Zonwering buiten

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Zonwering buiten voor elk pand. Geen grote screens meer nodig

Zonwering buiten is erg belangrijk. In de zomer is het de bedoeling dat de warmte zoveel mogelijk buiten blijft. Voor zonwering buiten zijn veel opties. Zo zouden luifels, rolluiken of screens opties zijn om de zon buiten te houden. Maar zonwerende raamfolie is de meest effectieve manier, we leggen gaat uit wat de voordelen precies zijn.

Om te beginnen brengen de bovenstaande opties een hoop nadelen met zich mee. Zo kan de wind bij verschillende schermen roet in het eten gooien, is bij de meeste schermen veelvuldig onderhoud nodig, werken deze manieren niet preventief én wordt het zicht naar buiten of boven belemmerd door deze manieren van zonwering.

Meer informatie over zonwering buiten

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

De beste optie voor zonwering buiten: zonwerende raamfolie

Zonwerende raamfolie heeft geen last van weersomstandigheden, heeft weinig onderhoud nodig, werkt preventief en indien gewenst is het praktisch onzichtbaar. Kortom: de beste en meest comfortabele manier van zonwering buiten. In ons online portfolio met uitgevoerde projecten kun je alvast inspiratie opdoen over raamfolie voor jouw huis of bedrijfspand.

Een de grootste voordelen van zonwerende raamfolie is de preventieve werking. Denk maar eens na. Meestal wordt de zonwering buiten pas ingezet als het al té warm is of dreigt te worden. Je wil eigenlijk zo lang mogelijk de zonwering ingeklapt hebben omdat je dan naar buiten kunt kijken. De zonwering wordt ingezet om ervoor te zorgen dat het binnen niet nóg warmer wordt. Met zonwerende raamfolie zijn deze problemen verleden tijd. De folie werkt preventief en het zicht naar buiten blijft ongewijzigd.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Zonwering buiten en veiligheid

Met zonwerende raamfolie van Reflect Glasfilm is zonwering voor buiten mogelijk én regel je direct de veiligheid van jouw huis of pand. Raamfolie werkt namelijk scherfbindend en inbraakvertragend. Glas kan altijd breken, wat gevaar met zich meebrengt. Voor sommige ondernemingen is het beveiligen van glas zelfs verplicht. Zoals bijvoorbeeld bij de kinderopvang, hotels en restaurants. Raamfolie is daarom ook een goedkoper alternatief voor veiligheidsglas. Het glas breekt dus minder snel en werkt op die manier inbraakvertragend. Inbrekers zullen het glas moeilijk kunnen breken waardoor dit langer duurt en meer geluid maakt.

Vraag offerte aan
Zonwering buiten 2

Twee soorten raamfolies

Mocht je op zoek zijn naar zonwering buiten omdat meer privacy gewenst is, dan biedt zonwerende raamfolie van Reflect Glasfilm ook hier een oplossing voor. We hebben namelijk twee opties als het gaat om zonwerende raamfolie. Dat kan zijn neutrale raamfolie (waar je dus zowel binnen als buiten niets van ziet) of reflecterende raamfolie (waardoor je van binnen wel naar buiten kunt kijken maar van buiten niet naar binnen). De experts van Reflect Glasfilm helpen je graag met advies over de juiste soort folie voor je huis of bedrijfspand. Vraag een offerte aan en ontvang van ons een prijsindicatie.

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto