Raamfolie voor bedrijven | Zonwerend,- Isolerend,- privacyfolie en meer

Bij Reflect Glasfilm bieden wij talloze mogelijkheden aan raamfolie voor zakelijke doeleinden. Zo kunnen wij al onze soorten raamfolie aanbrengen bij verschillende soorten kantoorpanden, monumentale panden en nog veel meer. Wij zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het aanbrengen van raamfolie voor zowel zakelijke klanten als particulieren.

Bij Reflect Glasfilm ben je verzekerd van hoge kwaliteit wat zorgt voor een oplossing van uw probleem. Of dit nou het verlagen van de binnentemperatuur is, weren van het zonlicht of verkrijgen van meer privacy, bij ons bent u altijd verzekerd van goede kwaliteit.

Wij gebruiken alleen de hoogste kwaliteit raamfolie en verzorgen altijd een offerte op maat. Onze experts zorgen vervolgens voor een zorgvuldige en vakkundige installatie. Benieuwd wat wij te bieden hebben? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Uitgevoerde projecten

Wij hebben veel panden en woonhuizen voorzien van onze raamfolie. Hiernaast ziet u een greep uit onze uitgevoerde projecten.

Bekijk alles

Zonwerende raamfolie in het Gelre Ziekenhuis Apeldoorn

Gelre ziekenhuis Apeldoorn

Zonwerende raamfolie bij Motor Centrum Eibergen

Motorcentrum Eibergen

Zonwerende raamfolie bij Sleegers Technique Nieuwkuijk

Sleegers Technique Nieuwkuijk

isolerende raamfolie Zuiderhofje Haarlem

Zuiderhofje Haarlem

Zonwerende raamfolie voor bedrijven

Met onze zonwerende raamfolie gaat u voor een preventie oplossing voor uw (kantoor)pand. Iedereen verdient een comfortabele woon- en werkomgeving, en daar draagt zonwerende raamfolie aan bij. Ons folie werkt namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week. Hierdoor ervaart u, en uw personeel altijd een aangename binnentemperatuur.  Zonwerende raamfolie voor de zakelijke markt zorgt voor meer werkplezier, efficiënter werken en een aangename binnentemperatuur.

Isolerende raamfolie voor de zakelijke markt

Ons isolerende raamfolie zorgt voor een makkelijke oplossing om de temperatuur in een kamer onder controle te houden. Hierdoor hoeft u niet onnodig te stoken. Goed voor het milieu én voor uw portemonnee. Isolerende raamfolie is de ideale oplossing die zorgt voor 40% meer isolatie, een zonwerend effect in de zomer, een terugverdientijd van gemiddeld 3 jaar en een vermindering van schittering en reflectie. Ideaal voor een kantooromgeving.

Privacyfolie voor de zakelijke markt

Privacyfolie zorgt ervoor dat zicht van buiten naar binnen wordt belemmerd. Dit is een ideale oplossing voor de zakelijke markt. Hierdoor kunt u namelijk privacygevoelige informatie beschermen, of ervoor zorgen dat er niet ongewenst in een (kantoor)pand naar binnen kan worden gekeken. Ons privacyfolie zorgt ervoor dat vergaderruimtes makkelijk vrij gemaakt kunnen worden voor privacy. Daarnaast heeft het ook nog een inbraak vertragende- en veiligheidsfunctie.

Lichtstraat voor de zakelijke markt

Een lichtstraat kan zorgen voor veel daglicht. Dit is erg mooi en wordt vaak gebruikt voor zakelijke doeleinden. Maar, het kan hierdoor ook erg zonnig worden in uw (kantoor)ruimte en daardoor kan er veel warmte binnentreden. Hierdoor kan het onnodig heet worden.

Een mooie, en vrij simpele oplossing is het aanbrengen van raamfolie voor uw lichtstraat of lichtkoepel. Dit biedt zonwering waardoor de warmte buitengehouden wordt, maar het licht binnen blijft.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw (kantoor)pand? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Reflect Glasfilm beeldmerk gezondheidszorg-raamfolie

Via deze weg wilde ik jullie hartelijk bedanken voor het folie wat bij ons is aangebracht. We merken met de afgelopen paar warme dagen direct het verschil! We kunnen ’s avonds weer in de keuken staan zonder te zweten en de woonkamer is ook lekker koel. Hartelijk dank voor jullie service!

R. Baardman
Zonwerende raamfolie

De betrokkenheid bij advisering en projecten in uitvoering door Reflect Glasfilm is buitengewoon. Ik kan Michel met een gerust hart meenemen op locatie waarbij hij zijn expertise inzet in het belang voor onze klant/ gebruiker. Er wordt veel energie gestoken in het uitleggen van de technische aspecten en toepassingen.

Ron Hoeks

Het werd enorm warm in ons gebouw en daarnaast tonen we waardevolle stukken die maximaal beschermd moesten worden tegen de invloeden van de zon. Reflect Glasfilm had de perfecte oplossing, zonwerende buitenfolie, die zowel warmte als UV tegenhoudt. We zijn zeer tevreden over Reflect Glasfilm en bevelen hun iedereen aan.

Jan Henningheim

Tijdens de afgelopen warmteperiode voldeed de aangebrachte glasfilm meer dan uitstekend. Ik met mijn hand de beplakte ruiten gevoeld. Vorig jaar kon ik dat niet doen, omdat de ruit bloedheet was. Nu kon ik gewoon mijn hand langere tijd tegen de ruit aan houden. Het is een prima investering geweest die zijn doel zeker bereikt heeft.

Luc Broers
Zonwerende raamfolie

Ik heb Reflect Glasfilm leren kennen als zeer bedreven, betrouwbaar en professionele aanbieder en verwerken van renovatie van glaspartijen. Met de nodige aandacht voor het minimaliseren van de CO2 footprint. Alles met Reflect Glasfilm loopt gewoon soepel. En de twee Michels hebben veel kennis en kunde.

René Engelen
Zonwerende raamfolie in Wassenaar

Raamfolie ook op uw ramen?

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 12 MB.
  Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

  Neem contact op of vraag een offerte aan

  Heb je vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden. Een offerte vraag je gemakkelijk aan met het offerteformulier hiernaast.

  Steiger 2
  6581 KZ Malden
  Tel: 024-6451616
  E-mail: info@reflectglasfilm.nl

  30+

  jaar ervaring

  8.000

  gebouwen met raamfolie

  A+

  kwaliteit folie