veiligheidsfolie header

Veiligheidsfolie

Veiligheidsfolie - beveilig de meest fragiele plek van uw pand

Voor winkels, ziekenhuizen, fabrieken of andere branches waar strenge veiligheidsvoorschriften gelden is het plaatsen van veiligheidsfolie een goede keuze. Bij calamiteiten wordt de kans op persoonlijk letsel als gevolg van glasscherven door het gebruik hiervan heel klein. Daarnaast is veiligheidsfolie een stuk voordeliger dan gelaagd veiligheidsglas.

Veiligheidsfolie is raamfolie wat op de binnenkant van beglazing wordt aangebracht. Het is een transparante folie die wordt toegepast om een raam te versterken en scherven en splinters bijeen te houden. Het glas breekt wel, maar de scherven worden door de lijmlaag bij elkaar gehouden. Hierdoor wordt het gevaar van rondvliegende glassplinters beperkt. Is dit iets voor uw bedrijf? Neem dan gemakkelijk contact met ons op, onze specialisten komen graag bij u langs om te kijken hoe we dit het best kunnen toepassen.

De voordelen van veiligheidsfolie

Beveiligt tegen doorval

Bescherming extreme situaties: explosies, vuurwerk en brandgevaar

Werkt scherfbindend en inbraakvertragend

Ook verkrijgbaar als zonwerende glasfilm

Voor montage op ramen, spiegels, voertuigen

Tot 12 jaar effectief

BRC-, HACCP– en IFS-certificering en getest volgens normen (EN 12600-1B1, DIN 52 337, NEN 3569-1B en ASTM E 84)

Uitgevoerde projecten

Wij hebben veel panden en woonhuizen voorzien van onze raamfolie. Hiernaast ziet u een greep uit onze uitgevoerde projecten.

Bekijk alles

Top-Slapen-Elst

Top slapen Elst


Gelre ziekenhuis Apeldoorn Reflect Glasfilm

Gelre ziekenhuis Apeldoorn


Motorcentrum Reflect Glasfilm

Motor Centrum Eibergen


sportlocatie-bloemerd

Sportlocatie de Bloemerd


Hoe sterk is veiligheidsfolie?

Zelfs met explosies biedt onze folie een ongekende veiligheid. Door middel van de video hiernaast ziet u hoe moeilijk het is om glas met veiligheidsfolie te breken. Denk hierbij ook aan bescherming van glas bij vuurwerkbommen.

Binnen onder andere de zorgsector en de voedingsmiddelenindustrie wordt veel gebruik gemaakt van veiligheidsfolie op ramen. Denk hierbij aan rondvliegend glas als gevolg van een vuurwerkbom of ander soort vandalisme. Maar ook de besmetting van voedingsproducten wordt geminimaliseerd. Dit komt doordat de glasscherven door de folie bij elkaar worden gehouden. Inbraakwerende folie kan op glas ook preventief werken tegen inbraak. Benieuwd hoe dat werkt? Lees dan verder.

Veiligheidsfolie is tevens inbraakwerende folie

Veiligheidsfolie wordt niet alleen gebruikt voor veiligheidsdoeleinden, maar ook tegen inbraak. Dit type folie maakt het extra lastig om inbrekers binnen te laten. Om met anti-inbraakfolie beschermd glas te kunnen breken, moet er meer geweld gebruikt worden. Wanneer iemand een steen tegen een ruit wil gooien of met een voorwerp de ruit kapot wil slaan, dan zorgt de inbraakwerende folie ervoor dat scherven op hun plaats blijven zitten. En dat betekent een vertraging en een hoop herrie. Iets waar inbrekers niet blij mee zijn.

Bij Reflect Glasfilm vinden we dat iedereen een comfortabele woon- en werkomgeving verdient. Dit doen we al sinds 1991 met een eenvoudige oplossing: raamfolie. Ons team bestaat uit glasfolie specialisten en gecertificeerde monteurs die erg precies werken en voor u aan de slag gaan om de folie op de juiste manier te plaatsen.

Reflect Glasfilm beeldmerk

Veelgestelde vragen over veiligheidsfolie

Hoe werkt veiligheidsfolie?

Veiligheidsfolie is een vorm van raamfolie dat gemonteerd wordt op glas, spiegels en voertuigen. Veiligheidsfolie beveiligt tegen doorval, bescherm tegen extreme situaties, werkt scherfbindend en inbraakvertragend. Het veiligheidsfolie van Reflect Glasfilm is BRC,- HACCP,- en IFS- gecertificeerd en getest voor diverse veiligheidsnormen.

Werkt veiligheidsfolie ook tegen inbraak?

Veiligheidsfolie werkt ook tegen inbraak. Het veiligheidsfolie zorgt ervoor dat het glas minder snel breekt en dat de scherven beter op hun plek blijven zitten. Hierdoor is het voor potentiële inbrekers erg lastig om door het glas heen te breken.

Hoeveel kost veiligheidsfolie?

Hoeveel veiligheidsfolie kost verschilt per soort raamfolie, opdracht en bedrijf. Bij Reflect Glasfilm verzorgen wij altijd een offerte op maat bij projecten vanaf 7,5m². Benieuwd wat veiligheidsfolie bij ons kost? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Hoe goed werkt veiligheidsfolie?

Veiligheidsfolie is een soort raamfolie wat aan de binnenkant van de beglazing wordt aangebracht, en is heel effectief. Veiligheidsfolie versterkt het raam en houdt scherven bij elkaar. Het glas breekt wel, maar de scherven worden door de lijmlaag bij elkaar gehouden. Hierdoor wordt het gevaar op rondvliegende splinters verkleind. Veiligheidsfolie is geschikt voor extreme omstandigheden, zoals: vandalisme, explosies, vuurwerk en brandgevaar.

Raamfolie ook op uw ramen?

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 12 MB.
  Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

  Neem contact op of vraag een offerte aan

  Heb je vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden. Een offerte vraag je gemakkelijk aan met het offerteformulier hiernaast.

  Steiger 2
  6581 KZ Malden
  Tel: 024-6451616
  E-mail: info@reflectglasfilm.nl

  30+

  jaar ervaring

  8.000

  gebouwen met raamfolie

  A+

  kwaliteit folie