Zonwerende raamfolie Dordrecht

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Zonwerende raamfolie Dordrecht

Reflect Glasfilm is een raamfolie expert die al meer dan 25 jaar op professionele wijze raamfolie aanbrengt op panden door heel Nederland.

Ons bevlogen team komt ook in Dordrecht voor het aanbrengen van raamfolie zonwerend en andere folies zoals veiligheidsfolie. Raamfolie zonwerend heeft een groot aantal voordelen ten opzichte van andere soorten zonwering zoals lamellen, rolgordijnen, vouwgordijnen of buitenzonwering in de vorm van uitvalschermen.

In alle sectoren is natuurlijk het grote voordeel van besparing op energiekosten belangrijk. Het koelen van werkruimtes kost nu eenmaal veel geld als men kiest voor airconditioning.

Door te kiezen voor raamfolie zonwerend voor panden in Dordrecht kunt u direct besparen op deze kosten en genieten van een prettig binnenklimaat. Dit is fijn voor op kantoor of in een bedrijfsruimte maar ook thuis, in een winkel of in een zorgomgeving zoals een ziekenhuis.

Meer informatie over zonwerende raamfolie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Een groot aantal voordelen

Een van de voordelen van zonwerende raamfolie Dordrecht is dat fel zonlicht wordt tegengegaan waardoor werken op beeldschermen mogelijk blijft. In tegenstelling tot andere soorten zonwering behoudt u het zicht naar buiten en blijft het bioritme behouden. Werknemers vinden het niet plezierig om in de zomer de hele dag in een donkere, afgeschermde ruimte te verblijven.

Daarbij is het goed voor de ogen om regelmatig naar buiten te kijken en ver te kunnen focussen. Raamfolie zonwerend behoeft geen speciaal onderhoud en kan gewoon worden gereinigd met een normale allesreiniger. De folie gaat maar liefst 12 jaar mee zonder dat de werking ervan vermindert.

Bij ons krijgt u dan ook een lange garantie op de aanschaf van raamfolie zonwerend voor uw pand in Dordrecht.

.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Raamfolie reflecterend of neutraal

Als u kiest voor reflecterende raamfolie dan heeft u binnen 100% privacy. Het is namelijk niet mogelijk om van buiten naar binnen te kijken als u kiest voor reflecterende raamfolie.

Wilt u de uitstraling van uw pand in Dordrecht niet veranderen dan kunt u kiezen voor neutrale raamfolie. Reflecterende raamfolie geeft uw pand echter een stijlvolle uitstraling.

Vraag offerte aan
Zonwerende raamfolie Dordrecht

Inbraak werend

Raamfolie heeft een inbraak werende werking. Het is namelijk veel moeilijker om een ruit die is voorzien van raamfolie stuk te maken. Hierdoor hebben inbrekers veel minder kans uw pand in Dordrecht binnen te komen. Dit is in alle sectoren een belangrijk voordeel van zonwerende en warmtewerende raamfolie. Het wordt om deze reden ook veel gebruikt in de detailhandel.

Omdat raamfolie zonwerend ook scherf bindend is, heeft dit als voordeel dat mocht er een ruit breken, per ongeluk of tijdens een poging tot inbraak, de scherven niet in het rond vliegen maar aan de raamfolie blijven pakken. Dit vormt een extra barrière voor inbrekers.

In de sector Zorg en Welzijn maar ook in de foodindustrie is dit een belangrijke eigenschap van raamfolie. Scherven kunnen niet terecht komen in voedsel en mensen zullen zich veel minder snel bezeren aan scherven.

Wilt u meer weten over raamfolie zonwerend voor uw woning, bedrijfsruimte, kantoor, winkel of ander pand in Dordrecht? Neem contact met ons op.

U kunt ook al veel informatie vinden op onze website maar u kunt ons ook altijd bellen of mailen voor vrijblijvende informatie.

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto