Isolerende raamfolie

Plakfolie

Plakfolie voor ieder type glas, verhoog het comfort en verlaag de kosten

Reflect Glasfilm plaatst verschillende soorten plakfolie voor uw raamwerk. Plakfolie is een flinterdunne folie die op beglazing wordt gemonteerd. De folie heeft diverse effecten. We bieden het allemaal, ongeacht de grootte van het raamwerk en type glas. Denk hierbij aan folie voor:

Zonwerende raamfolie: een ultieme oplossing tegen de zon. Het is direct minder warm en werkt het hele jaar door. 100% meer comfort, minder energiekosten.

Isolerende raamfolie: geen last van een tochtgevoel en zorgt voor een aangename binnentemperatuur en lagere verwarmingskosten. De folie heeft ook een zonwerend effect in de zomer!

Privacy- & decoratiefolie: met decoratiefolie kleed u eenvoudig uw kantoor of huis aan en werkt ook nog eens privacy verhogend. Geen last meer van inkijk, maar dezelfde hoeveelheid licht in de ruimte.

Veiligheidsfolie: versterkt de ramen en houdt de ruit bij elkaar als deze breekt. Bescherming tegen inbrekers en rondvliegend glas.

Voordelen van plakfolie geplaatst door Reflect Glasfilm

Altijd een expert op locatie om te kijken welk type folie het best past.

Plakfolie werkt preventief en zorgt er dus voor dat het nooit te warm wordt

Onze folies zijn de combineren, zo kunt u bijvoorbeeld zonwerende veiligheidsfolie laten plaatsen.

Met Reflect Glasfilm kiest u voor een betrouwbare partner

Met de juiste folie geniet u het hele jaar door van meer comfort en bespaart u op uw energierekening.

Uitgevoerde projecten

Wij hebben veel panden en woonhuizen voorzien van onze raamfolie. Hiernaast ziet u een greep uit onze uitgevoerde projecten.

Bekijk alles

Zonwerende raamfolie in het Gelre Ziekenhuis Apeldoorn

Gelre ziekenhuis Apeldoorn

Zonwerende raamfolie bij Motor centrum Eibergen

Motor Centrum Eibergen

Zonwerende raamfolie bij Sleegers Technique Nieuwkuijk

Sleegers Technique

Zonwerende raamfolie sportlocatie Bloemerd

Sportlocatie Leiderdorp

Zonwerende plakfolie voor uw beglazing

Met de juiste raamfolie lopen de temperaturen niet meer zo hoog op en bespaart u kosten op het koelen van de ruimte. Door de koelere binnentemperatuur is veelvuldig gebruik van een airco namelijk niet meer nodig. Ook wordt de overlast van fel zonlicht aanzienlijk gereduceerd. Onze geavanceerde folie houdt namelijk 90% van de zonnewarmte tegen! De unieke hard coat van de Hyperion zonwerende plakfolie beschermt de folie en zorgt er daarnaast voor dat vuil minder snel aanhecht. De beglazing hoeft dus minder vaak gereinigd te worden. Zonwerende plakfolie van Reflect Glasfilm bespaart dus niet alleen in kosten maar ook in onderhoud.

Isolerende plakfolie houdt de warmte binnen

Als het buiten koud is, houdt u de warmte natuurlijk graag binnen. Door het gebruik van onze isolerende plakfolie bespaart u stookkosten en blijft het langer warm. EnerSaver isolerende plakfolie is een absolute vier seizoenen oplossing. Het hele jaar door doet de plakfolie z’n werk. Hierdoor draagt de folie bij aan de ideale werkplek en leefomgeving. In de winter blijft de warmte binnen en in de zomer blijft het langer koel en aangenaam, ideaal dat warmtewerende raamfolie!

Wij krijgen vaak te horen dat mensen zelf de glasfolie op de ramen willen plakken. Echter adviseren wij dit niet te doen. Het aanbrengen van plakfolie is niet iets wat iedereen kan. Daarnaast is het moeilijk om dit 100% goed te doen zonder de juiste materialen en ervaring, daarnaast is de folie ook minder werkzaam als deze niet goed geïnstalleerd wordt.

Overweegt u raamfolie op uw ruiten? Reflect Glasfilm is al sinds 1991 een vertrouwd adres voor het aanbrengen van folie. Zowel bij bedrijven als particulieren door heel Nederland. Neem contact met ons op voor meer informatie over plakfolie.

Reflect Glasfilm beeldmerk plakfolie

Via deze weg wilde ik jullie hartelijk bedanken voor het folie wat bij ons is aangebracht. We merken met de afgelopen paar warme dagen direct het verschil! We kunnen ’s avonds weer in de keuken staan zonder te zweten en de woonkamer is ook lekker koel. Hartelijk dank voor jullie service!

R. Baardman
Zonwerende raamfolie

De betrokkenheid bij advisering en projecten in uitvoering door Reflect Glasfilm is buitengewoon. Ik kan Michel met een gerust hart meenemen op locatie waarbij hij zijn expertise inzet in het belang voor onze klant/ gebruiker. Er wordt veel energie gestoken in het uitleggen van de technische aspecten en toepassingen.

Ron Hoeks

Het werd enorm warm in ons gebouw en daarnaast tonen we waardevolle stukken die maximaal beschermd moesten worden tegen de invloeden van de zon. Reflect Glasfilm had de perfecte oplossing, zonwerende buitenfolie, die zowel warmte als UV tegenhoudt. We zijn zeer tevreden over Reflect Glasfilm en bevelen hun iedereen aan.

Jan Henningheim

Tijdens de afgelopen warmteperiode voldeed de aangebrachte glasfilm meer dan uitstekend. Ik met mijn hand de beplakte ruiten gevoeld. Vorig jaar kon ik dat niet doen, omdat de ruit bloedheet was. Nu kon ik gewoon mijn hand langere tijd tegen de ruit aan houden. Het is een prima investering geweest die zijn doel zeker bereikt heeft.

Luc Broers
Zonwerende raamfolie

Ik heb Reflect Glasfilm leren kennen als zeer bedreven, betrouwbaar en professionele aanbieder en verwerken van renovatie van glaspartijen. Met de nodige aandacht voor het minimaliseren van de CO2 footprint. Alles met Reflect Glasfilm loopt gewoon soepel. En de twee Michels hebben veel kennis en kunde.

René Engelen
Zonwerende raamfolie in Wassenaar

Raamfolie ook op uw ramen?

Let op! Wij leveren uitsluitend aan zakelijke opdrachtgevers.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 12 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

  Neem contact op of vraag een offerte aan

  Heb je vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden. Een offerte vraag je gemakkelijk aan met het offerteformulier hiernaast.

  Steiger 2
  6581 KZ Malden
  Tel: 024-6451616
  E-mail: info@reflectglasfilm.nl

  30+

  jaar ervaring

  8.000

  gebouwen met raamfolie

  A+

  kwaliteit folie