Zonwerende raamfolie Eindhoven

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Zonwerende raamfolie Eindhoven

Eindhoven, gelegen in de provincie Noord-Brabant telt zo’n 230.000 inwoners en kent een rijke bedrijvigheid. Kantorencomplexen vindt men dan ook veel in deze regio.

Een prettige werkomgeving is onontbeerlijk en goede zonwering is daarvan een belangrijk aspect. Het is zomers al snel veel te warm binnen om prettig te kunnen werken en de prestaties kunnen tot wel 50% verminderen als het te warm is in de werkruimte.

Zonwerende raamfolie Eindhoven heeft dan een groot aantal voordelen die met name voor bedrijven zeer interessant kunnen zijn.

Overigens brengt zonwerende raamfolie ook voor particulieren veel voordelen met zich mee. Een van de belangrijkste aspecten is het feit dat zonwerende raamfolie kostenbesparend werkt.

Meer informatie over zonwerende raamfolie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Kostenbesparende zonwerende raamfolie Eindhoven

Zonwerende folie houdt maar liefst tot 91% van de zonnewarmte tegen. Dit zorgt er voor dat de binnentemperatuur verschillende graden lager blijft, ook als het buiten erg warm is en de zon schijnt. Bedrijven moeten voldaan aan Arbo wetgeving met betrekking tot de inrichting van de werkplek.

Een prettig klimaat maakt daarvan deel uit, het mag niet te warm zijn. Natuurlijk kunt u kiezen voor airconditioning, maar dit heeft nadelen. Het kost namelijk erg veel én het is niet voor iedereen een goede keuze in verband met de gezondheid. Omdat de zonwerende folie de temperatuur binnen snel omlaag brengt hoeft u geen of veel minder vaak airconditioning in te zetten als koeling van de werkruimte.

Ook als het koud is buiten heeft zonwerende raamfolie voordelen: de warmte wordt nu juist veel beter binnen vastgehouden. U bespaart dus in alle jaargetijden op de kosten van energieverbruik. Interesse in zonwerende raamfolie in Eindhoven? Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie!

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Andere voordelen van zonwerende raamfolie Eindhoven

Met zonwerende raamfolie behoudt u in uw pand in Eindhoven het zicht naar buiten. Dit is een groot voordeel omdat uw werknemers dan een goed dag/nachtritme kunnen aanhouden. Het is niet plezierig om de hele dag in een donkere ruimte met alleen kunstverlichting te werken. Het is ook goed voor de oogspieren om regelmatig verder weg te kijken, naar buiten. Als u kiest voor traditionele zonwering dan kan dit niet of veel minder goed. Vouwgordijnen, rolgordijnen en buitenzonwering in de vorm van schermen belemmeren het zicht naar buiten.

Daarnaast gaat zonwerende raamfolie ook de schittering van de zon tegen. Geen hinderlijke lichtinval waardoor u niet meer goed op uw scherm kunt kijken. Ook voor schilderijen in musea en andere kunst is dit een belangrijk voordeel van zonwerende raamfolie.

Verder is deze raamfolie vuilafstotend, bestand tegen zuren en behoeft zonwerende raamfolie geen onderhoud. Toch gaat de folie tot 12 jaar mee zonder achteruit te gaan in kwaliteit. Zonwerende raamfolie houdt 99% van de Uv-stralingen tegen.

Tenslotte is zonwerende raamfolie scherfbindend en inbraak werend. Een niet onbelangrijk voordeel, met name in omgevingen waar kostbare spullen staan, winkels en in de horeca.

Vraag offerte aan
Zonwerende raamfolie Eindhoven

Reflect Glasfilm

Heeft u interesse in de mogelijkheden van zonwerende raamfolie in Eindhoven of omgeving? Reflect Glasfilm levert door heel Nederland en komt ook naar Eindhoven in Noord-Brabant om u te informeren en te adviseren en op professionele wijze zonwerende raamfolie aan te brengen.

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of een offerte op maat.

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto