Isolerende raamfolie

Zonwerende raamfolie Arnhem

Zonwering in Arnhem: Bekijk de mogelijkheden van Reflect Glasfilm

Woon of werkt u in Arnhem en zoekt u een partner voor zonwerende raamfolie? Kies voor Reflect Glasfilm als u een professional zoekt met ervaring, expertise en natuurlijk met een uitgebreide keuze aan raamfolies. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van raamfolies die de zon en warmte tegenhouden waardoor u flink kunt besparen op kosten van energie.

Zonwerende raamfolie heeft echter nog meer voordelen die vooral ook voor bedrijfspanden van belang zijn. Denk aan de inbraak werende en/of vertragende werking van raamfolie en het tegengaan van schitteringen op beeldschermen. Ook het tegengaan van inkijk is een voordeel van raamfolie.

De voordelen van raamfolie in Arnhem

Tot 91% warmtewering

Vuilafstotend én bestand tegen zuren

Blokkeert meer dan 99% van de UV-straling

Reduceert schitteringen en reflecties

Scherfbindend en dus inbraakvertragend

Tot 12 jaar effectief

Kosten besparen en andere voordelen zonwerende raamfolie

Het koelen van een bedrijfsruimte zoals een kantorencomplex kan in de zomer veel geld kosten. Als werkgever bent u echter verplicht om de werkomstandigheden zo aangenaam mogelijk te maken. Wanneer de temperatuur op de werkvloer te hoog oploopt is dat niet prettig voor uw werknemers die er werken. Het is goed te weten dat onderzoek heeft aangetoond dat de productiviteit van werknemers met 30 % tot 50% afneemt bij hoge temperaturen.

En aan de andere kant zorgt een goed klimaat voor 40% betere, snellere en nauwkeurigere prestaties! De aanschaf van zonwering zal zich dan ook snel terugverdienen. Traditionele zonwering in de vorm van lamellen, schermen en dergelijke lijkt een oplossing, maar brengt echter ook nadelen met zich mee.

Deze vragen namelijk om onderhoud en mogelijke reparaties en dienen met enige regelmaat te worden vervangen in verband met de uitstraling van uw pand. En dan hebben we het nog niet gehad over de belemmering in uitzicht…

Ruime keuze uit raamfolies

Reflect Glasfilm biedt een compleet en uitgebreid assortiment raamfolies voor bedrijf en particulier. Wij werken door heel Nederland, ook in Arnhem en omgeving. Kies voor reflecterende zonwerende folie als u ook inkijk wilt tegengaan. Uw pand krijgt daarmee een mooie uitstraling. Wilt u liever de authentieke uitstraling behouden dan kiest u voor neutrale zonwerende folie. Wist u dat zonwerende folie het hele jaar door voordelen brengt? Als het kouder wordt houdt de folie de warmte beter binnen waardoor u in alle jaargetijden kunt besparen op kosten van energie. Meer weten? Kijk op de website of neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Waarom kiezen voor raamfolie in Arnhem?

Deze vorm van zonwering houdt maar liefst tot 91% van het zonlicht tegen en heeft meer voordelen. De ruimte is direct een flink aantal raden koeler waardoor de airco uit kan of minder vaak aan hoeft. Alle voordelen op een rij:

 • Tot 91% warmtewering
 • Bestand tegen zuren, vuilafstotend en eenvoudig te reinigen
 • Reduceert schitteringen en reflecties
 • Scherfbindend en daarmee ook inbraak vertragend
 • Blokkeert meer dan 99% UV-straling

Bij Reflect Glasfilm krijgt u tot 8 jaar productgarantie en de zonwerende raamfolie werkt tot 12 jaar optimaal en effectief zonder in te leveren op kwaliteit. Zonwerende raamfolie Arnhem nodig? Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Via deze weg wilde ik jullie hartelijk bedanken voor het folie wat bij ons is aangebracht. We merken met de afgelopen paar warme dagen direct het verschil! We kunnen ’s avonds weer in de keuken staan zonder te zweten en de woonkamer is ook lekker koel. Hartelijk dank voor jullie service!

R. Baardman
Zonwerende raamfolie

De betrokkenheid bij advisering en projecten in uitvoering door Reflect Glasfilm is buitengewoon. Ik kan Michel met een gerust hart meenemen op locatie waarbij hij zijn expertise inzet in het belang voor onze klant/ gebruiker. Er wordt veel energie gestoken in het uitleggen van de technische aspecten en toepassingen.

Ron Hoeks

Het werd enorm warm in ons gebouw en daarnaast tonen we waardevolle stukken die maximaal beschermd moesten worden tegen de invloeden van de zon. Reflect Glasfilm had de perfecte oplossing, zonwerende buitenfolie, die zowel warmte als UV tegenhoudt. We zijn zeer tevreden over Reflect Glasfilm en bevelen hun iedereen aan.

Jan Henningheim

Tijdens de afgelopen warmteperiode voldeed de aangebrachte glasfilm meer dan uitstekend. Ik met mijn hand de beplakte ruiten gevoeld. Vorig jaar kon ik dat niet doen, omdat de ruit bloedheet was. Nu kon ik gewoon mijn hand langere tijd tegen de ruit aan houden. Het is een prima investering geweest die zijn doel zeker bereikt heeft.

Luc Broers
Zonwerende raamfolie

Ik heb Reflect Glasfilm leren kennen als zeer bedreven, betrouwbaar en professionele aanbieder en verwerken van renovatie van glaspartijen. Met de nodige aandacht voor het minimaliseren van de CO2 footprint. Alles met Reflect Glasfilm loopt gewoon soepel. En de twee Michels hebben veel kennis en kunde.

René Engelen
Zonwerende raamfolie in Wassenaar

Raamfolie ook op uw ramen?

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 12 MB.
  Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

  Neem contact op of vraag een offerte aan

  Heb je vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden. Een offerte vraag je gemakkelijk aan met het offerteformulier hiernaast.

  Steiger 2
  6581 KZ Malden
  Tel: 024-6451616
  E-mail: info@reflectglasfilm.nl

  30+

  jaar ervaring

  8.000

  gebouwen met raamfolie

  A+

  kwaliteit folie