijn expertise inzet in het belang voor onze klant/ gebruiker. Er wordt veel energie gestoken in het uitleggen van de technische aspecten en toepassingen.

Ron Hoeks

Het werd enorm warm in ons gebouw en daarnaast tonen we waardevolle stukken die maximaal beschermd moesten worden tegen de invloeden van de zon. Reflect Glasfilm had de perfecte oplossing, zonwerende buitenfolie, die zowel warmte als UV tegenhoudt. We zijn zeer tevreden over Reflect Glasfilm en bevelen hun iedereen aan.

Jan Henningheim

Tijdens de afgelopen warmteperiode voldeed de aangebrachte glasfilm meer dan uitstekend. Ik met mijn hand de beplakte ruiten gevoeld. Vorig jaar kon ik dat niet doen, omdat de ruit bloedheet was. Nu kon ik gewoon mijn hand langere tijd tegen de ruit aan houden. Het is een prima investering geweest die zijn doel zeker bereikt heeft.

Luc Broers
Zonwerende raamfolie

Ik heb Reflect Glasfilm leren kennen als zeer bedreven, betrouwbaar en professionele aanbieder en verwerken van renovatie van glaspartijen. Met de nodige aandacht voor het minimaliseren van de CO2 footprint. Alles met Reflect Glasfilm loopt gewoon soepel. En de twee Michels hebben veel kennis en kunde.

René Engelen
Zonwerende raamfolie in Wassenaar

Raamfolie ook op uw ramen?

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 12 MB.
  Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

  Neem contact op of vraag een offerte aan

  Heb je vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden. Een offerte vraag je gemakkelijk aan met het offerteformulier hiernaast.

  Steiger 2
  6581 KZ Malden
  Tel: 024-6451616
  E-mail: info@reflectglasfilm.nl

  30+

  jaar ervaring

  8.000

  gebouwen met raamfolie

  A+

  kwaliteit folie