Zonwering Ede

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Een belangrijk onderdeel van een prettige werkplek is het binnenklimaat. Het moet niet te koud zijn, maar zeker ook niet te warm. De prestaties van werknemers lopen achteruit wanneer het te warm is en dit kan wel tot 50% oplopen. Nederlanders brengen gemiddeld maar liefst 80% van hun tijd binnen door. Op school en in winkels maar zeker ook op kantoor. Het is daarom heel belangrijk dat de werkplek van goede kwaliteit is en werknemers zich fit en gezond kunnen voelen.

Zonwerende folie is een heel goed alternatief voor traditionele zonwering zoals schermen en gordijnen. Zonwering Ede heeft een groot aantal voordelen waaronder de kostenbesparing op airconditioning om de werkplek te koelen. Reflect Glasfilm levert in heel Nederland, dus ook in Ede, zonwerende raamfolie zowel voor bedrijven als voor particulieren. Wij zijn werkzaam in alle sectoren.

Meer informatie over zonwering

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Voordelen zonwering folie Ede

Zonwerende raamfolie heeft een groot aantal voordelen ten opzichte van traditionele zonwering. Het is voor werknemers heel plezierig om te kunnen genieten van het daglicht en tijdens het werk regelmatig naar buiten te kunnen kijken. Zo wordt een goed bioritme behouden. Schermen en gordijnen belemmeren het uitzicht en met zonwerende raamfolie is dit niet het geval. Als je kiest voor reflecterende zonwerende folie dan heb je daarbij ook nog is het voordeel dat men van buiten niet naar binnen kan kijken en de privacy is gegarandeerd.

Zonwerende folie houdt maar liefst tot 91% van de zonnewarmte tegen waardoor je direct een beter binnenklimaat bereikt zonder verdere kosten. We weten allemaal dat airconditioning duur is omdat het veel energie gebruikt. Daarbij komt ook nog eens dat zonwerende folie ook in de winter financiële voordelen oplevert omdat het dan de warmte juist goed binnen houdt.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Zonwering Ede effectief in diverse sectoren

Reflect Glasfilm levert in Ede verschillende soorten folies waaronder zonwerende folie, isolerende raamfolie, veiligheidsfolie en producten op het gebied van privacy, decoratie en belettering. Wij komen in heel Nederland en kunnen ook in Ede jouw kantoor of privéwoning voorzien van zonwerende folie. Bij ons ben je zeker van professionaliteit en kwaliteit en wij kunnen bogen op meer dan 25 jaar ervaring in deze branche.

De sectoren waar wij komen zijn bouw en vastgoed, de detailhandel, de kinderopvang, de foodsector, monumentaal en zorg en welzijn. De algemene voordelen van raamfolie zonwerend geldt voor alle sectoren maar per sector zijn er ook nog specifieke voordelen. Zo is in de sectoren zorg en welzijn en de kinderopvang van belang dat bewoners of kinderen zich niet kunnen bezeren aan scherven. Vaak moet men voldoen aan regelgeving op het gebied van beveiliging van glas. Met zonwerende raamfolie voldoet u aan deze regels.

Ruiten die zijn voorzien van raamfolie zullen niet snel breken. Indien dit toch mocht gebeuren dan zullen de scherven aan de folie blijven plakken. Hiermee minimaliseer je de kans op verwondingen door ruitbreuk.

Vraag offerte aan
zonwering ede project

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto