Privacy

PRIVACY- EN COOKIEVERKLARING REFLECTGLASFILM

Inleiding

Wij respecteren de privacy van mensen die persoonsgegevens aan ons verstrekken. De persoonsgegevens die aan ons worden verstrekt zullen we beveiligen en vertrouwelijk behandelen. Wij houden ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de Telecommunicatiewet en andere privacyregels.

Privacy Verified MarketingKarwei

Deze privacy- en cookieverklaring is bestemd voor al onze klanten met wie wij een overeenkomst hebben, klanten die van onze diensten of website gebruik maken en bezoekers op onze website.

In deze privacyverklaring informeren wij u over de doelen waarvoor wij uw persoonsgegevens gebruiken. Wij zullen de verkregen persoonsgegevens alleen verwerken voor de doelen waarvoor zij zijn verstrekt. Verder leggen wij u uit op welke wijze wij uw persoonsgegevens gebruiken en welke bewaartermijnen wij hanteren.

Offerte aanvragen

U kunt bij ons een offerte aanvragen voor de levering van onze diensten. Om u een offerte te kunnen toesturen verzamelen wij uw:

  • Naam
  • Adres
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer (optioneel)
  • Overige door u verstrekte informatie als inhoud van uw bericht

Dit doen wij om uw verzoek voor een offerte netjes af te kunnen handelen en ter voorbereiding van de overeenkomst die wij mogelijk met u aangaan. Wij bewaren deze gegevens tot 2 jaar nadat de offerte is verstuurd

Financiële gegevens

Om onze diensten aan u te kunnen leveren, en hiermee de overeenkomst die wij met u sluiten uit te kunnen voeren, moeten wij onze facturen uitsturen. Om ervoor te zorgen dat wij de juiste factuur aan u versturen, verwerken wij uw:

  • Voor- en achternaam
  • Bedrijfsnaam
  • Adres
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer (optioneel)
  • Financiële gegevens
  • Overige door u verstrekte informatie als inhoud van uw bericht

Wij bewaren deze gegevens zolang het nodig is om de overeenkomst uit te voeren en tot maximaal zeven jaar daarna. Voor bepaalde financiële gegevens geldt een fiscale bewaartermijn van zeven jaar na het einde van de overeenkomst. Daarnaast vernietigen wij deze persoonsgegevens niet totdat de factuur is betaald en in geval van een procedure voor de duur van deze procedure.

Profilering/retargeting

Uit verschillende bronnen combineren wij uw persoonsgegevens. Dat doen we om u de beste online ervaring te kunnen bieden. Dit doen wij door diverse gegevens van u aan elkaar te koppelen, zoals uw websitebezoek, zoekgeschiedenis, maar ook uw surfgedrag op onze of externe websites. Door uw gegevens te combineren kunnen wij gepersonaliseerde aanbiedingen en gepersonaliseerde content op de website of social mediakanalen publiceren, die aansluiten bij uw interesses. Op deze wijze kunnen wij gerichtere aanbiedingen doen, op onze website maar ook via externe advertenties, zoals sociale media.

Wij maken alleen profielen met uw toestemming, wij vragen namelijk de vereiste toestemming voordat wij dit soort cookies gebruiken. Bij het verzamelen en combineren van uw gegevens maken we op de website gebruik van cookies. Wij kunnen aan de hand van cookies bijvoorbeeld zien welke pagina’s op onze website u heeft bezocht, welke advertenties op externe websites aan u zijn getoond en of u ze heeft bekeken of niet, of u geïnteresseerd bent in kortingen en welke pagina’s u heeft aangeklikt.

Contactformulier

Op onze website kunt u een contactformulier invullen. Door het invullen van dit formulier, gaat u in op ons aanbod om met ons in contact te treden (uitvoering van de overeenkomst). Hiervoor gebruiken wij uw naam, telefoonnummer, e-mailadres en eventuele overige gegevens die u invult in het bericht.

Wij bewaren deze persoonsgegevens totdat uw verzoek is afgewikkeld en tot 6 maanden daarna voor het geval u naderhand nog meer vragen heeft zodat wij uw informatie er dan meteen bij kunnen pakken. 

Worden uw persoonsgegevens beveiligd?

Reflectglasfilm neemt passende technische en organisatorische maatregelen met betrekking tot de te verrichten verwerkingen van persoonsgegevens, tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking (zoals onbevoegde kennisname, aantasting, wijziging of verstrekking van de persoonsgegevens).

Social media buttons

Op onze website maken wij gebruik van social media buttons, welke u doorgeleiden naar de social media platforms. U krijgt hierdoor de optie om ons te volgen en om content te delen binnen het netwerk. Ook kunt u advertenties tegenkomen op uw social mediapagina. De buttons zijn werkzaam vanwege stukjes code welke afkomstig zijn van de uw medianetwerken. Als u wilt weten wat de social media platforms doen met uw persoonsgegevens, lees dan de desbetreffende privacyverklaring:

Belangrijk: Privacy Shield

Wij zijn ons ervan bewust dat het Privacy Shield ongeldig is verklaard op 16 juli 2020 door het Hof van Justitie van de Europese Unie. Wat de gevolgen hier praktisch van zijn moet nog blijken. Wij zijn momenteel bezig met het onderzoek naar de effecten en mogelijkheden die wij als organisatie kunnen treffen. Zodra hier meer duidelijk over is, passen wij onze werkwijze én privacy- en cookieverklaring hierop aan.