Banner website Reflect Glasfilm

Zonwerende raamfolie

Dé oplossing om te besparen in uw energiekosten

Bent u op zoek naar een effectieve manier om uw bedrijf te beschermen tegen ongewenste warmte en daarbij ook nog eens te besparen in uw energiekosten? Dan bent u bij Reflect Glasfilm aan het juiste adres. Onze zonwerende raamfolie is namelijk ontworpen om de warmte tijdens zonnige dagen buiten te houden, terwijl het natuurlijke licht behouden wordt. Zo kunt u genieten van een comfortabeler binnenklimaat en tegelijkertijd energie besparen door het verminderen van het gebruik van airconditioning. Klinkt als een ideale oplossing, toch?

Bij Reflect Glasfilm streven we altijd naar kwaliteit. Onze hoogwaardige zonwerende folie wordt professioneel geïnstalleerd door ons ervaren team. We begrijpen dat elk project uniek is, daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aan uw specifieke eisen voldoen. Dus, als u op zoek bent naar zonwerende raamfolie van goede kwaliteit, kunt u bij Reflect Glasfilm terecht. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en laat ons u helpen bij het creëren van een energiezuinige en comfortabele werk- en leefomgeving.

De voordelen van onze zonwerende raamfolie

Tot 91% warmtewering

Vuilafstotend én bestand tegen zuren

Blokkeert meer dan 99% van de UV-straling

Reduceert schitteringen en reflecties

Tenminste tot 12 jaar effectief

Onze projecten

Wij hebben veel bedrijven voorzien van onze raamfolie. Hiernaast ziet u een greep uit onze uitgevoerde projecten.

Bekijk alle projecten

Gemeente-Vlissingen_Reflect-Glasfilm

Gemeentehuis Vlissingen

Zonwerende raamfolie sportlocatie Bloemerd

Sportlocatie Leiderdorp

Motorcentrum Reflect Glasfilm

Motorcentrum Eibergen

Gelre ziekenhuis Apeldoorn Reflect Glasfilm

Gelre ziekenhuis Apeldoorn

Zonwerende Raamfolie

Meer comfort én minder kosten

Op warme dagen wilt u natuurlijk graag de warmte buiten houden. Zonwerende raamfolie is de perfecte oplossing om de warmte via uw beglazing te verminderen. Het grote voordeel is dat zonwerende raamfolie het hele jaar door effectief is. In de zomer blijft de warmte buiten, terwijl in de winter de warmte binnen wordt gehouden. Hierdoor kunt u het hele jaar genieten van een comfortabel binnenklimaat. U zult merken dat u minder afhankelijk bent van de kachel of verwarming. Dat betekent natuurlijk een daling in uw energiekosten.

Met zonwerende raamfolie kunt u tot wel 91% van de zonnestralen weren. Traditionele zonwering, zoals screen en zonneschermen, vereist regelmatig onderhoud en dat is niet het geval met onze raamfolie. Daarentegen werkt onze raamfolie preventief en zorgt altijd voor een ideale binnentemperatuur, zonder dat u daar over hoeft na te denken.

Bespaar energiekosten en geniet het hele jaar door van een aangename werk- en leefomgeving met onze zonwerende raamfolie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het verlagen van uw energiekosten en het verbeteren van het comfort in uw werk- en woonomgeving.

Reflect Glasfilm beeldmerk Hyperion 20N voorbeeld projecten Reflect Glasfilm

Zonwerende reflecterende raamfolie

Zoekt u hoogwaardige zonwerende raamfolie? Bij Reflect Glasfilm bieden wij de Hyperion raamfolie, verkrijgbaar in zowel reflecterende als neutrale varianten. Onze reflecterende zonwerende raamfolie heeft het voordeel dat het niet alleen de warmte buiten houdt, maar ook inkijk tegenhoudt, waardoor het perfect dienst doet als privacyfolie. Dit zorgt voor een stijlvolle uitstraling en bespaart op het koelen van uw pand.

Als u op zoek bent naar zonwerende raamfolie die vrijwel onzichtbaar is, dan is onze Hyperion raamfolie ook de ideale oplossing. Onze neutrale raamfolie is nauwelijks zichtbaar vanaf de buitenkant, in tegenstelling tot de reflecterende variant. Op deze manier blijft de warmte buiten terwijl het uiterlijk van het pand intact blijft.

Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te adviseren. Zij komen graag bij u langs om u te voorzien van het juiste advies dat perfect aansluit bij uw wensen.

Waarom Reflect Glasfilm?

 • Energie-efficiëntie: Bespaar op energiekosten met onze zonwerende raamfolie. Het houdt de warmte buiten in de zomer en bespaart op verwarmingskosten in de winter.
 • Comfort en bescherming: Onze zonwerende raamfolie biedt bescherming tegen hitte, schadelijke UV-straling, verblinding en inkijk. Geniet van een comfortabele en veilige omgeving met behoud van privacy.
 • Hoogwaardige kwaliteit: Bij Reflect Glasfilm streven we naar de hoogste kwaliteit. Onze zonwerende raamfolie voldoet aan strenge normen en reguleert effectief de warmte en vermindert UV-straling.
 • Ervaring en professionaliteit: Ons ervaren team zorgt voor vakkundige installatie. Met jarenlange expertise in de branche kunt u vertrouwen op ons vakmanschap en professionele aanpak.
 • Maatwerkoplossingen: We begrijpen dat elk project uniek is. Of het nu gaat om uw woning, kantoor of commerciële ruimte, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Kies voor Reflect Glasfilm en ervaar de voordelen van hoogwaardige zonwerende raamfolie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een advies op maat.

Wat zeggen onze klanten?

Via deze weg wilde ik jullie hartelijk bedanken voor het folie wat bij ons is aangebracht. We merken met de afgelopen paar warme dagen direct het verschil! We kunnen ’s avonds weer in de keuken staan zonder te zweten en de woonkamer is ook lekker koel. Hartelijk dank voor jullie service!

R. Baardman
Zonwerende raamfolie

De betrokkenheid bij advisering en projecten in uitvoering door Reflect Glasfilm is buitengewoon. Ik kan Michel met een gerust hart meenemen op locatie waarbij hij zijn expertise inzet in het belang voor onze klant/ gebruiker. Er wordt veel energie gestoken in het uitleggen van de technische aspecten en toepassingen.

Ron Hoeks

Het werd enorm warm in ons gebouw en daarnaast tonen we waardevolle stukken die maximaal beschermd moesten worden tegen de invloeden van de zon. Reflect Glasfilm had de perfecte oplossing, zonwerende buitenfolie, die zowel warmte als UV tegenhoudt. We zijn zeer tevreden over Reflect Glasfilm en bevelen hun iedereen aan.

Jan Henningheim

Tijdens de afgelopen warmteperiode voldeed de aangebrachte glasfilm meer dan uitstekend. Ik met mijn hand de beplakte ruiten gevoeld. Vorig jaar kon ik dat niet doen, omdat de ruit bloedheet was. Nu kon ik gewoon mijn hand langere tijd tegen de ruit aan houden. Het is een prima investering geweest die zijn doel zeker bereikt heeft.

Luc Broers
Zonwerende raamfolie

Ik heb Reflect Glasfilm leren kennen als zeer bedreven, betrouwbaar en professionele aanbieder en verwerken van renovatie van glaspartijen. Met de nodige aandacht voor het minimaliseren van de CO2 footprint. Alles met Reflect Glasfilm loopt gewoon soepel. En de twee Michels hebben veel kennis en kunde.

René Engelen
Zonwerende raamfolie in Wassenaar

Raamfolie ook op uw ramen?

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 12 MB.
  Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

  Neem contact op of vraag een offerte aan

  Heb je vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden. Een offerte vraag je gemakkelijk aan met het offerteformulier hiernaast.

  Steiger 2
  6581 KZ Malden
  Tel: 024-6451616
  E-mail: info@reflectglasfilm.nl

  30+

  jaar ervaring

  8.000

  gebouwen met raamfolie

  A+

  kwaliteit folie