Isolerende raamfolie

Isolerende raamfolie

Isolerende raamfolie - creëer comfort en zorg voor energiebesparing

Is het bij u ook zo koud wanneer u ’s morgens op het kantoor binnenloopt? En merkt u ’s middags ook dat een deel van de hitte weer verdwijnt omdat de ruimte slecht geïsoleerd is? Isolerende raamfolie is dé oplossing voor het isoleren van je (kantoor)ruimte.

Een ruimte die niet goed geïsoleerd is verliest veel warmte via de beglazing. Meestal wordt de verwarming pas aangezet wanneer de ruimte al koud geworden is. Hierdoor moet de verwarming dubbel zo hard werken om de kamer weer op temperatuur te krijgen.

Dit zorgt ervoor dat er onnodig veel energie of gas gebruikt moet worden om een ruimte te verwarmen. Niet alleen zonde van de energie, maar ook van uw portemonnee. Door het gebruik van isolerende raamfolie heeft u een preventieve oplossing, bespaart u op stookkosten én draagt u uw steentje bij aan een goed milieu. Ook wanneer beglazing niet vervangen mag/kan worden is isolerende raamfolie een ideale oplossing.

De voordelen van isolerende raamfolie

Tot 40% meer isolatie

Reflecteert 92% van de binnenwarmte

100% CO2-neutraal

Vermindering schitteringen en reflecties

365 dagen per jaar effectief

Terugverdientijd vanaf 3 jaar

5 jaar garantie, 15 jaar functionele levensduur

Uitgevoerde projecten

Wij hebben veel panden en woonhuizen voorzien van onze raamfolie. Hiernaast zie u een greep uit onze uitgevoerde projecten.

Bekijk alles

Gelre ziekenhuis Apeldoorn Reflect Glasfilm

Gelre ziekenhuis Apeldoorn

sportlocatie-bloemerd

Sportlocatie Bloemerd

Motorcentrum Reflect Glasfilm

Motor Centrum Eibergen

Sleegers-Technique

Sleegers Technique

Isolerende raamfolie ideaal voor enkel- én dubbelglas

Onze EnerSaver raamfolie is een absolute vierseizoenenoplossing. Het hele jaar door draagt de raamfolie bij aan een ideale werkplek en leefomgeving. In de winter blijft de warmte binnen en in de zomer blijft het langer koel. Gemiddeld wordt de isolatiewaarde van het glas met 40% verbeterd.

Bij Reflect Glasfilm vinden we dat iedereen een comfortabele woon- en werkomgeving verdient. Het is ons doel particulieren en bedrijven met raamfolie te voorzien van 100% meer comfort en verlaging in kosten. Ons team bestaat uit glasfolie specialisten en gecertificeerde monteurs die de folie vakkundig monteren zodat u zeker weet dat alles goed werkt!

Wilt u nou graag meer informatie lezen over isolerende raamfolie? Lees dan onze brochure.

Monumentale panden vergen veel onderhoud op het gebied van isolatie. Eerder was het alleen mogelijk om de isolatiewaarde van een gebouw te verhogen door het glas compleet te vervangen. Speciaal voor deze situaties is er nu isolerende raamfolie. Isolerende raamfolie wordt op bestaande beglazing aangebracht en reflecteert 92% van de stralingswarmte. Het houdt de warmte in de winter binnen en in de zomer buiten. Het is effectiever dan het vervangen van glas én wordt zonder verbouwing gemonteerd. Daarnaast is de folie praktisch onzichtbaar.

 

Reflect Glasfilm beeldmerk werking isolerende raamfolie

Veelgestelde vragen over Isolerende Raamfolie

Hoeveel bespaart isolerende raamfolie?

Het gebruik van isolerende raamfolie verzorgt tot 40% meer isolatie voor uw kantoorpand, of woonhuis. Dit zorgt ervoor dat u direct bespaart op uw energiekosten. Het gebruik van isolerende raamfolie heeft vaak een terugverdientijd van ongeveer 3 jaar.

Hoe kan je ramen isoleren tegen kou?

Je kunt uw ramen isoleren tegen kou door gebruik te maken van isolerende raamfolie. Isolerend raamfolie zorgt voor een reflectie tot 92% van de binnenwarmte. Hierdoor ervaart u een aangenamere binnentemperatuur.

Hoe goed werkt isolerende raamfolie?

Isolatiefolie van goede kwaliteit en gemonteerd door professionals kan tot meer dan 90 procent van de warmte binnen houden, en is erg effectief. Daarnaast zorgt isolerende raamfolie tot 40% meer isolatie voor uw kantoorpand, of woonhuis.

Welke raamfolie voor HR++ glas?

Niet elk soort raamfolie is geschikt voor het plaatsen op HR ++ glas. Raamfolies die warmte opnemen zijn niet geschikt om hierop te plaatsen. Raamfolies die geen warmte opnemen, zoals inbraakwerende folie of anti-inkijk folie kunnen eventueel wel op HR ++ glas gemonteerd worden. Als u raamfolie gebruikt met een zonwerende laag werkt dit het HR ++ glas tegen. Hierdoor kan een thermische breuk ontstaan.

Wat is de beste isolerende raamfolie?

De beste raamfolie verschilt per situatie. Hierdoor is er geen één soort beste raamfolie. Onze monteurs maken altijd een inschatting van welke raamfolie het beste past bij uw situatie. Hierdoor kunnen wij een offerte op maat maken en zorgen wij voor professionele aanbrenging van het raamfolie.

Raamfolie ook op uw ramen?

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 12 MB.
  Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

  Neem contact op of vraag een offerte aan

  Heeft u vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden. Een offerte vraagt u gemakkelijk aan met het offerteformulier hiernaast.

  Steiger 2
  6581 KZ Malden
  Tel: 024-6451616
  E-mail: info@reflectglasfilm.nl

  30+

  jaar ervaring

  8.000

  gebouwen met raamfolie

  A+

  kwaliteit folie