Zonwerende raamfolie bij Grol

Glasfolie

Glasfolie voor ieder type glas: verhoog het comfort en verlaag de kosten

Reflect Glasfilm biedt een compleet en uitgebreid assortiment aan glasfolies. Kies bijvoorbeeld voor zonwerende glasfolie als u op zoek bent naar de ultieme oplossing tegen de zon. Heeft u last van een tochtgevoel in huis? Of heeft uw pand (enkele) beglazing die niet vervangen kan worden? Dan is isolerende glasfolie een mooie oplossing voor u.

Naast isolerende- en zonwerende raamfolie monteren wij ook veiligheidsfolie en decoratiefolie. Met onze glasfolie voor ramen heeft u het hele jaar door comfort door een ideale binnentemperatuur en bespaart u op de energierekening. Reflect Glasfilm is een vertrouwd adres voor het aanbrengen van glasfolie voor bedrijven en particulieren.

Meer comfort en minder kosten met glasfolie

40% meer isolatie in de winter

92% zonwering in de zomer

Blokkeert meer dan 99% UV-straling

Vermindert schitteringen en reflecties

Scherfbindend en inbraakvertragend

15 jaar garantie

Uitgevoerde projecten

Wij hebben veel panden en woonhuizen voorzien van onze raamfolie. Hiernaast ziet u een greep uit onze uitgevoerde projecten.

Bekijk alles

Zonwerende raamfolie in het Gelre Ziekenhuis Apeldoorn

Gelre ziekenhuis Apeldoorn

Zonwerende raamfolie bij Motor centrum Eibergen

Motor Centrum Eibergen

Zonwerende raamfolie bij Sleegers Technique Nieuwkuijk

Sleegers Technique

Zonwerende raamfolie sportlocatie Bloemerd

Sportlocatie Leiderdorp

Glasfolie: Zonwerend & Isolerend

Zonwerende glasfolie is dé oplossing voor ruimtes waar het in de zomer erg warm wordt, de airco de gehele dag aan het draaien is of waar de zon op staat. De folie zorgt voor een ideale binnentemperatuur én werkt preventief waardoor het de hele dag een aangename temperatuur is. Doordat de airco niet meer zo vaak aan hoeft, bespaart u ook op energiekosten. Het lijkt misschien een hele investering, maar klanten hebben de die vaak binnen 3-5 jaar terugverdiend. Glasfolie is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee.

Daarentegen houden we in de winter graag de warmte binnen. Niets is zo vervelend als een tochtgevoel of koude rillingen. Vooral in monumentale of slecht geïsoleerde panden komt dit vaak voor. Door isolerende raamfolie bespaart u op stookkosten en blijft het langer warm. De plakfolie zorgt voor tot wel 40% meer isolatie.

Montage glasfolie door Reflect Glasfilm

Twijfelt u of glasfolie een goede keuze is voor uw bedrijfspand of woonhuis? Onze specialisten helpen u graag met het maken van een keuze. We komen graag bij u langs om te kijken hoe glasfolie uw problemen kan oplossen. Het is niet altijd gemakkelijk om dit via de telefoon te bepalen, daarom komen we vrijblijvend langs.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel naar 024-6451616. Via de button hieronder kunt u ook gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij proberen binnen 5 werkdagen met een passend aanbod bij u terug te komen.

Reflect Glasfilm beeldmerk raamfolie inspiratie huis

Via deze weg wilde ik jullie hartelijk bedanken voor het folie wat bij ons is aangebracht. We merken met de afgelopen paar warme dagen direct het verschil! We kunnen ’s avonds weer in de keuken staan zonder te zweten en de woonkamer is ook lekker koel. Hartelijk dank voor jullie service!

R. Baardman
Zonwerende raamfolie

De betrokkenheid bij advisering en projecten in uitvoering door Reflect Glasfilm is buitengewoon. Ik kan Michel met een gerust hart meenemen op locatie waarbij hij zijn expertise inzet in het belang voor onze klant/ gebruiker. Er wordt veel energie gestoken in het uitleggen van de technische aspecten en toepassingen.

Ron Hoeks

Het werd enorm warm in ons gebouw en daarnaast tonen we waardevolle stukken die maximaal beschermd moesten worden tegen de invloeden van de zon. Reflect Glasfilm had de perfecte oplossing, zonwerende buitenfolie, die zowel warmte als UV tegenhoudt. We zijn zeer tevreden over Reflect Glasfilm en bevelen hun iedereen aan.

Jan Henningheim

Tijdens de afgelopen warmteperiode voldeed de aangebrachte glasfilm meer dan uitstekend. Ik met mijn hand de beplakte ruiten gevoeld. Vorig jaar kon ik dat niet doen, omdat de ruit bloedheet was. Nu kon ik gewoon mijn hand langere tijd tegen de ruit aan houden. Het is een prima investering geweest die zijn doel zeker bereikt heeft.

Luc Broers
Zonwerende raamfolie

Ik heb Reflect Glasfilm leren kennen als zeer bedreven, betrouwbaar en professionele aanbieder en verwerken van renovatie van glaspartijen. Met de nodige aandacht voor het minimaliseren van de CO2 footprint. Alles met Reflect Glasfilm loopt gewoon soepel. En de twee Michels hebben veel kennis en kunde.

René Engelen
Zonwerende raamfolie in Wassenaar

Raamfolie ook op uw ramen?

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 12 MB.
  Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

  Neem contact op of vraag een offerte aan

  Heb je vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden. Een offerte vraag je gemakkelijk aan met het offerteformulier hiernaast.

  Steiger 2
  6581 KZ Malden
  Tel: 024-6451616
  E-mail: info@reflectglasfilm.nl

  30+

  jaar ervaring

  8.000

  gebouwen met raamfolie

  A+

  kwaliteit folie