Raamfolies

Raamfolie van Reflect Glasfilm | De voordelen

  • Meer dan 30 jaar praktijkervaring
  • Hoogste kwaliteit raamfolie
  • Offerte op maat
  • Vakkundige installatie
  • Voor elk type glas
  • Bedrijven en particulieren

Zonwerende raamfolie

In de zomer kan het gemakkelijk heet worden in uw kantoorpand of woonhuis. Zeker bij een gemoderniseerd pand met veel beglazing. Hierdoor zijn steeds meer mensen op zoek naar een geschikte oplossing. Zonwerende raamfolie geeft u weer controle over uw binnentemperatuur, waardoor u veel meer comfort ervaart. Naast het comfort zorgt zonwerende folie ook voor verminderde energiekosten. Zonwerend raamfolie zorgt voor een warmtewering tot 91%. Zonwerende folie wordt ook wel warmtewerende raamfolie genoemd.

Isolerende raamfolie

Heeft u last van tocht in uw huis of bedrijfspand? Een ruimte die niet goed geïsoleerd is verliest via de beglazing veel warmte. Wanneer u gebruik maakt van isolerende raamfolie is dit een probleem van het verleden. Een relatief eenvoudige oplossing, met veel resultaat. Ons EnerSevar raamfolie is een oplossing voor elk seizoen. Het hele jaar door draagt deze raamfolie bij aan een betere werk- en leefomgeving. De isolatiewaarde van een (kantoor)pand wordt gemiddeld met 40% verbeterd.

Privacyfolie

Privacyfolie – ook wel anti-inkijkfolie genoemd- is een folie die ervoor zorgt dat het zicht van buiten naar binnen beperkt wordt. De folie zorgt ervoor dat er meer privacy gecreëerd wordt in uw (kantoor)pand. In situaties waar met privacygevoelige informatie wordt omgegaan is privacyfolie een ideale oplossing.

Decoratiefolie

Decoratiefolie is een ideale oplossing om uw glazen mooi te decoreren, zowel op een kantoorpand als in een woonhuis. Naast de decoratieve waarde heeft decoratiefolie ook een isolerende functie, waardoor het kostenbesparend is. Tot slot heeft decoratiefolie ook een scherfbindend en inbraak vertragende functie waardoor het meer veiligheid biedt in uw kantoorpand.

Veiligheidsfolie

Veiligheidsfolie is een geschikte oplossing voor winkels, ziekenhuis, fabrieken of andere branches waar veiligheidsvoorschriften gelden. Veiligheidsfolie is een raamfolie die aan de binnenkant van beglazing aangebracht wordt om het raam te versterken. Het glas breekt wel, maar de scherven worden door de lijmlaag bij elkaar gehouden. Veiligheidsfolie is zo sterk dat het zelfs bij explosies ongekende veiligheid biedt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bescherming tegen glas bij vuurwerkbommen.

UV folie

UV-Folie is een stevige polyester folie met een volledige doorzichtige lijmlaag. Deze soort folie is UV-werend en houdt 99,9% van de ultraviolette straling tegen. UV-folie zorgt ervoor dat kwetsbare voorwerpen of materialen minder snel beschadigen of verkleuren. Bent u benieuwd of UV-folie een oplossing voor uw bedrijf of thuissituatie kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.