Binnenzonwering

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Binnenzonwering – Gebruik raamfolie om het zicht naar buiten te behouden

Met binnenzonwering kan (directe) warmte van de zon buiten gehouden worden. Het nadeel daarbij is wel dat het zicht naar buiten ook verdwijnt. Met het plaatsen van gordijnen, jaloezieën of andere binnenzonwering is het zicht en licht verdwenen.
Zonwerende raamfolie van Reflect Glasfilm is de oplossing tegen het directe zonlicht in jouw ruimte. De folie zorgt ervoor dat het altijd minder warm is in de kamer én werkt preventief. Ook blijft het zicht naar buiten behouden en is het ook lekker licht in de ruimte.

Meer informatie over zonwering

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Zonwerende raamfolie heeft een hoop voordelen, we zetten ze even kort op een rijtje:

  • De folie als binnenzonwering is geschikt voor elk type glas
  • Zonwerende raamfolie is een vier seizoenen oplossing
  • De folie werkt preventief. De meeste zonwering wordt pas ingezet als het al te warm is
  • Door de inzet van de folie kan in de zomer de airco uit en in de winter de verwarming; bespaar op die manier aanzienlijk op de energierekening.
  • Tot wel 91% warmtewering en 8 jaar product garantie
Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Binnenzonwering geregeld door Reflect Glasfilm

Als je besluit binnenzonwering in de vorm van raamfolie aan te schaffen, dan kunnen we je bij Reflect Glasfilm uitstekend helpen. Onze experts komen bij je over de vloer om te kijken of welke raamfolie het beste bij jou past. We maken met plezier een offerte op maat voor zowel particulieren als bedrijven. Op die manier kun je zelf bepalen hoe je onze raamfolie wil gebruiken voor jouw huis of bedrijfspand.
Een reden om binnenzonwering in de zetten, kan zijn om meer privacy te creëren in een ruimte. In dat geval is onze zonwerende raamfolie heel goed te combineren met privacyfolie van Reflect Glasfilm. Hierdoor blijft het licht behouden en is de inkijk verdwenen. Ook is het mogelijk om folie aan te schaffen waarbij het niet mogelijk is om van buiten naar binnen te kijken, maar wel van binnen naar buiten. Hierover adviseren we je graag. Neem contact op met een van onze experts.

Vraag offerte aan
plakfolie

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto