Over ons

Ontmoet ons team raamfolie experts

Ons doel? Meer comfort, minder kosten

Reflect Glasfilm is een bevlogen team van raamfolie experts. Ons motto is: “verhoog comfort, verlaag kosten”. Wij geloven dat iedereen dat verdient. Dit doen we al sinds 1991 met een eenvoudige oplossing: raamfolie. Ons doel is om de voordelen van raamfolie bekender te maken en mensen te voorzien van optimaal comfort en verlaging in kosten.

Wij bieden een oplossing voor particulieren en bedrijven. Of het nu gaat om raamfolie voor 10m2 of grote projecten van bijvoorbeeld 2000m2. In het contact met klanten vinden wij persoonlijkheid en service belangrijk. Daarom komen onze raamfolie experts, hoe groot of klein het project ook is, altijd bij jou thuis voor advies. Zo kunnen zij jouw vragen beantwoorden en de situatie beter inschatten.

We denken graag met jou mee over hoe een teveel aan zonlicht of te weinig isolatie beperkt kan worden. Door onze jarenlange ervaring helpen wij heel Nederland met de snelste en meest effectieve verbouwvrije oplossing voor ramen. Continu zijn we bezig met het doorontwikkelen van betere en sterkere oplossingen. De montage van raamfolie is niet voor iedereen weggelegd, dus laat dat maar over aan onze raamfolie experts. Benieuwd wie dat zijn?

Management

michel loeffen
CEO & Raamfolie Specialist

Michel Loeffen

Naast het feit dat Michel als glasfolie specialist alles over folies weet, is hij ook de eigenaar van Reflect Glasfilm. In 1992 begon hij met dit bedrijf en nog steeds is hij elke dag geboeid en verrast van de mogelijkheden van raamfolie. Daarbij is het zijn doel om zoveel mogelijk mensen het effect van raamfolie te laten ervaren. Michel houdt van mensen met problemen wat betreft comfort in woon- en werkruimtes. Waarom? Hij weet dat hij met zijn product de ultieme oplossing heeft voor een lange tijd. “Een probleem minder is immers een bevrijding meer", aldus Michel.

Een dag gaat niet altijd als gepland. Daarom is Michel extra enthousiast als deze succesvol is. Hij is tevreden als objecten naar wens zijn opgeleverd, de adviseurs door het juiste advies resultaat hebben geboekt en intern alles goed onder controle is.

Welk project de meeste indruk heeft gemaakt? Michel kan wel een waslijst opnoemen. Maar van alle objecten is Eye Film Amsterdam het meest uniek.

rocher_kruissen
Operationeel Manager

Rocher Kruissen

Twee jaar geleden is Rocher bij Reflect Glasfilm binnengekomen als stagiaire en hij is nog steeds werkzaam bij ons. Dat is ook precies wat Reflect Glasfilm zo leuk maakt volgens hem: de mogelijkheden die je worden geboden om te groeien.

Het leukste moment wat Rocher heeft gemaakt was toen hij twee jaar geleden zijn eerste klant heeft kunnen helpen met een zonwerende oplossing. Vandaag de dag geeft het hem nog steeds net zoveel energie wanneer hij een klant succesvol heeft kunnen helpen met een van onze oplossingen.

Verkoop

michel correlje 1
Raamfolie Specialist

Michel Correljé

Michel werkt als glasfolie specialist in ons verkoopteam. Zijn specialisatie is glasfolie in de breedste zin van het woord. Hij adviseert klanten graag welke oplossing op korte termijn het beste rendement behaalt. Hierbij bekijkt hij de oplossing vanuit de techniek en houdt hij rekening met wat het uiteindelijk oplevert. Dat laatste is natuurlijk het meest belangrijk. De woorden ‘resultaat op korte termijn’ zijn voor hem dan ook geen vreemde begrippen. En zijn aanpak is bij al onze soorten folies erg succesvol!
Jouri
Raamfolie Specialist

Jouri van Gent

Jouri is één van de glasfolie specialisten in ons team. Hij rijdt heel Nederland door om klanten te voorzien van de beste raamfolie. Hierdoor is geen enkele dag hetzelfde. “Sleur bestaat niet bij Reflect Glasfilm”, aldus Jouri. Wat typisch is aan Jouri? De klant staat voor hem altijd op nummer 1 en ziet hij als een uitdaging om voor elke klant de juiste oplossing te vinden.

Het project dat de meeste indruk op hem heeft gemaakt? Stichting Julius te Barendrecht. Daar hadden ze in de zomer veel last van de warmte van de zon en wij hebben dat met raamfolie flink kunnen terugdringen. Hij vindt het super om te merken dat klanten dan echt heel blij zijn met het resultaat.

frederique bernauer
Raamfolie Specialist

Frederique Bernauer

Voor haar studie Commerciële Economie loopt Frederique in haar derde jaar stage bij Reflect Glasfilm. Haar functie binnen het bedrijf is Commercieel medewerker binnendienst. Dat houdt onder andere in dat ze medeverantwoordelijk is voor het te woord staan van klanten.
Waarom ze dat leuk vindt? Het is een leuke manier om het bedrijf en het product te leren kennen. Daarnaast liggen haar interesses ook bij marketing en pakt ze die taken ook op. Door haar variatie in taken leert ze elke dag weer iets nieuws.

Naast haar werk/stage is Frederique een gezellige dame die erg van kletsen houdt, maar tegelijkertijd ook op een professionele manier te werk kan gaan. Ze gaat pas met een goed gevoel naar huis als ze nieuwe en inspirerende uitdagingen heeft gekregen. Dat geeft haar echt voldoening!

Het leukste compliment dat ze ooit heeft gehad? “Een klant vertelde mij dat ik haar volledige vertrouwen had en dat het niet uitmaakte wat mijn advies was, omdat zij wist dat ik haar eerlijk en oprecht zou helpen. Ik vond dit zo mooi om te horen.”

Binnendienst

chris reflectglasfilm
Boekhouder & Applicatiebeheerder

Chris Derks

Chris zorgt er als planner al 24 jaar voor dat onze projecten gestroomlijnd lopen. Mogen we bij jou glasfolie aanbrengen? Dan is de kans groot dat je met Chris aan de telefoon hangt om een geschikte datum te vinden. Als planner houdt Chris zich met veel verschillende werkzaamheden bezig. Geen enkele dag is hetzelfde. En dat vindt Chris het leukst aan zijn werk bij Reflect Glasfilm.

Hij gaat met een goed gevoel naar huis als hij het gevoel heeft flink wat nuttig werk heeft verzet. Een echte doorwerker dus! Naast zijn baan als planner gaat Chris graag uit eten of op reis.

robin reflectglasfilm
Planner & Projectleider

Robin de Bot

Als commercieel medewerker komt Robin dagelijks in contact met klanten. Grote kans dat je Robin aan de telefoon krijgt als je ons belt. Wat hij zo leuk vindt aan werken bij ons? “Het is fijn om mensen een oplossing te kunnen bieden voor de problemen die ze op het werk of thuis ervaren.” Hij zal er dan ook alles aan doen om de beste oplossing voor jou te vinden.

Als hij klanten goed heeft geholpen en daarnaast ook nog fijne reacties van klanten terugkrijgt, stapt Robin aan het einde van de dag met een goed gevoel in de auto naar huis. Daarnaast is Robin sportief aangelegd en sluit hij zijn dag het liefste af met een rondje hardlopen.

anna reflectglasfilm
Administratief Medewerker

Anna Louwerier

Anna is al 8 jaar onze administratieve kracht! Het leuke aan Anna’s werk vindt ze de leuke, informele sfeer en afwisselende werkzaamheden. Ze vindt het fijn dat ze een nuttige bijdrage kan leveren met administratieve taken. Anna kan zich volledig storten op het maken van facturen en werkbonnen voor projecten. Ze vindt het leuk als ze daarna ook bij een project betrokken wordt zodat ze het resultaat ook meemaakt.

Heb je een administratieve vraag, dan kan je bij Anna terecht. Een compliment of bedankje voor een prettig telefoongesprek doet haar altijd goed! Het geeft haar een goed gevoel om mijn steentje bij te dragen aan het succes van Reflect Glasfilm.

Hoofd Facilitair

Mark

Commercieel Medewerker

Paul Hilberink

Commercieel Medewerker

Emin Balikoç

Commercieel Medewerker

Yordi Meijer

yassine
Commercieel Medewerker

Yassine Hilte

Installatiemonteurs

Raamfolie Monteur

Charles Arts

Raamfolie Monteur

Radjesh Kalloe

Raamfolie Monteur

Luuk Ceelen

Raamfolie Monteur

Kyra Louters

Raamfolie Monteur

Jan van Rossum

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

30+ jaar ervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Expert bij jou op locatie | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Vraag een offerte aan