Isolerende raamfolie

Isolerende raamfolie

Isolerende raamfolie - creëer comfort en zorg voor energiebesparing

Is het bij u ook zo koud wanneer u ’s morgens op het kantoor binnenloopt? En merkt u ’s middags ook dat een deel van de hitte weer verdwijnt omdat de ruimte slecht geïsoleerd is? Isolerende raamfolie is dé oplossing voor het isoleren van je (kantoor)ruimte.

Een ruimte die niet goed geïsoleerd is verliest veel warmte via de beglazing. Meestal wordt de verwarming pas aangezet wanneer de ruimte al koud geworden is. Hierdoor moet de verwarming dubbel zo hard werken om de kamer weer op temperatuur te krijgen.

Dit zorgt ervoor dat er onnodig veel energie of gas gebruikt moet worden om een ruimte te verwarmen. Niet alleen zonde van de energie, maar ook van uw portemonnee. Door het gebruik van isolerende raamfolie heeft u een preventieve oplossing, bespaart u op stookkosten én draagt u uw steentje bij aan een goed milieu. Ook wanneer beglazing niet vervangen mag/kan worden is isolerende raamfolie een ideale oplossing.

De voordelen van isolerende raamfolie

Tot 40% meer isolatie

Reflecteert 92% van de binnenwarmte

100% CO2-neutraal

Vermindering schitteringen en reflecties

365 dagen per jaar effectief

Terugverdientijd vanaf 3 jaar

5 jaar garantie, 15 jaar functionele levensduur

Onze projecten

Wij hebben veel panden en woonhuizen voorzien van onze raamfolie. Hiernaast zie u een greep uit onze uitgevoerde projecten.

Bekijk alles

Gelre ziekenhuis Apeldoorn Reflect Glasfilm

Gelre ziekenhuis Apeldoorn

sportlocatie-bloemerd

Sportlocatie Bloemerd

Motorcentrum Reflect Glasfilm

Motor Centrum Eibergen

Sleegers-Technique

Sleegers Technique

Isolerende raamfolie ideaal voor enkel- én dubbelglas

Onze EnerSaver raamfolie is een absolute vierseizoenenoplossing. Het hele jaar door draagt de raamfolie bij aan een ideale werkplek en leefomgeving. In de winter blijft de warmte binnen en in de zomer blijft het langer koel. Gemiddeld wordt de isolatiewaarde van het glas met 40% verbeterd.

Bij Reflect Glasfilm vinden we dat iedereen een comfortabele woon- en werkomgeving verdient. Het is ons doel particulieren en bedrijven met raamfolie te voorzien van 100% meer comfort en verlaging in kosten. Ons team bestaat uit glasfolie specialisten en gecertificeerde monteurs die de folie vakkundig monteren zodat u zeker weet dat alles goed werkt!

Wilt u nou graag meer informatie lezen over isolerende raamfolie? Lees dan onze brochure.

Monumentale panden vergen veel onderhoud op het gebied van isolatie. Eerder was het alleen mogelijk om de isolatiewaarde van een gebouw te verhogen door het glas compleet te vervangen. Speciaal voor deze situaties is er nu isolerende raamfolie. Isolerende raamfolie wordt op bestaande beglazing aangebracht en reflecteert 92% van de stralingswarmte. Het houdt de warmte in de winter binnen en in de zomer buiten. Het is effectiever dan het vervangen van glas én wordt zonder verbouwing gemonteerd. Daarnaast is de folie praktisch onzichtbaar.

 

Reflect Glasfilm beeldmerk werking isolerende raamfolie

Raamfolie ook op uw ramen?

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 12 MB.
  Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

  Neem contact op of vraag een offerte aan

  Heeft u vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden. Een offerte vraagt u gemakkelijk aan met het offerteformulier hiernaast.

  Steiger 2
  6581 KZ Malden
  Tel: 024-6451616
  E-mail: info@reflectglasfilm.nl

  30+

  jaar ervaring

  8.000

  gebouwen met raamfolie

  A+

  kwaliteit folie