Zonwering in Almere: Bekijk de mogelijkheden van Reflect Glasfilm

Warmtewerende zonwering in de vorm van folie brengt veel voordelen met zich mee. Warmtewerende glasfolie werkt het hele jaar, door zowel in de winter als in de zomer. Dit betekent dan ook flink besparen op kosten van energie. In de zomer houdt zonwering folie de zon buiten hetgeen tal van voordelen met zich meebrengt waaronder ook een besparing op kosten van airconditioning. In de winter houdt zonwering folie de warmte juist binnen waardoor u minder hoeft te stoken. Dit is natuurlijk een heel plezierig voordeel voor de particuliere woning maar zeker voor bedrijven betekent dit een flinke kostenbesparing.

Zonwerende raamfolie gaat wel 12 jaar mee zonder dat de kwaliteit vermindert en zonwering folie heeft geen onderhoud nodig zoals dat bij traditionele zonwering wel het geval is. Wilt u meer weten over de vele voordelen van zonwering folie voor uw pand in Almere kijk dan eens op onze website voor meer informatie.

De voordelen van zonwering in Almere

Tot 91% warmtewering

Vuilafstotend én bestand tegen zuren

Blokkeert meer dan 99% van de UV-straling

Reduceert schitteringen en reflecties

Scherfbindend en dus inbraakvertragend

Tot 12 jaar effectief

Inbraakwerende zonwering Almere

Reflect Glasfilm werkt in alle sectoren in heel Nederland en komt ook naar Almere voor het professioneel aanbrengen van zonwering. Een voordeel van zonwering raamfolie is de inbraakwerende werking en met name in de sector detailhandel is dit een belangrijke eigenschap. Inbrekers zullen niet snel hun slag slaan als zij eerst een ruit moeten breken die is voorzien is van zonwerende folie. Binnenkomen is niet makkelijk, mede doordat de folie scherf bindend is.

Een ander voordeel voor de sector detailhandel is het feit dat graffiti veel gemakkelijker is te verwijderen. U vervangt eenvoudig de zonwering folie.

Meer informatie over zonwering Almere

Wilt u weten of uw pand in Almere ook geschikt is voor zonwering folie neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u informeren of samen met u uw pand bekijken en overleggen wat de beste optie is in uw persoonlijke situatie. Op onze website kunt u tal van voorbeelden bekijken van bedrijven die u voorgingen en via het offerte formulier kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Via deze weg wilde ik jullie hartelijk bedanken voor het folie wat bij ons is aangebracht. We merken met de afgelopen paar warme dagen direct het verschil! We kunnen ’s avonds weer in de keuken staan zonder te zweten en de woonkamer is ook lekker koel. Hartelijk dank voor jullie service!

R. Baardman
Zonwerende raamfolie

De betrokkenheid bij advisering en projecten in uitvoering door Reflect Glasfilm is buitengewoon. Ik kan Michel met een gerust hart meenemen op locatie waarbij hij zijn expertise inzet in het belang voor onze klant/ gebruiker. Er wordt veel energie gestoken in het uitleggen van de technische aspecten en toepassingen.

Ron Hoeks

Het werd enorm warm in ons gebouw en daarnaast tonen we waardevolle stukken die maximaal beschermd moesten worden tegen de invloeden van de zon. Reflect Glasfilm had de perfecte oplossing, zonwerende buitenfolie, die zowel warmte als UV tegenhoudt. We zijn zeer tevreden over Reflect Glasfilm en bevelen hun iedereen aan.

Jan Henningheim

Tijdens de afgelopen warmteperiode voldeed de aangebrachte glasfilm meer dan uitstekend. Ik met mijn hand de beplakte ruiten gevoeld. Vorig jaar kon ik dat niet doen, omdat de ruit bloedheet was. Nu kon ik gewoon mijn hand langere tijd tegen de ruit aan houden. Het is een prima investering geweest die zijn doel zeker bereikt heeft.

Luc Broers
Zonwerende raamfolie

Ik heb Reflect Glasfilm leren kennen als zeer bedreven, betrouwbaar en professionele aanbieder en verwerken van renovatie van glaspartijen. Met de nodige aandacht voor het minimaliseren van de CO2 footprint. Alles met Reflect Glasfilm loopt gewoon soepel. En de twee Michels hebben veel kennis en kunde.

René Engelen
Zonwerende raamfolie in Wassenaar

Raamfolie ook op uw ramen?

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 12 MB.
  Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

  Neem contact op of vraag een offerte aan

  Heb je vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden. Een offerte vraag je gemakkelijk aan met het offerteformulier hiernaast.

  Steiger 2
  6581 KZ Malden
  Tel: 024-6451616
  E-mail: info@reflectglasfilm.nl

  30+

  jaar ervaring

  8.000

  gebouwen met raamfolie

  A+

  kwaliteit folie