Zonwering Beuningen

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Heb jij een woning of bedrijf in de regio Beuningen en ben jij op zoek naar een oplossing voor het probleem rondom zonwering? Dan kunnen wij van Reflect Glasfilm jou met zonwering in Beuningen van dienst zijn.

Op zoek naar zonwering in Beuningen?

De zon heeft veel voordelen, maar ook een groot nadeel: binnen lopen de temperaturen hoog op. Daarnaast kost het weren van zonnewarmte ook veel geld. Een airco kan op warme dagen de hele dag blijven koelen. Met zonwerende raamfolie krijg je controle over de binnentemperatuur terug, zonder extra kosten te genereren. Twee vliegen in één klap! Met zonwering in Beuningen zorgen we voor een warmtewering van 91%. In vergelijking met traditionele zonwering werkt onze raamfolie preventief. 365 dagen per jaar. In de zomer houdt het juist de zon buiten en in de winter werkt de folie isolerend.

Meer informatie over zonwerende raamfolie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

De voordelen van zonwering in Beuningen

Is zonwerende raamfolie iets voor jouw woning of pand in Beuningen? Dan heb je de keuze uit neutrale raamfolie en reflecterende raamfolie. Het verschil tussen deze folies zit ‘m in het aanzicht. Welke je kiest, ligt geheel aan jouw wensen en voorkeuren. Reflecterende raamfolie houdt inkijk tegen en biedt veel privacy. Bij neutrale raamfolie blijft de uitstraling van het pand ongewijzigd. Naast zonwerende raamfolie zijn er nog meer soorten folies. Denk hierbij aan isolerende folie, veiligheidsfolie en folies op het gebied van decoratie en belettering. Klik op de icoontjes om meer te weten te komen over elk specifiek product.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Zonwerende raamfolie een ideale oplossing voor particulieren en bedrijven. Zowel thuis als op het werk kies je voor optimaal comfort. Voor bedrijven brengt het voordelen met zich mee op het gebied van ziekteverzuim, lagere energierekening en productiviteit van werknemers. Mensen worden namelijk minder snel ziek bij een goed binnenklimaat. Maar thuis is het natuurlijk fijn als je in de zomer ook lekker binnen koel kunt zitten. In beide gevallen worden raamfolies geheel gemonteerd op locatie door heel Nederland. En dat zonder een gehele verbouwing.

Meer informatie over zonwering Beuningen

Op onze website geven wij je per product meer informatie. Maar indien je vragen hebt kun je ons ook altijd mailen of bellen. Wij zijn bereikbaar via info@reflectglasfilm.nl of 024-6451616. Reflect Glasfilm is gevestigd in Malden dus we komen ook graag in Beuningen langs om jouw pand te bekijken. Enthousiast? Vraag alvast een offerte aan via de button hieronder. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

Vraag offerte aan
Zonwering Beuningen

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto