Over ons

Ontmoet ons team raamfolie experts

Ons doel? Meer comfort, minder kosten

Reflect Glasfilm is een bevlogen team van raamfolie experts. Ons motto is: “verhoog comfort, verlaag kosten”. Wij geloven dat iedereen dat verdient. Dit doen we al sinds 1991 met een eenvoudige oplossing: raamfolie. Ons doel is om de voordelen van raamfolie bekender te maken en mensen te voorzien van optimaal comfort en verlaging in kosten.

Wij bieden een oplossing voor particulieren en bedrijven. Of het nu gaat om raamfolie voor 10m2 of grote projecten van bijvoorbeeld 2000m2. In het contact met klanten vinden wij persoonlijkheid en service belangrijk. Daarom komen onze raamfolie experts, hoe groot of klein het project ook is, altijd bij jou thuis voor advies. Zo kunnen zij jouw vragen beantwoorden en de situatie beter inschatten.

We denken graag met jou mee over hoe een teveel aan zonlicht of te weinig isolatie beperkt kan worden. Door onze jarenlange ervaring helpen wij heel Nederland met de snelste en meest effectieve verbouwvrije oplossing voor ramen. Continu zijn we bezig met het doorontwikkelen van betere en sterkere oplossingen. De montage van raamfolie is niet voor iedereen weggelegd, dus laat dat maar over aan onze raamfolie experts. Benieuwd wie dat zijn?

Management

michel loeffen
Glasfolie specialist, Eigenaar

Michel Loeffen

Naast het feit dat Michel als glasfolie specialist alles over folies weet, is hij ook de eigenaar van Reflect Glasfilm. In 1992 begon hij met dit bedrijf en nog steeds is hij elke dag geboeid en verrast van de mogelijkheden van raamfolie. Daarbij is het zijn doel om zoveel mogelijk mensen het effect van raamfolie te laten ervaren. Michel houdt van mensen met problemen wat betreft comfort in woon- en werkruimtes. Waarom? Hij weet dat hij met zijn product de ultieme oplossing heeft voor een lange tijd. “Een probleem minder is immers een bevrijding meer", aldus Michel.

Een dag gaat niet altijd als gepland. Daarom is Michel extra enthousiast als deze succesvol is. Hij is tevreden als objecten naar wens zijn opgeleverd, de adviseurs door het juiste advies resultaat hebben geboekt en intern alles goed onder controle is.

Welk project de meeste indruk heeft gemaakt? Michel kan wel een waslijst opnoemen. Maar van alle objecten is Eye Film Amsterdam het meest uniek.

Verkoop

michel correlje 1
Glasfolie specialist

Michel Correljé

Michel werkt als glasfolie specialist in ons verkoopteam. Zijn specialisatie is glasfolie in de breedste zin van het woord. Hij adviseert klanten graag welke oplossing op korte termijn het beste rendement behaalt. Hierbij bekijkt hij de oplossing vanuit de techniek en houdt hij rekening met wat het uiteindelijk oplevert. Dat laatste is natuurlijk het meest belangrijk. De woorden ‘resultaat op korte termijn’ zijn voor hem dan ook geen vreemde begrippen. En zijn aanpak is bij al onze soorten folies erg succesvol!
Jouri
Glasfolie specialist

Jouri van Gent

Jouri is één van de glasfolie specialisten in ons team. Hij rijdt heel Nederland door om klanten te voorzien van de beste raamfolie. Hierdoor is geen enkele dag hetzelfde. “Sleur bestaat niet bij Reflect Glasfilm”, aldus Jouri. Wat typisch is aan Jouri? De klant staat voor hem altijd op nummer 1 en ziet hij als een uitdaging om voor elke klant de juiste oplossing te vinden.

Het project dat de meeste indruk op hem heeft gemaakt? Stichting Julius te Barendrecht. Daar hadden ze in de zomer veel last van de warmte van de zon en wij hebben dat met raamfolie flink kunnen terugdringen. Hij vindt het super om te merken dat klanten dan echt heel blij zijn met het resultaat.

Binnendienst

Planner

Chris Derks

Chris zorgt er als planner al 24 jaar voor dat onze projecten gestroomlijnd lopen. Mogen we bij jou glasfolie aanbrengen? Dan is de kans groot dat je met Chris aan de telefoon hangt om een geschikte datum te vinden. Als planner houdt Chris zich met veel verschillende werkzaamheden bezig. Geen enkele dag is hetzelfde. En dat vindt Chris het leukst aan zijn werk bij Reflect Glasfilm.

Hij gaat met een goed gevoel naar huis als hij het gevoel heeft flink wat nuttig werk heeft verzet. Een echte doorwerker dus! Naast zijn baan als planner gaat Chris graag uit eten of op reis.

Commercieel medewerker

Robin de Bot

Als commercieel medewerker komt Robin dagelijks in contact met klanten. Grote kans dat je Robin aan de telefoon krijgt als je ons belt. Wat hij zo leuk vindt aan werken bij ons? “Het is fijn om mensen een oplossing te kunnen bieden voor de problemen die ze op het werk of thuis ervaren.” Hij zal er dan ook alles aan doen om de beste oplossing voor jou te vinden.

Als hij klanten goed heeft geholpen en daarnaast ook nog fijne reacties van klanten terugkrijgt, stapt Robin aan het einde van de dag met een goed gevoel in de auto naar huis. Daarnaast is Robin sportief aangelegd en sluit hij zijn dag het liefste af met een rondje hardlopen.

rocher_kruissen
Commercieel medewerker

Rocher Kruissen

Twee jaar geleden is Rocher bij Reflect Glasfilm binnengekomen als stagiaire en hij is nog steeds werkzaam bij ons. Dat is ook precies wat Reflect Glasfilm zo leuk maakt volgens hem: de mogelijkheden die je worden geboden om te groeien.

Het leukste moment wat Rocher heeft gemaakt was toen hij twee jaar geleden zijn eerste klant heeft kunnen helpen met een zonwerende oplossing. Vandaag de dag geeft het hem nog steeds net zoveel energie wanneer hij een klant succesvol heeft kunnen helpen met een van onze oplossingen.

Administratie

Anna Louwerier

Anna is al 8 jaar onze administratieve kracht! Het leuke aan Anna’s werk vindt ze de leuke, informele sfeer en afwisselende werkzaamheden. Ze vindt het fijn dat ze een nuttige bijdrage kan leveren met administratieve taken. Anna kan zich volledig storten op het maken van facturen en werkbonnen voor projecten. Ze vindt het leuk als ze daarna ook bij een project betrokken wordt zodat ze het resultaat ook meemaakt.

Heb je een administratieve vraag, dan kan je bij Anna terecht. Een compliment of bedankje voor een prettig telefoongesprek doet haar altijd goed! Het geeft haar een goed gevoel om mijn steentje bij te dragen aan het succes van Reflect Glasfilm.

Hoofd facilitair

Mark

Assistent facilitair

Joris

Stagiair

Huseyin Ünal

Wij vinden het belangrijk dat studenten de kans krijgen zich verder te ontwikkelen. Zo ook Huseyin Ünal die als stagiair komend half jaar bij ons werkt. Huseyin vindt zijn stage bij Reflect Glasfilm uitdagend, omdat hij zijn theorie van de opleiding nu in de praktijk kan brengen. Woorden die hem typeren in zijn werk zijn: doorzetter, teamspeler en samenwerker.

Huseyin spreekt dagelijks met klanten op het gebied van klantenservice of met vragen over onze producten. Zo leert hij elke dag steeds meer! Hij vindt het fijn om te horen als klanten een gesprek met hem als prettig hebben ervaren of enthousiast zijn over raamfolie.

Naast zijn stage is Huseyin gek op sporten en dan met name een potje voetbal!

Installatiemonteurs

Glasfolie monteur

Charles

Glasfolie monteur

Radjesh

Glasfolie monteur

Glenn

Glasfolie monteur

Tommie

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

30+ jaar ervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Expert bij jou op locatie | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk onze projecten