Glasfolie ramen

Opgericht in 1991

Vakkundige installatie

Advies op locatie

Glasfolie ramen: meer comfort en besparing op kosten

Te warm in de zomer en te koud in de winter? Dat is een veel voorkomend probleem. In de winter maken we veel gebruik van de verwarming om voor een aangename temperatuur te zorgen. Echter, in de zomer is het de airco die op volle toeren draait. Zeker met de warme zomers van afgelopen jaar! Reflect Glasfilm heeft de oplossing voor oplopende stook- en koelkosten. Met onze glasfolie voor ramen heb je het hele jaar door comfort door een ideale binnentemperatuur en bespaar je op je energierekening. Reflect Glasfilm is een vertrouwd adres voor het aanbrengen van glasfolie.

Een aangename plek om te wonen en te werken is belangrijk. Dat snappen wij. Wanneer dit niet zo is levert dit een lage productiviteit, ziekteverzuim en hoge energierekeningen op. Met glasfolie krijg je de controle over de ruimte terug. Daardoor heb je het hele jaar comfort, zonder onnodige energiekosten.

Meer informatie over onze filmtypen

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Het effect van glasfolie op ramen

Met glasfolie op jouw beglazing geniet je van veel voordelen. Zo heeft onze folie het hele jaar door effect en profiteer je van 15 jaar garantie. Echter, de levensduur van glasfolie voor ramen is veel langer. En dat terwijl glasfolie onderhoudsvrij is!

  • Isolerende werking in de winter
  • Zonwering in de zomer
  • Blokkeert meer dan 99% UV-straling
  • Vermindert schitteringen en reflecties
  • Scherfbindend en inbraakvertragend
  • 15 jaar garantie
  • Getest & gecertificeerd

Glasfolie voor ramen nodig? Wij leveren glasfolie voor bedrijven en particulieren door heel Nederland. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Verschillende soorten glasfolie voor ramen

Reflect Glasfilm biedt een compleet en uitgebreid assortiment raamfolies. Kies voor zonwerende folie als je een ultieme oplossing voor de warmte van de zon wilt. Zoek je een vier seizoenen oplossing? Dan is EnerSaver raamfolie een goede optie voor jou! Deze raamfolie is isolerend in de winter en heeft een warmtewerend effect in de zomer. Hierdoor heb je het hele jaar door een comfortabele werk- en woonomgeving.
In bepaalde sectoren is het van belang om veiligheidsfolie op ramen aan te brengen. Zit er veel glas in jouw gebouw of ruimte? Dan is er altijd een risico aanwezig. Met veiligheidsfolie bescherm je iedereen in de ruimte doordat de folie de ruit bij elkaar houdt. Ook de detailhandel maakt slim gebruik van glasfolie op ramen. Met veiligheidsfolie maak je het inbrekers extra moeilijk om glas te breken.

Vraag advies aan Reflect Glasfilm

Onze specialisten helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Door een gesprek met je aan te gaan kunnen onze glasfolie specialisten samen met u een keuze maken om het probleem tegen te gaan. Reflect Glasfilm biedt een eenvoudig oplossing voor een complex probleem. Vraag naar de mogelijkheden door te bellen naar 024 – 6451616.
Ben je al enthousiast en weet je precies wat je nodig hebt? Vraag dan een offerte aan via de button hieronder.

Vraag offerte aan
glasfolie ramen 1

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto