Header isolerende raamfolie

Isolerende raamfolie

Isolerende raamfolie

Creëer comfort en zorg voor energiebesparing

Ervaart u ook koude ochtenden op kantoor? En merkt u hoe de hitte ‘s middags gewoon verdwijnt door slechte isolatie? Ontdek de kracht van isolerende raamfolie, dé oplossing voor een perfect geïsoleerde (kantoor)ruimte.

Een ruimte zonder goede isolatie laat kostbare warmte ontsnappen via de ramen. De verwarming wordt vaak pas aangezet wanneer de ruimte al koud is geworden en dan moet hij dubbel zo hard werken om de kamer weer op te warmen. Het resultaat? Een verspilling van energie en een zware aanslag op uw portemonnee. Maar met isolerende raamfolie geniet u van een preventieve oplossing, bespaar je op stookkosten én draagt u bij aan een groenere wereld. Wanneer het vervangen van beglazing geen optie is, biedt isolerende raamfolie dé ideale oplossing.

De voordelen van onze isolerende raamfolie

Tot 40% meer isolatie

Reflecteert 92% van de binnenwarmte

100% CO2-neutraal

Vermindering schitteringen en reflecties

365 dagen per jaar effectief

Terugverdientijd vanaf 3 jaar

5 jaar garantie, 15 jaar functionele levensduur

Onze projecten

Wij hebben veel panden en woonhuizen voorzien van onze raamfolie. Hiernaast zie u een greep uit onze uitgevoerde projecten.

Bekijk alle projecten

Zonwerende raamfolie in het Gelre Ziekenhuis Apeldoorn

Gelre ziekenhuis Apeldoorn

Zonwerende raamfolie sportlocatie Bloemerd

Sportlocatie Bloemerd

Zonwerende raamfolie bij Motor centrum Eibergen

Motor Centrum Eibergen

Zonwerende raamfolie bij Sleegers Technique Nieuwkuijk

Sleegers Technique

Isolerende raamfolie

Ideaal voor enkel- én dubbelglas

Ontdek onze EnerSaver raamfolie: dé ultieme vierseizoenenoplossing die zorgt voor een ideale werkplek en leefomgeving, het hele jaar door. In de winter houdt deze folie de warmte binnen, terwijl het in de zomer de ruimte langer koel houdt. En dat is nog niet alles, de isolatiewaarde van het glas wordt gemiddeld met maar liefst 40% verbeterd!

Bij Reflect Glasfilm vinden wij dat iedereen een comfortabele woon- en werkomgeving verdient. Ons doel? Om particulieren en bedrijven te voorzien van raamfolie die voor meer comfort en kostenbesparing zorgt. Ons team bestaat uit deskundige glasfoliespecialisten en gecertificeerde monteurs, die de folie met vakmanschap aanbrengen en ervoor zorgen dat alles perfect werkt!

Monumentale panden vergen vaak veel onderhoud op het gebied van isolatie. Voorheen was het de enige optie om de isolatiewaarde te verbeteren door het volledige glas te vervangen. Gelukkig is er nu een oplossing speciaal voor dit soort situaties: isolerende raamfolie. Deze folie wordt eenvoudig aangebracht op bestaande beglazing en reflecteert maar liefst 92% van de stralingswarmte. Het houdt de warmte binnen tijdens de winter en houdt de hitte buiten tijdens de zomer. Het is niet alleen effectiever dan het vervangen van het glas, maar kan ook worden gemonteerd zonder ingrijpende verbouwingen. Bovendien is de folie praktisch onzichtbaar, dus u kunt blijven genieten van het prachtige uitzicht.

Reflect Glasfilm beeldmerk isolerende raamfolie Roza vastgoed

Waarom Reflect Glasfilm?

 • Energie-efficiëntie: Bespaar op energiekosten met onze isolerende raamfolie. Het houdt de warmte binnen in de winter en zorgt voor verkoeling in de zomer, waardoor u minder hoeft te verwarmen en koelen.
 • Comfort en bescherming: Onze isolerende raamfolie biedt niet alleen bescherming tegen temperatuurinvloeden, maar ook tegen schadelijke UV-straling en ongewenste inkijk. Geniet van een comfortabele, veilige omgeving met behoud van privacy.
 • Hoogwaardige kwaliteit: Bij Reflect Glasfilm streven we naar de hoogste kwaliteit. Onze isolerende raamfolie voldoet aan strenge normen en reguleert effectief de temperatuur, terwijl het ook UV-straling vermindert.
 • Ervaring en professionaliteit: Ons ervaren team zorgt voor vakkundige installatie. Met jarenlange expertise in de branche kunt u vertrouwen op ons vakmanschap en onze professionele aanpak.
 • Maatwerkoplossingen: We begrijpen dat elk project uniek is, of het nu gaat om uw woning, kantoor of commerciële ruimte. Daarom bieden wij op maat gemaakte isolerende raamfolie-oplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften.

Kies voor Reflect Glasfilm en ervaar de voordelen van hoogwaardige isolerende raamfolie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een advies op maat.

Reflect Glasfilm beeldmerk Isolerende raamfolie
Zonwerende raamfolie in Wassenaar

Wat zeggen onze klanten?

Via deze weg wilde ik jullie hartelijk bedanken voor het folie wat bij ons is aangebracht. We merken met de afgelopen paar warme dagen direct het verschil! We kunnen ’s avonds weer in de keuken staan zonder te zweten en de woonkamer is ook lekker koel. Hartelijk dank voor jullie service!

R. Baardman
Zonwerende raamfolie

De betrokkenheid bij advisering en projecten in uitvoering door Reflect Glasfilm is buitengewoon. Ik kan Michel met een gerust hart meenemen op locatie waarbij hij zijn expertise inzet in het belang voor onze klant/ gebruiker. Er wordt veel energie gestoken in het uitleggen van de technische aspecten en toepassingen.

Ron Hoeks

Het werd enorm warm in ons gebouw en daarnaast tonen we waardevolle stukken die maximaal beschermd moesten worden tegen de invloeden van de zon. Reflect Glasfilm had de perfecte oplossing, zonwerende buitenfolie, die zowel warmte als UV tegenhoudt. We zijn zeer tevreden over Reflect Glasfilm en bevelen hun iedereen aan.

Jan Henningheim

Tijdens de afgelopen warmteperiode voldeed de aangebrachte glasfilm meer dan uitstekend. Ik met mijn hand de beplakte ruiten gevoeld. Vorig jaar kon ik dat niet doen, omdat de ruit bloedheet was. Nu kon ik gewoon mijn hand langere tijd tegen de ruit aan houden. Het is een prima investering geweest die zijn doel zeker bereikt heeft.

Luc Broers
Zonwerende raamfolie

Ik heb Reflect Glasfilm leren kennen als zeer bedreven, betrouwbaar en professionele aanbieder en verwerken van renovatie van glaspartijen. Met de nodige aandacht voor het minimaliseren van de CO2 footprint. Alles met Reflect Glasfilm loopt gewoon soepel. En de twee Michels hebben veel kennis en kunde.

René Engelen
Zonwerende raamfolie in Wassenaar

Raamfolie ook op uw ramen?

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 12 MB.
  Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

  Neem contact op of vraag een offerte aan

  Heeft u vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden. Een offerte vraagt u gemakkelijk aan met het offerteformulier hiernaast.

  Steiger 2
  6581 KZ Malden
  Tel: 024-6451616
  E-mail: info@reflectglasfilm.nl

  30+

  jaar ervaring

  8.000

  gebouwen met raamfolie

  A+

  kwaliteit folie