Zonwering Haarlem

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Zonwering Haarlem

Het koelen van een pand met behulp van airconditioning kost veel geld. Het kost maar liefst drie maal zoveel om een ruimte te koelen als om dezelfde ruimte te verwarmen. Als je kiest voor zonwering dan kan je daarmee veel geld besparen, maar houd er daarbij wel rekening mee dat traditionele zonwering ook nadelen heeft. Wil je deze nadelen niet, kies dan voor zonwering Haarlem.

Zonwerende folie behoeft namelijk geen onderhoud en gaat maar liefst 12 jaar mee zonder dat de kwaliteit vermindert. Zonwering houdt tot 91% van de zonnewarmte tegen en is daarnaast ook vuilafstotend een bestand tegen zuren. Hierdoor is onze folie ook uitermate geschikt voor industriële omgevingen. Naast deze voordelen heeft de folie in de zakelijke sector nog een aantal andere voordelen, en ook voordelen voor particuliere woningen. Zoek je naar zonwering voor je pand in Haarlem? Kijk naar de mogelijkheden bij Reflect Glasfilm.

Meer informatie over zonwering

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Zonwering en de voordelen

In de sector Zorg en Welzijn in Haarlem heeft zonwering als extra voordeel dat het scherf bindend is. In deze sector en ook in de sector kinderopvang is het belangrijk dat bewoners en patiënten zich niet kunnen verwonden aan glasscherven. Mocht er ruitbreuk optreden, dan blijven de scherven aan de folie plakken en vliegen niet in het rond. De kans op verwondingen is hiermee geminimaliseerd.

In de sector detailhandel in Haarlem heeft zonwering als extra voordeel dat deze inbraak werend werkt. Een raam dat is voorzien van zonwerende folie kan niet zo gemakkelijk stuk gemaakt worden waardoor inbrekers minder kans krijgen. Uiteraard is dit niet alleen voor de detailhandel maar ook voor kantoren in de regio Haarlem van belang.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Reduceren van schitteringen en blokkeren van uv-straling

Werk je veel met beeldschermen dan is het prettig daarbij niet te worden gehinderd door hinderlijke schitteringen. Zonwering gaat schitteringen tegen en je kan rustig op een computer werken zonder dat je last hebt van hinderlijke lichtinval. Daarbij is het natuurlijk plezierig om in de kantooromgeving het gewone dag- en nachtritme te kunnen vasthouden.

Traditionele zonwering heeft meestal tot gevolg dat ruimte donker wordt omdat de lamellen of gordijnen dicht zijn zodat de zon geen kans krijgt. Zonwering houdt ook uv-straling tegen, en dat voor maar liefst 99%. In de sector monumentaal en voor bijvoorbeeld musea in en om Haarlem is dit een belangrijke eigenschap van zonwerende folie. Interieur maar ook kunstwerken zoals schilderijen kunnen hierdoor niet worden aangetast door uv-stralingen.

Vraag offerte aan
zonwering haarlem 2

Zonwering van Reflect Glasfilm

Reflect Glasfilm werkt in heel Nederland, óók in Haarlem en kan bogen op een ervaring van meer dan 25 jaar. Naast zonwerende folie bieden wij ook isolatiefolie en veiligheidsfolie. Wij leveren ook diensten en producten op het gebied van privacy, decoratie en belettering.

Je kan op onze website veel informatie vinden over de verschillende diensten en producten waaronder over zonwering. Ook kan je altijd contact op met ons opnemen voor vrijblijvende informatie. Op de website vind je ook veel voorbeelden van zonwering Alkmaar projecten die wij hebben verzorgd.

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto