Zonwering Alkmaar

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Zonwering Alkmaar

Zonwering heeft een groot aantal voordelen waaronder ook financiële voordelen.

Bedrijven zijn verplicht werknemers een plezierige werkplek ter beschikking te stellen en het binnenklimaat speelt daarbij een belangrijke rol. Als de zon op een gebouw schijnt, dan kan het binnen snel veel te warm worden. Hierdoor voelt een werknemer zich niet plezierig en neemt de productiviteit af.

Het is daarom belangrijk om te zorgen voor koeling van werkruimtes. Kies je voor jouw pand in Alkmaar voor traditionele zonwering in de vorm van een uitvalscherm, rolluiken of binnenzonwering zoals lamellen of vouwgordijnen, dan heeft dit ook nadelen. Nadelen die onze zonwering niet hebben terwijl het minstens zo goed werkt.

Het grootste voordeel van zonwerend raamfolie is dat de folie 91% van de zonnewarmte tegenhoudt waardoor het binnenklimaat direct aangenamer is. Je kan daarmee in de zomer aanzienlijk besparen op kosten van airconditioning, maar ook in de winter heeft raamfolie voordelen. In de winter houdt de raamfolie de warmte juist binnen vast waardoor je ook in de koudere periodes kan besparen op kosten van energie. Wil je meer informatie over raamfolie voor jouw bedrijf in Alkmaar neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie over zonwerende raamfolie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Grote voordelen van zonwering Alkmaar

Heb jij een pand in Alkmaar dat zonwerende folie kan gebruiken? Behalve het financiële aspect heeft zonwering nog een groot aantal andere voordelen. Zo heeft de folie geen speciaal onderhoud nodig. Iets wat bij traditionele zonwering wel het geval is. Lamellen en vouwgordijnen moeten worden schoongemaakt, periodiek worden gecontroleerd, gerepareerd indien nodig, of worden vervangen.

Zonwerende folie daarentegen behoeft geen onderhoud en kan indien nodig gewoon gereinigd worden met een allesreiniger. De levensduur van folie is 12 jaar en de effectiviteit zal gedurende deze jaren niet afnemen. Verder houdt zonwering ook de uv-straling voor 99% tegen in bepaalde sectoren hetgeen, ook in Alkmaar en omgeving, een groot voordeel kan zijn.

Een bijzonder belangrijk voordeel van zonwering is dat je vanuit je pand in Alkmaar gewoon naar buiten kan kijken. Traditionele zonwering belemmert het uitzicht waardoor het lastig is een goed bioritme vast te houden. Werknemers zitten juist in de zomerperiode niet graag de hele dag in een donkere, geblindeerde ruimte.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Inbraak werend en scherf bindend

Warmtewerende folie heeft ook het voordeel dat het inbraak werend werkt. In bepaalde sectoren in Alkmaar, zoals bijvoorbeeld de detailhandel is dit een groot voordeel. Het zal inbrekers afschrikken omdat het moeilijk is een ruit te breken die is voorzien van zonwerende folie. Mocht bij een inbraakpoging toch een ruit breken, dan zullen de scherven aan de folie blijven plakken omdat zonwerende folie scherfbindend is. Ook in de sectoren zorg en welzijn of in kinderdagverblijven is het van belang dat de folie scherf bindend is, immers de kans op verwondingen door ruitbreuk worden hierdoor geminimaliseerd. Ook in de sector foodindustrie is dit een van de grotere voordelen van zonwering.

Vraag offerte aan
Zonwering Alkmaar

Interesse in zonwerende glasfolie in Alkmaar?

Reflect Glasfilm levert al meer dan 25 jaar raamfolies voor zowel bedrijven als particulieren, ook in Alkmaar. Zonwerende raamfolie, maar ook isolerende glasfolie en veiligheidsfolie behoren tot ons assortiment. Ons werkterrein beslaat heel Nederland en wij komen dan ook graag naar Alkmaar om jouw pand te voorzien van zonwerende folie of één van onze andere raamfolies.

Je kan altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende informatie en advies op maat. Via onze website kan je ook een offerteformulier invullen waarna wij jou een vrijblijvende offerte toesturen.

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto