Zonwering Geldermalsen

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Zonwering Geldermalsen: verhoogt comfort, verlaagt kosten

Te warm in de zomer en te koud in de winter… In veel werk- en woonplekken is het een frustratie die nooit ophoudt. In de zomer draait de airconditioning op volle toeren om de ruimte aangenaam koel te houden. Het resultaat? Een torenhoge energierekening. Met zonwering van Reflect Glasfilm is dat verleden tijd. Zonwerende raamfolie biedt dé oplossing en geeft je de controle over de ruimte terug. Ik hoor je denken: wat is het verschil met traditionele zonwering? Traditionele zonwering werkt vaak te laat, als het al warm is. Zonwerende raamfolie werkt altijd. Zoek je een eenvoudige oplossing voor een complex probleem? Lees dan verder.

Meer informatie over zonwering

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Zonwering van Reflect Glasfilm

Reflect Glasfilm is al meer dan 28 jaar specialist op het gebied van raamfolie. Zonwering is een van onze meest verkochte producten. Zonwerende raamfolie houdt maar liefst 91% van de zonnewarmte buiten, waardoor het binnen aangenaam blijft. In de winter houdt de folie juist de warmte vast, waardoor je het hele jaar door bespaart op energiekosten. De unieke hard coat beschermt de folie en zorgt ervoor dat vuil minder snel aanhecht. Dit scheelt ook in onderhoudskosten voor het reinigen van beglazing. Daarnaast reduceert zonwerende raamfolie schitteringen en reflecties. Dat is een stuk fijner wanneer je achter je computerscherm zit. Tot slot heeft onze raamfolie een lange garantie en een lange levensduur.

Ben je op zoek naar zonwering in de buurt van Geldermalsen of omgeving? Onze raamfolie experts komen graag bij je langs.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Effectief in verschillende sectoren

De afgelopen 28 jaar hebben wij veel ervaring opgedaan bij overige panden om jouw pand in Geldermalsen ook te voorzien van hoogwaardige raamfolie. Wij zijn onder andere in Geldermalsen werkzaam in diverse sectoren. Benieuwd naar eerdere projecten die wij hebben uitgevoerd? Op de projecten pagina krijg je een indruk van de verschillende mogelijkheden en werkzaamheden. Reflect Glasfilm werkt door heel Nederland en kan jouw pand in Geldermalsen voorzien van zonwering.

Inbraakvertragende raamfolie

Naast dat zonwerende raamfolie de zon buitenhoudt, houdt het ook glas bij elkaar. Het grootste nadeel van glas is dat het snel breekt. Dit kan leiden tot verwondingen maar werkt ook in het voordeel voor inbrekers. Met zonwerende folie of veiligheidsfolie houd je de beglazing heel wanneer deze breekt. Met inbraakvertragende folie worden scherven bij elkaar gehouden en kost het voor een inbreker veel meer moeite om een opening naar binnen te creëren.

Wil je graag meer informatie over verschillende soorten folie? Neem dan een kijkje op onze website of neem gelijk contact op met onze raamfolie specialisten via 024-6451616. Wij geven je persoonlijke informatie en advies op maat.

Vraag offerte aan
Zonwering geldermalsen 2

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto