Zonwerende folie Zwolle

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Zonwerende folie in Zwolle

Voor het koelen van werkruimtes moeten in veel branches hoge kosten worden gemaakt. De airconditioning draait op volle toeren, zeker met het toenemend aantal dagen dat het echt warm is in Nederland.

Op deze kosten besparen is gemakkelijk door te kiezen voor zonwerende folie Zwolle. Deze vorm van zonwering heeft een groot aantal voordelen ten opzichte van traditionele zonwering, afgezien van de kostenbesparing op energie. Overigens werkt deze kostenbesparing het gehele jaar door want juist in koele periodes houdt zonwerende folie de warmte binnen. Dit maakt dat je ook bespaart op kosten van verwarmen. Reflect Glasfilm levert folies door heel Nederland, in alle branches én voor particulieren. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie over zonwerende folie of over onze andere producten.

Meer informatie over zonwerende raamfolie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Zonwerende folie Zwolle voor bedrijf en particulier

Zonwerende folie bewijst haar diensten in Zwolle in alle sectoren: bouw en vastgoed, zorg en welzijn, retail, restaurants en hotels, op scholen, musea en uiteraard ook voor particuliere woningen. Met zonwerende raamfolie blijft het zicht naar buiten behouden. Traditionele zonwering zoals schermen, rolluiken, vouwgordijnen en dergelijke zijn dan verleden tijd. Je combineert in het bedrijf direct een aantal voordelen die het werkklimaat positief beïnvloeden. Naast de warmteregulering blijft het zicht naar buiten behouden, UV-straling wordt geblokkeerd en er zijn geen hinderlijke schitteringen op computers. Tot slot gaat zonwerende folie 12 jaar lang mee zonder dat de kwaliteit afneemt en heeft de folie geen speciaal onderhoud nodig.

Traditionele zonwering moet in dezelfde periode regelmatig worden gecontroleerd en waar nodig gerepareerd of vervangen. Heeft u belangstelling voor warmtewerende raamfolie in Zwolle dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.

 

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Scherfbindend en inbraak vertragend

Raamfolie heeft als eigenschap dat het scherfbindend is. Dit heeft in bepaalde sectoren een groot voordeel. Denk aan kinderdagverblijven waar kinderen zich niet mogen verwonden aan glasscherven als in het ergste geval een ruit zou breken. In restaurants mag natuurlijk nooit glas in voedsel terechtkomen. In zulke omgevingen zijn wetten en regels van kracht die het beveiligen van glas verplicht stellen. Hetzelfde geldt voor zorginstellingen.

De eigenschap scherfbindende raamfolie is de inbraak vertragende werking. Dit is belangrijk voor elke onderneming. Inbrekers zullen een ruit die is voorzien van onze zonwerende folie niet snel kunnen breken. Daarbij zorgt er eigenschap scherfbindend er voor dat inbrekers, zelfs als een ruit stuk gaat, niet gemakkelijk binnen kunnen komen.

Vraag offerte aan
zonwerende folie zwolle

Zonwerende folie Zwolle en andere folies

Naast zonwerende folie Zwolle bun je bij Reflect Glasfilm ook terecht voor veiligheidsfolie en isolerende raamfolie. Op de website vind je veel informatie over de verschillende mogelijkheden en ook voorbeelden van deze folies bij uitgevoerde projecten. Daarnaast verzorgen wij het tinten van autoruiten en bieden wij diensten op het gebied van privacy, decoratie en belettering. Alle diensten zijn beschikbaar in heel Nederland en wij komen ook in Zwolle om jouw zonwerende folie op professionele wijze aan te brengen.

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto