Veiligheidsfolie Reflect Glasfilm

Veiligheidsfolie

Veiligheidsfolie

Beveilig de meest fragiele plek van uw pand

Of het nu gaat om een winkel, ziekenhuis, fabriek of een andere branche met strenge veiligheidsvoorschriften, het installeren van veiligheidsfolie is een verstandige keuze. Deze slimme oplossing minimaliseert niet alleen het risico op letsel door rondvliegende glasscherven tijdens noodsituaties, maar biedt ook een extra bescherming tegen inbrekers. Bovendien is veiligheidsfolie aanzienlijk voordeliger dan gelaagd veiligheidsglas.

Veiligheidsfolie is een transparante raamfolie die aan de binnenkant van uw beglazing wordt aangebracht. Het versterkt uw ramen en houdt scherven en splinters op hun plek. Hoewel het glas kan breken, zorgt de lijmlaag ervoor dat de scherven bij elkaar blijven. Is veiligheidsfolie iets voor uw bedrijf? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Onze deskundige specialisten staan klaar om bij u langs te komen en te bekijken hoe we deze effectieve oplossing het beste kunnen implementeren.

De voordelen van veiligheidsfolie

Beveiligt tegen doorval

Bescherming extreme situaties: explosies, vuurwerk en brandgevaar

Werkt scherfbindend en inbraakvertragend

Ook verkrijgbaar als zonwerende glasfilm

Voor montage op ramen, spiegels, voertuigen

Tot 12 jaar effectief

BRC-, HACCP– en IFS-certificering en getest volgens normen (EN 12600-1B1, DIN 52 337, NEN 3569-1B en ASTM E 84)

Onze projecten

Wij hebben veel panden en woonhuizen voorzien van onze raamfolie. Hiernaast ziet u een greep uit onze uitgevoerde projecten.

Bekijk alle projecten

Top-Slapen-Elst

Top slapen Elst


Zonwerende raamfolie in het Gelre Ziekenhuis Apeldoorn

Gelre ziekenhuis Apeldoorn


Zonwerende raamfolie bij Motor Centrum Eibergen

Motor Centrum Eibergen


Zonwerende raamfolie sportlocatie Bloemerd

Sportlocatie de Bloemerd


Hoe sterk is veiligheidsfolie?

Onze veiligheidsfolie zet veiligheid op de eerste plaats, zelfs bij explosies. Het is namelijk ontworpen om glas te verstevigen en scherven bij elkaar te houden. Daarnaast biedt onze folie een effectieve bescherming tegen vuurwerkbommen en andere vormen van vandalisme. Daardoor worden niet alleen uw bezittingen beschermd, maar ook de personen die binnen aanwezig zijn.

In diverse sectoren, waaronder de zorgsector en de voedingsmiddelenindustrie, wordt veel gebruik gemaakt van veiligheidsfolie op ramen. Dit wordt meestal gedaan om rondvliegend glas te voorkomen, maar ook om de besmetting van voedingsproducten te minimaliseren. Glasscherven worden namelijk bij elkaar gehouden door het gebruik van veiligheidsfolie. Veiligheidsfolie wordt ook wel inbraakwerende folie genoemd. Benieuwd hoe dat werkt? Lees hieronder meer over inbraakwerende folie.

Reflect Glasfilm beeldmerk Veiligheidsfolie Reflect Glasfilm
Inbraakwerende-folie

Het effect van inbraakwerende folie

Veiligheidsfolie dient niet alleen voor veiligheidsdoeleinden, maar is ook zeer effectief tegen inbraak. Dankzij deze speciale folie wordt het aanzienlijk moeilijker voor inbrekers om toegang te krijgen. Anti-inbraakfolie maakt het buitengewoon lastig om glas te breken, waardoor meer geweld nodig is. Wanneer een inbreker bijvoorbeeld een steen tegen een raam gooit of probeert de ruit met een voorwerp te vernielen, zorgt de inbraakwerende folie ervoor dat de scherven op hun plaats blijven. Dit resulteert in vertraging en veel lawaai, wat inbrekers absoluut niet willen. Het is een effectieve barrière die hen ontmoedigt en uw pand beter beschermt.

Zonwerende raamfolie in Wassenaar

Waarom Reflect Glasfilm?

 • Veiligheid en bescherming: Onze veiligheidsfolie biedt een extra laag bescherming tegen rondvliegend glas bij explosies, vandalisme en ongelukken. Het minimaliseert het risico op letsel en zorgt voor een veiligere omgeving.
 • Inbraakwerendheid: Met onze veiligheidsfolie wordt het aanzienlijk moeilijker voor inbrekers om toegang te krijgen tot uw pand.
 • Hoogwaardige kwaliteit: Bij Reflect Glasfilm streven we naar de hoogste kwaliteit, onze veiligheidsfolie zorgt ervoor dat uw ramen (en bezittingen) worden beschermd.
 • Ervaring en expertise: Ons ervaren team zorgt voor een vakkundige installatie van de veiligheidsfolie. Met jarenlange expertise in de branche kunt u vertrouwen op ons vakmanschap en onze professionele aanpak.
 • Maatwerkoplossingen: We begrijpen dat elk project uniek is. Of het nu gaat om uw woning, kantoor of commerciële ruimte, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Kies voor Reflect Glasfilm en ervaar de voordelen van hoogwaardige veiligheidsfolie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een advies op maat.

Wat zeggen onze klanten?

Via deze weg wilde ik jullie hartelijk bedanken voor het folie wat bij ons is aangebracht. We merken met de afgelopen paar warme dagen direct het verschil! We kunnen ’s avonds weer in de keuken staan zonder te zweten en de woonkamer is ook lekker koel. Hartelijk dank voor jullie service!

R. Baardman
Zonwerende raamfolie

De betrokkenheid bij advisering en projecten in uitvoering door Reflect Glasfilm is buitengewoon. Ik kan Michel met een gerust hart meenemen op locatie waarbij hij zijn expertise inzet in het belang voor onze klant/ gebruiker. Er wordt veel energie gestoken in het uitleggen van de technische aspecten en toepassingen.

Ron Hoeks

Het werd enorm warm in ons gebouw en daarnaast tonen we waardevolle stukken die maximaal beschermd moesten worden tegen de invloeden van de zon. Reflect Glasfilm had de perfecte oplossing, zonwerende buitenfolie, die zowel warmte als UV tegenhoudt. We zijn zeer tevreden over Reflect Glasfilm en bevelen hun iedereen aan.

Jan Henningheim

Tijdens de afgelopen warmteperiode voldeed de aangebrachte glasfilm meer dan uitstekend. Ik met mijn hand de beplakte ruiten gevoeld. Vorig jaar kon ik dat niet doen, omdat de ruit bloedheet was. Nu kon ik gewoon mijn hand langere tijd tegen de ruit aan houden. Het is een prima investering geweest die zijn doel zeker bereikt heeft.

Luc Broers
Zonwerende raamfolie

Ik heb Reflect Glasfilm leren kennen als zeer bedreven, betrouwbaar en professionele aanbieder en verwerken van renovatie van glaspartijen. Met de nodige aandacht voor het minimaliseren van de CO2 footprint. Alles met Reflect Glasfilm loopt gewoon soepel. En de twee Michels hebben veel kennis en kunde.

René Engelen
Zonwerende raamfolie in Wassenaar

Raamfolie ook op uw ramen?

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 12 MB.
  Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

  Neem contact op of vraag een offerte aan

  Heb je vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden. Een offerte vraag je gemakkelijk aan met het offerteformulier hiernaast.

  Steiger 2
  6581 KZ Malden
  Tel: 024-6451616
  E-mail: info@reflectglasfilm.nl

  30+

  jaar ervaring

  8.000

  gebouwen met raamfolie

  A+

  kwaliteit folie