Zonwering Wijchen

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Zonwering Wijchen: verhoogt comfort, verlaagt kosten

In de zomer kunnen we genieten van de zon en de warmere temperaturen. Tegenwoordig bevatten moderne panden veel beglazing. Het nadeel daarvan is dat de binnentemperatuur door de brandende zon hoog op kan lopen. Dat is niet fijn als je bijvoorbeeld binnen aan het werk bent. Heb jij een pand in de omgeving van Wijchen en kamp jij ook met dit probleem? Zonwering van Reflect Glasfilm is de oplossing. Zonwering in Wijchen geeft jou de controle over de binnentemperatuur terug zonder extra kosten. Hoe dat kan? We geven je op deze pagina alle informatie.

Wat is raamfolie?

Raamfolie is een flinterdunne folie dat op de beglazing wordt gemonteerd en diverse effecten heeft. Zo kan de folie zorgen voor meer isolatie, zonwering, privacy, of UV-wering. Zonwerende raamfolie is het product dat wij het meest aan onze klanten leveren. Met onze zonwering heb jij geen last meer van de warmte van de zon in jouw pand in Wijchen.

Meer informatie over zonwering

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Voordelen van zonwering

Zonwerende raamfolie is bij veel mensen nog onbekend. Dat is zonde, want er zitten veel voordelen aan. Hoewel veel mensen denken dat het dezelfde werking heeft als traditionele zonwering, is dit niet het geval. Traditionele zonwering werkt vaak te laat. In de meeste gevallen wanneer het al warm is.

Kort samengevat zorgt zonwerende raamfolie voor meer comfort en verlaging in kosten. Zonwerende raamfolie heeft een warmtewering van 85%. De binnentemperatuur zal hierdoor flink dalen. Hierdoor geniet je van meer comfort. Daarnaast bespaar je op energiekosten aangezien de airco minder vaak aan hoeft. Het is simpelweg koeler binnen.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Zonwering voor bedrijven in Wijchen

Voor bedrijven gelden vaak strenge regels op het gebied van klimaatbeheersing. Wist je dat wanneer mensen te weinig daglicht krijgen dit de productiviteit en gemoedstoestand verslechtert? Raamfolie zorgt voor minder ziekteverzuim en een comfortabele plek om te werken. Vervang traditionele zonwering door raamfolie waardoor je geniet van maximale lichtinval. Onze raamfolie houdt namelijk geen licht tegen.

In de afgelopen jaren hebben wij veel bedrijven en particulieren voorzien van raamfolie. Een greep uit al deze projecten is te zien op onze projecten pagina (link projecten pagina).

Meer informatie over zonwering Wijchen

Reflect Glasfilm is gespecialiseerd in raamfolies en al bijna 30 jaar actief in deze sector. Dankzij deze lange ervaring kunnen onze specialisten jou altijd voorzien van de informatie waar je op zoek naar bent. Heb jij een vraag over een van onze producten of wil je meer informatie? We vertellen je er graag meer over. Neem daarvoor contact met ons op door te bellen naar 024- 6451616 of een mail te sturen naar info@reflectglasfilm.nl.

Heb jij het idee dat jij zonwering voor jouw pand in Wijchen kan gebruiken? Vraag dan een offerte aan via de onderstaande knop. We zullen je aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen.

Vraag offerte aan

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto