Isolerende raamfolie

Met isolerende raamfolie creëert u comfort en zorgt u gemakkelijk voor energiebesparing

Is het als u in de winter op kantoor, school of thuiskomt, ook zo koud bij u? Een ruimte die niet goed geïsoleerd is, verliest via de beglazing veel warmte. De verwarming wordt pas aangezet als het al koud is in de ruimte, daardoor moet deze dubbel zo hard werken om de kamer weer snel op temperatuur te brengen. Zonde van de energie!
Gelukkig hebben wij een eenvoudige oplossing voor een complex probleem. Door het gebruik van isolerende raamfolie heeft u een preventieve oplossing, bespaart u op stookkosten en daagt u uw steentje bij aan een goed milieu.
Ook wanneer beglazing niet vervangen mag/kan worden is isolerende raamfolie een ideale oplossing.

De voordelen van isolerende raamfolie

Tot 40% meer isolatie

Reflecteert 92% van de binnenwarmte

Zonwerend effect in de zomer

Vermindering schitteringen en reflecties

Scherfbindend en dus inbraakvertragend

Terugverdientijd vanaf 3 jaar

5 jaar garantie, 15 jaar functionele levensduur

Uitgevoerde projecten

Wij hebben veel panden en woonhuizen voorzien van onze Hyperion raamfolie. Hiernaast zie u een greep uit onze uitgevoerde projecten.

Bekijk alles

Gelre ziekenhuis Apeldoorn

Generaal Snijderskazerne

Motor Centrum Eibergen

Sleegers Technique

Isolerende raamfolie ideaal voor enkel- én dubbelglas

Onze EnerSaver raamfolie is een absolute vierseizoenenoplossing. Het hele jaar door draagt de raamfolie bij aan een ideale werkplek en leefomgeving. In de winter blijft de warmte binnen en in de zomer blijft het langer koel. Gemiddeld wordt de isolatiewaarde van het glas met 40% verbeterd.
Bij Reflect Glasfilm vinden we dat iedereen een comfortabele woon- en werkomgeving verdient. Het is ons doel particulieren en bedrijven met raamfolie te voorzien van 100% meer comfort en verlaging in kosten. Ons team bestaat uit glasfolie specialisten en gecertificeerde monteurs die de folie vakkundig monteren zodat u zeker weet dat alles goed werkt!
Monumentale panden vragen veel onderhoud op het gebied van isolatie. Eerder was het alleen mogelijk om de isolatiewaarde van een gebouw te verhogen door het glas compleet te vervangen. Speciaal voor deze situaties is er nu isolerende raamfolie. Isolerende raamfolie wordt op bestaande beglazing aangebracht en reflecteert 92% van de stralingswarmte. Het houdt de warmte in de winter binnen en in de zomer buiten. Het is effectiever dan het vervangen van glas én wordt zonder verbouwing gemonteerd. Daarnaast is de folie praktisch onzichtbaar.

 

Reflect Glasfilm beeldmerk

Via deze weg wilde ik jullie hartelijk bedanken voor het folie wat bij ons is aangebracht. We merken met de afgelopen paar warme dagen direct het verschil! We kunnen ’s avonds weer in de keuken staan zonder te zweten en de woonkamer is ook lekker koel. Hartelijk dank voor jullie service!

R. Baardman
Zonwerende raamfolie

De betrokkenheid bij advisering en projecten in uitvoering door Reflect Glasfilm is buitengewoon. Ik kan Michel met een gerust hart meenemen op locatie waarbij hij zijn expertise inzet in het belang voor onze klant/ gebruiker. Er wordt veel energie gestoken in het uitleggen van de technische aspecten en toepassingen.

Ron Hoeks

Het werd enorm warm in ons gebouw en daarnaast tonen we waardevolle stukken die maximaal beschermd moesten worden tegen de invloeden van de zon. Reflect Glasfilm had de perfecte oplossing, zonwerende buitenfolie, die zowel warmte als UV tegenhoudt. We zijn zeer tevreden over Reflect Glasfilm en bevelen hun iedereen aan.

Jan Henningheim

Tijdens de afgelopen warmteperiode voldeed de aangebrachte glasfilm meer dan uitstekend. Ik met mijn hand de beplakte ruiten gevoeld. Vorig jaar kon ik dat niet doen, omdat de ruit bloedheet was. Nu kon ik gewoon mijn hand langere tijd tegen de ruit aan houden. Het is een prima investering geweest die zijn doel zeker bereikt heeft.

Luc Broers
Zonwerende raamfolie

Ik heb Reflect Glasfilm leren kennen als zeer bedreven, betrouwbaar en professionele aanbieder en verwerken van renovatie van glaspartijen. Met de nodige aandacht voor het minimaliseren van de CO2 footprint. Alles met Reflect Glasfilm loopt gewoon soepel. En de twee Michels hebben veel kennis en kunde.

René Engelen

Raamfolie ook op uw ramen?

Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

Neem contact op of vraag een offerte aan

Heb je vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden. Een offerte vraag je gemakkelijk aan met het offerteformulier hiernaast.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30+

jaar ervaring

8.000

gebouwen met raamfolie

A+

kwaliteit folie