Zonwerende raamfolie Amsterdam

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Zonwerende raamfolie Amsterdam

Heb jij een bedrijf in Amsterdam? Een winkel, een kantoor of een instelling zoals een school of kinderdagverblijf? Dan kan het binnen al snel te warm worden. Niet meer met zonwerende raamfolie Amsterdam.

Als bedrijf ben je verplicht aan bepaalde regels in de Arbowetgeving te voldoen voor wat betreft de inrichting van de werkplek. Reflect Glasfilm werkt in heel Nederland aan het verbeteren van het binnenklimaat met behulp van raamfolie.

Er is isolerende folie en veiligheidsfolie, maar ook zonwerende raamfolie. Deze manier van zonwering heeft veel voordelen ten opzichte van andere zonwering zoals gordijnen, lamellen en schermen.

Wij werken in Amsterdam in alle sectoren waaronder ook in de sector zorg en welzijn. In deze sector kan zonwering folie een uitkomst zijn als het gaat om beveiligen van glas zodat geen verwondingen kunnen ontstaan.

Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Meer informatie over zonwerende raamfolie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Voordelen zonwerende raamfolie per sector

In alle sectoren in Amsterdam heeft zonwering folie voordelen. Daarnaast zijn er voordelen die in alle sectoren gelden. Zo houdt zonwering folie maar liefst 91% van de zonnewarmte tegen en dit zorgt voor een zeer aangenaam binnenklimaat.

Ook tijdens warme dagen! De temperatuur binnenshuis is meerdere graden lager waardoor je ook kunt besparen op kosten van airconditioning. Is het koud buiten dan houdt de raamfolie de warmte binnen waardoor je ook in de koudere jaargetijden kunt besparen op kosten van energie.

Een voordeel in alle sectoren en ook voor particulieren is dit een interessant gegeven. In de sector monumentaal is daarnaast ook extra van belang dat uv-straling voor 99% wordt tegengehouden. Geen verkleuringen op schilderijen, kunst en meubilair.

Voor kantoren is een expliciet voordeel het feit dat zonwering folie schitteringen tegengaat. Je werkt zonder problemen op beeldschermen en heeft daarbij geen last van invallend zonlicht. Overigens is dit ook voor musea een belangrijk voordeel

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Privacy, inbraak beveiliging

Raamfolie zonwerend geeft 100% privacy als je kiest voor de reflecterende uitvoering. Het zicht naar binnen is volledig beschermd terwijl je wel gewoon naar buiten kunt kijken. Een groot voordeel voor werknemers die op kantoor werken. Het dag- en nachtritme blijft zo volledig behouden.

Reflecterende folie zonwerend geeft jouw pand in Amsterdam direct een mooie uitstraling. Een groot voordeel van folie is dat deze ook inbraak werend werkt. Inbrekers zullen veel meer moeite moeten doen om binnen te komen. Een geweldige manier van glasbeveiliging en mocht een poging tot inbraak toch resulteren in een kapot raam, dan heb jij veel minder rommel.

Inbrekers kunnen namelijk niet alleen het glas veel moeilijker stuk maken, binnenkomen blijft ook dan heel lastig. Het glas blijft aan de folie plakken en vormt alsnog een grote barrière.

Vraag offerte aan
zonwerende raamfolie amsterdam

Meer over zonwerende glasfolie

Neem gerust contact met ons op als je overweegt in Amsterdam zonwerende raamfolie aan te schaffen. Wij adviseren je graag vrijblijvend bij jouw keuze. Een offerte op maat behoort tot de mogelijkheden en kan eenvoudig via de website worden aangevraagd, geheel vrijblijvend.

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto