Zonwerende raamfolie

Zonwering in een lichtstraat

Zonwering in uw lichtstraat: wat zijn de voordelen?

Een lichtstraat zorgt voor veel daglicht. Maar dit kan ook een nadeel hebben. Hierdoor komt er namelijk tijdens zonnig weer erg veel warmte binnen, waardoor het onnodig heet kan worden.

Een lichtstraat of een lichtkoepel is een mooie en vrij simpele oplossing om veel daglicht in uw (kantoor)pand te krijgen. Het zou dan ook zonde zijn als dit mooie zicht verloren gaat bij de installatie van traditionele zonwering.

Hier biedt zonwering in de vorm van raamfolie de ideale uitkomst. Door het aanbrengen van zonwerende raamfolie wordt het licht namelijk nog wel door uw lichtstraat of lichtkoepel gelaten, maar wordt de warmte buitengehouden. Daarnaast zorgt het raamfolie ervoor dat de warmte in de winter vastgehouden wordt, waardoor u ook nog eens bespaart op uw energierekening.

De voordelen van lichtstraat zonwering

Blokkeert meer dan 99% van de UV-straling

Reduceert schitteringen en reflecties

Tot 12 jaar effectief

Tot 91% warmtewering

Uitgevoerde projecten

Wij hebben veel panden en woonhuizen voorzien van onze raamfolie. Hiernaast ziet u een greep uit onze uitgevoerde projecten.

Bekijk alles

Zonwerende raamfolie bij Motor Centrum Eibergen

Motorcentrum Eijbergen

Zonwerende raamfolie in het Gelre Ziekenhuis Apeldoorn

Gelre ziekenhuis Apeldoorn

Zonwerende raamfolie in het gemeentehuis van Vlissingen

Gemeentehuis Vlissingen

Zonwerende raamfolie sportlocatie Bloemerd

Sportlocatie Leiderdorp

Lichtstraat zonwering: minder warmte & dezelfde hoeveelheid licht

In de zomer kan de zon zich van zijn beste kant laten zien. Met een lichtstraat heb je bij veel beglazing snel te maken met oplopende temperaturen binnen. Met onze zonwerende raamfolie heb je daar geen last van. Lichtstraat zonwering houdt namelijk 85% van de zonnewarmte tegen. Hierdoor lopen temperaturen niet meer zo snel op, bespaar je kosten op het koelen van de ruimte en wordt de overlast van de zon gereduceerd.

Wij horen u denken. Ik heb juist gekozen voor een lichtstraat vanwege de hoeveelheid licht die het met zich meebrengt. Hoe fijn is het dan dat onze glasfolie geen invloed heeft op de hoeveelheid licht? Met glasfolie op de beglazing geniet u nog evenveel licht in uw pand, als zonder glasfolie.

Zonwerend raamfolie van Reflect Glasfilm

Ons raamfolie is zowel neutraal als reflecterend beschikbaar. Dit heeft als voordeel dat het raamfolie goed gebruikt kan worden om het zicht te bewaren, waardoor u profiteert van een stijlvolle uitstraling. Naast het behouden van de uitstraling geniet u ook van het verkoelen van uw pand, en het besparen van (energie)kosten.

Als u op zoek bent naar zonwerend raamfolie dat vrijwel onzichtbaar is, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden zowel neutrale als reflecterende raamfolie. Neutrale raamfolie is van de buitenkant nauwelijks zichtbaar. In tegenstelling tot reflecterende zonwerende raamfolie. Op deze manier blijft de warmte zoveel mogelijk buiten zonder dat het aanzicht van het pand verandert.

Wilt u graag advies over welk soort raamfolie het beste bij uw situatie past? Onze adviseurs komen graag bij uw (kantoor)pand langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Samen zoeken wij naar de passende oplossing.

Reflect Glasfilm beeldmerk Decoratiefolie

Via deze weg wilde ik jullie hartelijk bedanken voor het folie wat bij ons is aangebracht. We merken met de afgelopen paar warme dagen direct het verschil! We kunnen ’s avonds weer in de keuken staan zonder te zweten en de woonkamer is ook lekker koel. Hartelijk dank voor jullie service!

R. Baardman
Zonwerende raamfolie

De betrokkenheid bij advisering en projecten in uitvoering door Reflect Glasfilm is buitengewoon. Ik kan Michel met een gerust hart meenemen op locatie waarbij hij zijn expertise inzet in het belang voor onze klant/ gebruiker. Er wordt veel energie gestoken in het uitleggen van de technische aspecten en toepassingen.

Ron Hoeks

Het werd enorm warm in ons gebouw en daarnaast tonen we waardevolle stukken die maximaal beschermd moesten worden tegen de invloeden van de zon. Reflect Glasfilm had de perfecte oplossing, zonwerende buitenfolie, die zowel warmte als UV tegenhoudt. We zijn zeer tevreden over Reflect Glasfilm en bevelen hun iedereen aan.

Jan Henningheim

Tijdens de afgelopen warmteperiode voldeed de aangebrachte glasfilm meer dan uitstekend. Ik met mijn hand de beplakte ruiten gevoeld. Vorig jaar kon ik dat niet doen, omdat de ruit bloedheet was. Nu kon ik gewoon mijn hand langere tijd tegen de ruit aan houden. Het is een prima investering geweest die zijn doel zeker bereikt heeft.

Luc Broers
Zonwerende raamfolie

Ik heb Reflect Glasfilm leren kennen als zeer bedreven, betrouwbaar en professionele aanbieder en verwerken van renovatie van glaspartijen. Met de nodige aandacht voor het minimaliseren van de CO2 footprint. Alles met Reflect Glasfilm loopt gewoon soepel. En de twee Michels hebben veel kennis en kunde.

René Engelen
Zonwerende raamfolie in Wassenaar

Raamfolie ook op uw ramen?

Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

Neem contact op of vraag een offerte aan

Heb je vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden. Een offerte vraag je gemakkelijk aan met het offerteformulier hiernaast.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30+

jaar ervaring

8.000

gebouwen met raamfolie

A+

kwaliteit folie