Decoratiefolie

Decoratiefolie

Decoratiefolie - ga voor een uniek aanzicht!

Wilt u de uitstraling van uw bedrijf ook in uw pand terug laten komen of wilt u een saaie ruimte opfleuren met decoratieve items? Er zijn veel situaties waarin decoratiefolie dé oplossing is. Decoratiefolie, ook wel anti-inkijk-, zandstraal- of privacy folie genoemd, zorgt ervoor dat het zicht belemmerd wordt. Het resultaat? Meer privacy in uw kantoor, werkkamer of slaapkamer. Decoreer uw kantoor- of woonruimte geheel zoals u dat wilt met de privacy en decoratiefolie van Reflect Glasfilm. Het mooie is dat de folies te combineren zijn. Dus ga bijvoorbeeld voor warmtewerende decoratiefolie en sla twee vliegen in één klap!

De voordelen van decoratiefolie

Decoratiefolie zorgt voor een mooi gedecoreerde kantoor- of woonruimte

Decoratiefolie kan ook een inbraakwerende en isolerende functie zijn.

Kostenbesparend door isolerende functie

Decoratiefolie biedt ook scherfbindend en inbraak vertragend effect.

Onze projecten

Wij hebben veel panden en woonhuizen voorzien van onze raamfolie. Hiernaast ziet u een greep uit onze uitgevoerde projecten.

Bekijk alles

Zonwerende raamfolie bij Motor Centrum Eibergen

Motorcentrum Eijbergen

Zonwerende raamfolie in het Gelre Ziekenhuis Apeldoorn

Gelre ziekenhuis Apeldoorn

Zonwerende raamfolie in het gemeentehuis van Vlissingen

Gemeentehuis Vlissingen

Zonwerende raamfolie sportlocatie Bloemerd

Sportlocatie Leiderdorp

Het effect van decoratiefolie

Wanneer u kiest voor decoratiefolie kunt u een ruimte naar keuze met deze folie aankleden. Gaat het om een kantoorruimte waarbij u op zoek bent naar meer privacy? Of een ruimte die meer aangekleed moet worden? Wij monteren de folie in allerlei soorten, maten en kleuren. Het is mogelijk om een deel van het raam te beplakken met meerder stroken of juist het gehele raam. Wilt u graag een folie met een print? Dan is dat ook mogelijk. Door het aanbrengen van decoratiefolie verandert uw glas in een foto of schilderij. Dit zorgt voor een hele andere uitstraling van de ruimte.

Wat voor voordelen biedt decoratiefolie nog meer?

Een groot voordeel van decoratiefolie is dat het meer geeft dan een leuk printje. Naast dat het zorgt voor meer sfeer in een ruimte, is het ook erg functioneel. Zo kan onze folie ook een zonwerende of inbraak vertragende werking hebben. Een bekend probleem is bijvoorbeeld wanneer meubilair veel zonlicht opvangt, kunnen deze gaan verkleuren. Door folie te plaatsen voorkomt u dat probleem en bespaart u een hoop kosten. Daarnaast krijgt u door het zonwerende karakter van de folie een preventieve werking en hoeft u niet meer om te kijken naar de temperatuur in huis!

Reflect Glasfilm beeldmerk Decoratiefolie

Via deze weg wilde ik jullie hartelijk bedanken voor het folie wat bij ons is aangebracht. We merken met de afgelopen paar warme dagen direct het verschil! We kunnen ’s avonds weer in de keuken staan zonder te zweten en de woonkamer is ook lekker koel. Hartelijk dank voor jullie service!

R. Baardman
Zonwerende raamfolie

De betrokkenheid bij advisering en projecten in uitvoering door Reflect Glasfilm is buitengewoon. Ik kan Michel met een gerust hart meenemen op locatie waarbij hij zijn expertise inzet in het belang voor onze klant/ gebruiker. Er wordt veel energie gestoken in het uitleggen van de technische aspecten en toepassingen.

Ron Hoeks

Het werd enorm warm in ons gebouw en daarnaast tonen we waardevolle stukken die maximaal beschermd moesten worden tegen de invloeden van de zon. Reflect Glasfilm had de perfecte oplossing, zonwerende buitenfolie, die zowel warmte als UV tegenhoudt. We zijn zeer tevreden over Reflect Glasfilm en bevelen hun iedereen aan.

Jan Henningheim

Tijdens de afgelopen warmteperiode voldeed de aangebrachte glasfilm meer dan uitstekend. Ik met mijn hand de beplakte ruiten gevoeld. Vorig jaar kon ik dat niet doen, omdat de ruit bloedheet was. Nu kon ik gewoon mijn hand langere tijd tegen de ruit aan houden. Het is een prima investering geweest die zijn doel zeker bereikt heeft.

Luc Broers
Zonwerende raamfolie

Ik heb Reflect Glasfilm leren kennen als zeer bedreven, betrouwbaar en professionele aanbieder en verwerken van renovatie van glaspartijen. Met de nodige aandacht voor het minimaliseren van de CO2 footprint. Alles met Reflect Glasfilm loopt gewoon soepel. En de twee Michels hebben veel kennis en kunde.

René Engelen
Zonwerende raamfolie in Wassenaar

Raamfolie ook op uw ramen?

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 12 MB.
  Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

  Neem contact op of vraag een offerte aan

  Heb je vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden. Een offerte vraag je gemakkelijk aan met het offerteformulier hiernaast.

  Steiger 2
  6581 KZ Malden
  Tel: 024-6451616
  E-mail: info@reflectglasfilm.nl

  30+

  jaar ervaring

  8.000

  gebouwen met raamfolie

  A+

  kwaliteit folie