Zonwering Deventer

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Zonwering voor je pand in Deventer die geen onderhoud nodig heeft en toch jarenlang meegaat. Besparen op kosten van energie, zowel in de zomer als in de winter. Zonder problemen werken op de pc, ook al schijnt de zon. Geen inkijk in je woning of kantoorpand in Deventer. Je winkel extra beveiligen tegen inbrekers. Wie wil nou niet genieten van al deze voordelen? Je hebt al deze voordelen in één klap als je kiest voor zonwerende folie Deventer.

Deze vorm van zonwering heeft voordelen in alle sectoren en ook specifieke voordelen per sector. Reflect Glasfilm is gespecialiseerd in zonwerende warmtefolie en andere folies zoals isolatiefolie en heeft meer dan 25 jaar ervaring. Ons werkgebied beslaat heel Nederland en wij komen ook naar Deventer voor het professioneel aanbrengen van raamfolie.

Meer informatie over zonwering

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Sectoren voor zonwerende folie Deventer

Zonwerende folie kan in alle sectoren in Deventer worden gebruikt. Per sector zijn specifieke voordelen te behalen. Algemene voordelen van zonwerende folie die in alle sectoren gelden zijn onder meer het besparen op energiekosten en het blijvend zicht naar buiten.

Vooral in grotere panden waarin bijvoorbeeld kantoren zijn gevestigd, zijn dit belangrijke voordelen. Het koelen van een ruimte kost drie maal zoveel als het verwarmen en met zonwerende raamfolie kan je flink besparen op kosten van energie. Zonwerende raamfolie houdt maar liefst 91% van de zonnewarmte tegen waardoor je direct kan genieten van een aangenamer binnenklimaat. Je hoeft veel minder vaak de airconditioning aan te zetten om de ruimte aangenaam te houden en in de winter houdt de folie de warmte juist binnen waardoor je minder hoeft te stoken.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Zonwering Deventer: detailhandel en zorg

Uiteraard zijn ook de voordelen van energiebesparing en het zicht naar buiten belangrijk in de sectoren detailhandel en Zorg en Welzijn.

Voor de sector detailhandel is in Deventer specifiek van belang dat zonwerende folie ook inbraak werend werkt. Het is veel moeilijker binnenkomen voor inbrekers via een raam dat is voorzien van zonwerende raamfolie. Omdat scherven aan de raamfolie blijven plakken is het moeilijk binnenkomen, maar ook de kans op verwondingen neemt aanzienlijk af.

Dit is een groot voordeel voor de sector Zorg en Welzijn en voor de sectoren waarin kinderen een rol spelen zoals kinderdagverblijven of scholen.

Vraag offerte aan
zonwering deventer sleegers

Food industrie en monumentaal

Zonwerende warmtefolie houdt maar liefst 99% van de UV-stralingen tegen hetgeen voor de sector monumentaal specifieke voordelen met zich meebrengt.

Kostbare interieurs en kunstwerken kunnen niet verkleuren door UV-stralingen. In de sector food industrie is de eigenschap scherfbindend belangrijk. Immers, indien glasbreuk optreedt zullen scherven niet in voedsel terecht kunnen komen maar blijven plakken aan de folie.

Uiteraard gelden ook in deze sectoren de voordelen van besparen op uitgaven voor energie zoals airconditioning en verwarming en ook het behoud van het zicht naar buiten. Wil je in je pand optimale privacy, dan kan je kiezen voor de reflecterende variant.

De mensen binnen kunnen dan zonder problemen wel naar buiten kijken maar van buiten is het niet mogelijk om naar binnen te kijken. Dit is uiteraard plezierig voor werknemers maar ook voor thuis als je binnen wilt genieten van volledige privacy. Neem contact op met Reflect Glasfilm als je meer wil weten over zonwerende warmtefolie of één van onze andere folies voor je pand in Deventer.

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto