Banner website Reflect Glasfilm

Raamfolies

Raamfolie van Reflect Glasfilm | De voordelen

  • Meer dan 30 jaar praktijkervaring
  • Hoogste kwaliteit raamfolie
  • Offerte op maat
  • Vakkundige installatie
  • Voor elk type glas
  • Bedrijven en particulieren

Zonwerende raamfolie

In de zomer kan het gemakkelijk heet worden in uw kantoorpand of woonhuis. Zeker bij een gemoderniseerd pand met veel beglazing. Hierdoor zijn steeds meer mensen op zoek naar een geschikte oplossing. Zonwerende raamfolie geeft u weer controle over uw binnentemperatuur, waardoor u veel meer comfort ervaart. Naast het comfort zorgt zonwerende folie ook voor verminderde energiekosten. Zonwerende raamfolie zorgt voor een warmtewering tot 91%. Zonwerende folie wordt ook wel warmtewerende raamfolie genoemd.

Isolerende raamfolie

Heeft u last van tocht in uw huis of bedrijfspand? Een ruimte die niet goed geïsoleerd is verliest via de beglazing veel warmte. Wanneer u gebruik maakt van isolerende raamfolie is dit een probleem van het verleden. Een relatief eenvoudige oplossing, met veel resultaat. Ons EnerSevar raamfolie is een oplossing voor elk seizoen. Het hele jaar door draagt deze raamfolie bij aan een betere werk- en leefomgeving. De isolatiewaarde van een (kantoor)pand wordt gemiddeld met 40% verbeterd.

Privacyfolie

Privacyfolie – ook wel anti-inkijkfolie genoemd- is een folie die ervoor zorgt dat het zicht van buiten naar binnen beperkt wordt. De folie zorgt voor meer privacy in uw (kantoor)pand. In situaties waar met privacygevoelige informatie wordt omgegaan is privacyfolie een ideale oplossing.

Decoratiefolie

Decoratiefolie is een ideale oplossing om uw glazen mooi te decoreren, zowel op een kantoorpand als in een woonhuis. Naast de decoratieve waarde heeft decoratiefolie ook een isolerende functie, waardoor het kostenbesparend is. Tot slot heeft decoratiefolie ook een scherfbindend en inbraak vertragende functie waardoor het meer veiligheid biedt in uw kantoorpand.

Veiligheidsfolie

Veiligheidsfolie is een geschikte oplossing voor winkels, ziekenhuis, fabrieken of andere branches waar veiligheidsvoorschriften gelden. Veiligheidsfolie is een raamfolie die aan de binnenkant van beglazing aangebracht wordt om het raam te versterken. Het glas breekt wel, maar de scherven worden door de lijmlaag bij elkaar gehouden. Veiligheidsfolie is zo sterk dat het zelfs bij explosies ongekende veiligheid biedt.

UV folie

UV-Folie is een stevige polyester folie met een volledige doorzichtige lijmlaag. Deze soort folie is UV-werend en houdt 99,9% van de ultraviolette straling tegen. UV-folie zorgt ervoor dat kwetsbare voorwerpen of materialen minder snel beschadigen of verkleuren. Bent u benieuwd of UV-folie een oplossing voor uw bedrijf of thuissituatie kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Anti inkijk raamfolie

Anti inkijk raamfolie zorgt ervoor dat je niet zomaar naar binnen kunt kijken, het is dan ook een vorm van privacyfolie. Door de matte afwerking van het raamfolie wordt het zich naar binnen toe belemmerd. Hierdoor ervaart u meer privacy in uw kantoorpand of woonhuis. Door het gebruik van anti inkijk raamfolie wordt ervoor gezorgd dat het in uw ruimte nog steeds licht blijft.

Inbraakwerende folie

Inbraakwerende folie is een vorm van veiligheidsfolie, met als doel inbraken te voorkomen of te vertragen. De inbraakwerende folie zorgt er namelijk voor dat glas minder snel breekt. Wanneer het breekt zal het glas versplinteren in het raamfolie waardoor een inbraak vertraagd kan worden. Dit soort raamfolie kan gebruikt worden in zowel zakelijke als privé sferen.

Warmtewerende raamfolie

Door het gebruik van warmtewerende raamfolie wordt de zonnewarmte tot 92% tegengehouden, waardoor u direct kosten kan besparen en genieten van een fijnere binnentemperatuur. Warmtewerende raamfolie is het hele jaar effectief. ’s Zomers houdt het de temperatuur buiten en ’s Winters wordt de binnentemperatuur behouden.

Glasfolie

Glasfolie is een verzamelnaam voor verschillende soorten raamfolie. Glasfolie wordt – zoals de naam al doet verklappen – aangebracht op glas. Glasfolie kan zorgen voor 40% meer isolatie in de winterperiode en tot 92% meer zonwering in de zomerperiode. Daarnaast blokkeert het meer dan 99% van de Uv-straling en werkt het scherfbindend en inbraakvertragend. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Blindeerfolie

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw huis of kantoorpand te blinderen? Dan is blindeerfolie een optie voor u. Blindeerfolie zorgt ervoor dat ramen geblindeerd kunnen worden, waardoor het zicht beperkt wordt. Dit kan erg handig zijn in privacygevoelige vergaderruimtes. Maar ook in de slaapkamer van uw woonhuis.

Vandalismefolie

Vandalisme aan ruiten en winkels kost organisaties heel erg veel geld. Er wordt vaak gedacht aan oplossingen zoals sloten, alarmsystemen of camera’s ter preventie. Maar, anti-vandalisme folie biedt een effectief alternatief hierop. Dit folie zorgt er namelijk voor dat het glas minder snel breekt en de glasscherven worden opgevangen door de folie. Dit raamfolie is zo sterk dat het zelfs bij een explosie de scherven bij elkaar houdt.