Veiligheidsfolie Reflect Glasfilm

Veiligheidsfolie

Veiligheidsfolie

Versterk uw ramen met onze hoogwaardige veiligheidsfolie

In elke sector, of het nu een winkel, ziekenhuis, fabriek of een andere branche met strikte veiligheidsnormen betreft, is het essentieel om proactieve maatregelen te nemen voor de veiligheid en beveiliging van uw pand. Onze veiligheidsfolie biedt een doeltreffende, slimme oplossing die niet alleen het risico op letsel door rondvliegend glas tijdens noodgevallen minimaliseert, maar ook een extra beveiligingslaag tegen inbraakpogingen biedt.
Deze transparante raamfolie, aangebracht aan de binnenzijde van uw ramen, versterkt uw glas en zorgt ervoor dat bij een breuk de scherven en splinters bij elkaar gehouden worden door een sterke lijmlaag. Dit maakt de veiligheidsfolie een kosteneffectief alternatief voor gelaagd veiligheidsglas, zonder in te leveren op kwaliteit en bescherming.

Is veiligheidsfolie iets voor uw bedrijf? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze deskundige specialisten staan klaar om bij u langs te komen en te bekijken hoe we deze effectieve oplossing het beste kunnen implementeren. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Laat u inspireren

Reflect Glasfilm in praktijk

Voordelen van veiligheidsfolie

Beveiligt tegen doorval, inbraak, vuurwerk, explosies en brandgevaar

Werkt scherfbindend en inbraakvertragend

Ook geschikt voor spiegels en voertuigen

Ook verkrijgbaar als zonwerende raamfolie

Tot 12 jaar effectief

BRC-, HACCP– en IFS-certificering en getest volgens normen (EN 12600-1B1, DIN 52 337, NEN 3569-1B en ASTM E 84)

Professioneel advies en montage door Reflect Glasfilm.

Onze projecten

Wij hebben veel panden voorzien van onze raamfolie. Hiernaast ziet u een greep uit onze uitgevoerde projecten.

Bekijk alle projecten

Top-Slapen-Elst

Top slapen Elst

Zonwerende raamfolie in het Gelre Ziekenhuis Apeldoorn

Gelre ziekenhuis Apeldoorn

Zonwerende raamfolie bij Motor Centrum Eibergen

Motor Centrum Eibergen

Zonwerende raamfolie sportlocatie Bloemerd

Sportlocatie de Bloemerd

Inbraakpreventie met veiligheidsfolie

Veiligheidsfolie dient niet alleen voor veiligheidsdoeleinden, maar is ook zeer effectief tegen inbraak. In de hedendaagse wereld waar veiligheid een topprioriteit is, biedt onze veiligheidsfolie een essentiële beschermingslaag voor uw pand. Deze speciaal ontworpen raamfolie is meer dan slechts een veiligheidsmaatregel; het is een krachtig middel tegen inbraken, ontworpen om inbrekers te ontmoedigen en te vertragen.

De kern van onze veiligheidsfolie ligt in de manier waarop het de sterkte van het glas verbetert. Het maakt het voor inbrekers aanzienlijk moeilijker om door ramen en glazen deuren binnen te dringen. Wanneer een inbreker probeert het glas te breken met een steen of ander hard voorwerp, houdt de veiligheidsfolie de scherven stevig op hun plaats. Dit zorgt niet alleen voor een aanzienlijke vertraging in de inbraakpoging, maar veroorzaakt ook veel lawaai – iets wat inbrekers koste wat kost willen vermijden.

Het laten plaatsen van veiligheidsfolie is een slimme en kosteneffectieve manier om de beveiliging van uw eigendom te verhogen. Naast de directe bescherming tegen inbraakpogingen, biedt het ook een groter gevoel van veiligheid en gemoedsrust. Met onze expertise in veiligheidsoplossingen staan we klaar om u te adviseren en de meest effectieve implementatie van onze veiligheidsfolie voor uw specifieke situatie te bepalen.

Reflect Glasfilm beeldmerk Veiligheidsfolie Reflect Glasfilm
Inbraakwerende-folie

Veiligheidsfolie voorkomt doorvallen

Veiligheidsfolie dient niet alleen voor veiligheidsdoeleinden, maar is ook zeer effectief tegen inbraak. Dankzij deze speciale folie wordt het aanzienlijk moeilijker voor inbrekers om toegang te krijgen. Anti-inbraakfolie maakt het buitengewoon lastig om glas te breken, waardoor meer geweld nodig is. Wanneer een inbreker bijvoorbeeld een steen tegen een raam gooit of probeert de ruit met een voorwerp te vernielen, zorgt de inbraakwerende folie ervoor dat de scherven op hun plaats blijven. Dit resulteert in vertraging en veel lawaai, wat inbrekers absoluut niet willen. Het is een effectieve barrière die hen ontmoedigt en uw pand beter beschermt.

Andere soorten raamfolies

Explosievertragende veiligheidsfolie: bescherming tegen extreem gevaar

In een wereld waar de dreiging van explosies, of deze nu accidenteel of opzettelijk zijn, een reëel risico vormt, biedt onze explosievertragende veiligheidsfolie een cruciale laag van bescherming voor gebouwen. Een van de grootste gevaren bij een explosie is rondvliegend glas. Onze veiligheidsfolie is specifiek ontworpen om dit risico te verminderen. In het geval van een explosie houdt de raamfolie gebroken glas bij elkaar, waardoor de kans op verwondingen aanzienlijk wordt verkleind. De explosievertragende eigenschappen van onze veiligheidsfolie maken het een essentieel onderdeel van de veiligheidsstrategie voor elk gebouw, vooral in gebieden waar het risico op explosies hoger is, zoals industriële zones, overheidsgebouwen, en commerciële centra. De veiligheidsfolie werkt als een onzichtbaar schild dat helpt om de impact van een explosie te minimaliseren.

Het installeren van explosievertragende veiligheidsfolie is een investering in veiligheid die niet over het hoofd gezien mag worden. Het biedt niet alleen bescherming tegen de directe gevaren van een explosie, maar draagt ook bij aan het algemene gevoel van veiligheid en gemoedsrust voor iedereen die zich in het gebouw bevindt.

Wat zeggen onze klanten?

Via deze weg wilde ik jullie hartelijk bedanken voor het folie wat bij ons is aangebracht. We merken met de afgelopen paar warme dagen direct het verschil! We kunnen ’s avonds weer in de keuken staan zonder te zweten en de woonkamer is ook lekker koel. Hartelijk dank voor jullie service!

R. Baardman
Zonwerende raamfolie

De betrokkenheid bij advisering en projecten in uitvoering door Reflect Glasfilm is buitengewoon. Ik kan Michel met een gerust hart meenemen op locatie waarbij hij zijn expertise inzet in het belang voor onze klant/ gebruiker. Er wordt veel energie gestoken in het uitleggen van de technische aspecten en toepassingen.

Ron Hoeks

Het werd enorm warm in ons gebouw en daarnaast tonen we waardevolle stukken die maximaal beschermd moesten worden tegen de invloeden van de zon. Reflect Glasfilm had de perfecte oplossing, zonwerende buitenfolie, die zowel warmte als UV tegenhoudt. We zijn zeer tevreden over Reflect Glasfilm en bevelen hun iedereen aan.

Jan Henningheim

Tijdens de afgelopen warmteperiode voldeed de aangebrachte glasfilm meer dan uitstekend. Ik met mijn hand de beplakte ruiten gevoeld. Vorig jaar kon ik dat niet doen, omdat de ruit bloedheet was. Nu kon ik gewoon mijn hand langere tijd tegen de ruit aan houden. Het is een prima investering geweest die zijn doel zeker bereikt heeft.

Luc Broers
Zonwerende raamfolie

Ik heb Reflect Glasfilm leren kennen als zeer bedreven, betrouwbaar en professionele aanbieder en verwerken van renovatie van glaspartijen. Met de nodige aandacht voor het minimaliseren van de CO2 footprint. Alles met Reflect Glasfilm loopt gewoon soepel. En de twee Michels hebben veel kennis en kunde.

René Engelen

Veiligheidsfolie voor voedselveiligheid: een essentiële maatregel in de voedingsmiddelenindustrie

In de wereld van voedselproductie is veiligheid niet alleen een prioriteit, het is een verplichting. Voor bedrijven die streven naar de prestigieuze BRC (British Retail Consortium) certificering, is het waarborgen van voedselveiligheid cruciaal. Een van de belangrijkste zorgen in deze sector is het risico van glasbreuk, wat kan leiden tot glasfragmenten in voedselproducten. Hier speelt veiligheidsfolie een essentiële rol.

In voedselproductie bedrijven, waar zelfs een klein stukje glas grote gevolgen kan hebben, biedt veiligheidsfolie een betrouwbare oplossing. Door het aanbrengen van veiligheidsfolie op ramen en glazen oppervlakken wordt voorkomen dat bij breuk het glas uiteenspat en in het productieproces terechtkomt. Dit vormt niet alleen een gezondheidsrisico voor consumenten, maar kan ook leiden tot kostbare product recalls en schade aan de reputatie van het bedrijf. Veiligheidsfolie helpt dit risico te verminderen door het glas bij elkaar te houden als het breekt. Dit zorgt ervoor dat scherven en splinters niet rondvliegen en in het voedsel of op productieoppervlakken terechtkomen. Door te voorkomen dat glas zich verspreidt in het geval van breuk, helpt de folie bedrijven om te voldoen aan strikte industrienormen en draagt het bij aan de algemene voedselveiligheid.