Isolerende raamfolie

Zonwerende raamfolie Ede

Zonwerende raamfolie in Ede laten aanbrengen doet u bij Reflect Glasfilm. Maar wat is zonwerende raamfolie precies? Raamfolie kan worden aangebracht op heel veel verschillende soorten ramen. Bijvoorbeeld een lichtstraat, ramen in een woonhuis of ramen van een monumentaal pand. Er bestaan veel verschillende soorten raamfolie. Het ene soort raamfolie is vooral geschikt voor enkel glas, de andere voor dubbel glas. Raamfolie kan verschillende functies hebben, zoals zonwering, privacy, veiligheid of isolatie.

Zonwerende raamfolie is een soort raamfolie dat aangebracht wordt om de hoeveelheid warmte en licht die door een glas naar binnen komt te verminderen. Het zorgt ervoor dat de negatieve effecten van zonlicht, zoals hitte, schittering en verkleuring van interieur verminderd wordt. Daarnaast zorgt zonwerend raamfolie voor een direct, aangenamer binnenklimaat.

Zonwerende raamfolie in Ede

Zonwerende raamfolie in Ede of omstreken laten plaatsen doet u bij Reflect Glasfilm. Wij opereren al meer dan 30 jaar vanuit ons hoofdkantoor in de buurt van Ede. Hierdoor hebben wij veel ervaring met klanten uit de regio.

Waarom raamfolie van Reflect Glasfilm?

Meer dan 30 jaar ervaring met het plaatsen van raamfolie voor uiteenlopende opdrachten;

Wij zijn VCA gecertificeerd;

Professionele installateurs die zorgen voor een vakkundige installatie

Hoogste kwaliteit raamfolie

Actief in Nederland & België

Tot 12 jaar effectief

Isolerende raamfolie laten plaatsen

Als u in Ede graag isolerende raamfolie laat plaatsen bent u bij ons ook aan het juiste adres. Isolerende raamfolie zorgt voor een goede isolatie van uw kantoorpand. Hierdoor gat er minder warmte verloren via de beglazing. Dit maakt isolerende raamfolie een perfecte oplossing voor het besparen op stookkosten. Daarnaast is het een duurzame oplossing, waarmee u bijdraagt aan een beter milieu.

Privacyfolie laten plaatsen

Ook het laten plaatsen van privacyfolie door een van onze installateurs in Ede is een optie. Met privacyfolie kunt u nog wel naar buiten kijken, maar kunnen anderen niet naar binnen kijken. Het zicht van buiten naar binnen wordt dus beperkt. Daarnaast heeft privacyfolie ook andere voordelen. Hierbij kunt u denken aan isolatievoordelen en anti-inbraakvoordelen.

Raamfolie laten plaatsen in Ede

Wij zijn al sinds 30 jaar actief in regio Ede en omstreken. Zo plaatsen wij ook vaak raamfolie in Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn en andere steden in Gelderland. Wij werken niet alleen in Gelderland, maar door heel Nederland en België. Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Vraag dan een offerte aan via ons offerteformulier.

Via deze weg wilde ik jullie hartelijk bedanken voor het folie wat bij ons is aangebracht. We merken met de afgelopen paar warme dagen direct het verschil! We kunnen ’s avonds weer in de keuken staan zonder te zweten en de woonkamer is ook lekker koel. Hartelijk dank voor jullie service!

R. Baardman
Zonwerende raamfolie

De betrokkenheid bij advisering en projecten in uitvoering door Reflect Glasfilm is buitengewoon. Ik kan Michel met een gerust hart meenemen op locatie waarbij hij zijn expertise inzet in het belang voor onze klant/ gebruiker. Er wordt veel energie gestoken in het uitleggen van de technische aspecten en toepassingen.

Ron Hoeks

Het werd enorm warm in ons gebouw en daarnaast tonen we waardevolle stukken die maximaal beschermd moesten worden tegen de invloeden van de zon. Reflect Glasfilm had de perfecte oplossing, zonwerende buitenfolie, die zowel warmte als UV tegenhoudt. We zijn zeer tevreden over Reflect Glasfilm en bevelen hun iedereen aan.

Jan Henningheim

Tijdens de afgelopen warmteperiode voldeed de aangebrachte glasfilm meer dan uitstekend. Ik met mijn hand de beplakte ruiten gevoeld. Vorig jaar kon ik dat niet doen, omdat de ruit bloedheet was. Nu kon ik gewoon mijn hand langere tijd tegen de ruit aan houden. Het is een prima investering geweest die zijn doel zeker bereikt heeft.

Luc Broers
Zonwerende raamfolie

Ik heb Reflect Glasfilm leren kennen als zeer bedreven, betrouwbaar en professionele aanbieder en verwerken van renovatie van glaspartijen. Met de nodige aandacht voor het minimaliseren van de CO2 footprint. Alles met Reflect Glasfilm loopt gewoon soepel. En de twee Michels hebben veel kennis en kunde.

René Engelen
Zonwerende raamfolie in Wassenaar

Raamfolie ook op uw ramen?

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 12 MB.
  Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

  Neem contact op of vraag een offerte aan

  Heb je vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden. Een offerte vraag je gemakkelijk aan met het offerteformulier hiernaast.

  Steiger 2
  6581 KZ Malden
  Tel: 024-6451616
  E-mail: info@reflectglasfilm.nl

  30+

  jaar ervaring

  8.000

  gebouwen met raamfolie

  A+

  kwaliteit folie