Blindeerfolie kopen voor bedrijven & particulieren

Bent u op zoek naar raamfolie om uw kantoorpand of woonhuis te blinderen? Dan bent u bij Reflect Glasfilm aan het juiste adres. Blindeerfolie zorgt ervoor – zoals de naam al doet verklappen – dat ramen geblindeerd kunnen worden, waardoor het zicht beperkt wordt. Dit kan heel handig zijn in bijvoorbeeld vergaderruimtes met privacygevoelige informatie. Maar, ook voor particulieren biedt het mooie oplossingen, zoals in de slaapkamer van uw woonhuis.

De voordelen van blindeerfolie

Beperkt het zicht van buiten naar binnen in uw (kantoor)pand

Perfect voor vergaderruimtes bij privacygevoelige data

Heeft ook een inbraakvertragende- en veiligheidsfunctie

Reflect Glasfilm is gespecialiseerd in het aanbrengen van blindeerfolie voor grote en kleine projecten

Uitgevoerde projecten

Wij hebben veel panden en woonhuizen voorzien van onze raamfolie. Hiernaast ziet u een greep uit onze uitgevoerde projecten.

Bekijk alles

Zonwerende raamfolie bij Motor Centrum Eibergen

Motorcentrum Eijbergen

Zonwerende raamfolie in het Gelre Ziekenhuis Apeldoorn

Gelre ziekenhuis Apeldoorn

Zonwerende raamfolie in het gemeentehuis van Vlissingen

Gemeentehuis Vlissingen

Zonwerende raamfolie sportlocatie Bloemerd

Sportlocatie Leiderdorp

Wat zijn de voordelen van blindeerfolie?

Blindeerfolie wordt in Nederland vaak gebruikt om autoruiten te blinderen. Het blinderen van autoruiten in Nederland is toegestaan, maar er zijn wel een aantal regels waaraan gehouden moet worden. Blindere folie wordt ook vaak gebruikt als zonwerende raamfolie, waarmee u uw kantoorpand of woonhuis kunt blinderen en de zon buiten kunt houden. Blindeerfolie wordt ook regelmatig gebruikt om slaapkamers te blinderen. Hierdoor wordt een groot deel van het daglicht buitenhouden.

Er kunnen verschillende soorten raamfolies gebruikt worden om een raam te blinderen, waarbij de éne soort meer zonlicht doorlaat dan de andere. Ook kan blindeerfolie verward worden met privacyfolie.

Waarom blindeerfolie van Reflect Glasfilm?

Bij Reflect Glasfilm zijn wij ervan overtuigd dat iedereen een comfortabele woon- en werkomgeving verdient. Daarbij helpen wij sinds 1991 bedrijven en particulieren in al hun wensen rondom raamfolie. Ons doel is om particulieren en bedrijven met raamfolie te voorzien van 100% meer comfort en verlaging in kosten. Ook blindeerfolie kan hier een rol in spelen. Bent u benieuwd in welke sectoren wij allemaal opereren?

Bekijk dan hier onze sectoren pagina.

Reflect Glasfilm beeldmerk Decoratiefolie

Via deze weg wilde ik jullie hartelijk bedanken voor het folie wat bij ons is aangebracht. We merken met de afgelopen paar warme dagen direct het verschil! We kunnen ’s avonds weer in de keuken staan zonder te zweten en de woonkamer is ook lekker koel. Hartelijk dank voor jullie service!

R. Baardman
Zonwerende raamfolie

De betrokkenheid bij advisering en projecten in uitvoering door Reflect Glasfilm is buitengewoon. Ik kan Michel met een gerust hart meenemen op locatie waarbij hij zijn expertise inzet in het belang voor onze klant/ gebruiker. Er wordt veel energie gestoken in het uitleggen van de technische aspecten en toepassingen.

Ron Hoeks

Het werd enorm warm in ons gebouw en daarnaast tonen we waardevolle stukken die maximaal beschermd moesten worden tegen de invloeden van de zon. Reflect Glasfilm had de perfecte oplossing, zonwerende buitenfolie, die zowel warmte als UV tegenhoudt. We zijn zeer tevreden over Reflect Glasfilm en bevelen hun iedereen aan.

Jan Henningheim

Tijdens de afgelopen warmteperiode voldeed de aangebrachte glasfilm meer dan uitstekend. Ik met mijn hand de beplakte ruiten gevoeld. Vorig jaar kon ik dat niet doen, omdat de ruit bloedheet was. Nu kon ik gewoon mijn hand langere tijd tegen de ruit aan houden. Het is een prima investering geweest die zijn doel zeker bereikt heeft.

Luc Broers
Zonwerende raamfolie

Ik heb Reflect Glasfilm leren kennen als zeer bedreven, betrouwbaar en professionele aanbieder en verwerken van renovatie van glaspartijen. Met de nodige aandacht voor het minimaliseren van de CO2 footprint. Alles met Reflect Glasfilm loopt gewoon soepel. En de twee Michels hebben veel kennis en kunde.

René Engelen
Zonwerende raamfolie in Wassenaar

Raamfolie ook op uw ramen?

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 12 MB.
  Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

  Neem contact op of vraag een offerte aan

  Heb je vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden. Een offerte vraag je gemakkelijk aan met het offerteformulier hiernaast.

  Steiger 2
  6581 KZ Malden
  Tel: 024-6451616
  E-mail: info@reflectglasfilm.nl

  30+

  jaar ervaring

  8.000

  gebouwen met raamfolie

  A+

  kwaliteit folie