Afbeelding-Reflect-Glasfilm-homepagina

Ontmoet ons team raamfolie experts

Ons doel? Meer comfort, minder kosten

Reflect Glasfilm is een bevlogen team van raamfolie experts. Ons motto is: “verhoog comfort, verlaag kosten”. Wij geloven en vinden dat iedereen dat verdient. Dit doen we al sinds 1992 met een eenvoudige oplossing: raamfolie. Ons doel is om de voordelen van raamfolie bekender te maken en mensen te voorzien van optimaal comfort en verlaging in kosten.

Wij bieden een oplossing voor particulieren en bedrijven. Of het nu gaat om raamfolie voor 10m2 of grote projecten van bijvoorbeeld 2000m2. In het contact met klanten vinden wij persoonlijkheid en service belangrijk. Daarom komen onze raamfolie experts, hoe groot of klein het project ook is, altijd bij u thuis voor advies. Zo kunnen zij uw vragen beantwoorden en de situatie perfect inschatten.

We denken graag met u mee over hoe een teveel aan zonlicht of te weinig isolatie beperkt kan worden. Door onze jarenlange ervaring helpen wij heel Nederland met de snelste en meest effectieve verbouwvrije oplossing voor ramen. Continu zijn we bezig met het door ontwikkelen van betere en sterkere oplossingen. De montage van raamfolie is niet voor iedereen weggelegd, dus laat dat maar over aan onze raamfolie experts. Benieuwd wie dat zijn?

Management

Michel Loeffen Reflect Glasfilm

CEO & Raamfolie Specialist

Michel Loeffen

Neem contact op met Rocher van Reflect Glasfilm

Operationeel Manager

Rocher Kruissen

Chris Derks Reflect Glasfilm

Financieel manager & Applicatiebeheerder

Chris Derks

Zonwerende raamfolie Reflect Glasfilm

Verkoop

Michel Correljé Reflect Glasfilm

Raamfolie Specialist

Michel Correljé

Planning & Administratie

Julian Reflect Glasfilm

Planner & Projectleider

Julian de Wit

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

30+ jaar ervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Expert bij u op locatie | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren