raamfolie voor detailhandel

Raamfolie voor de detailhandel

Ramen van etalages van winkels zijn vaak het doelwit van inbraak. Gelukkig hebben wij diverse soorten raamfolie die dat voorkomen. Door de etalage te voorzien van een inbraakwerende folie wordt bij een poging tot inbraak de klap opgevangen. Deze folie maakt het voor inbrekers lastiger om in te breken. De scherven worden door veiligheidsfolie bij elkaar gehouden en voorkomen dat de ruit uit elkaar valt. Om glas met veiligheidsfolie te breken, moet er veel meer geweld gebruikt worden. Er ontstaat dus geen opening. En geen ravage. De folie werkt meteen als doorvalbeveiliging.

Daarnaast kan het ook zo zijn dat de zon gedurende de dag lange tijd via de ramen naar binnen schijnt. Eventuele meubels en/of kleding kan dan gaan verkleuren. Ook daarvoor hebben we een mooie oplossing: onze UV-werende folie. Hierdoor blijft het zicht naar buiten behouden maar verkleurt er niets meer voor de etalage.

Reflect Glasfilm beeldmerk veiligheidsfolie-detailhandel

Projecten voor detailhandel

Bekijk hieronder enkele van onze uitgevoerde projecten voor de detailhandel. Benieuwd wat wij nog meer gedaan hebben? Bekijk dan onze projectenpagina!

Top-Slapen-Elst

Totale oppervlakte

17m2

Top slapen Elst

Top-Slapen-Elst

Soort Raamfolie

Xposure Plus

Top slapen Elst

Zonwerende raamfolie bij Motor Centrum Eibergen

Warmtereductie

70%

Motor Centrum Eibergen

Zonwerende raamfolie bij Motor centrum Eibergen

Totale oppervlakte

355 m2

Motor Centrum Eibergen


Reflect Glasfilm beeldmerk

Naast veiligheid ook besparen op uw energiekosten?

Het mooie van raamfolie is dat verschillende folies gemakkelijk gecombineerd kunnen worden. Zo kunt u gebruiken maken van veiligheidsfolie dat ook een isolerende werking heeft. Hierdoor bespaart u met uw winkel of etalage op energiekosten. Het gebruik van raamfolie is een effectievere manier om zon te weren dan dat traditionele zonwering is.

Isolerende raamfolie is namelijk dé oplossing voor het isoleren van een pand, ook in de detailhandel. Het isolerende raamfolie van Reflect Glasfilm reflecteert tot wel 92% van de stralingswarmte. Bij het gebruik van de verwarming blijft de warmte dus binnen, in plaats van dat dit direct via de beglazing naar buiten verdwijnt. Dit resulteert niet langer in onnodig stoken.

Detailhandel: tegengaan van verkleuring

Het tegengaan van verkleuring kan een belangrijke oplossing zijn voor de detailandel. Het proces van verkleuring is nooit volledig tegen te gaan, maar u kunt dit proces wel vertragen. Dit wordt gedaan door het aanbrengen van het UV-werende folie van Reflect Glasfilm. Dit soort raamfolie zorgt ervoor dat meer dan 99 procent van de UV-straling wordt weerkaatst.

Werkt u in de detailhandel en bent u benieuwd wat Reflect Glasfilm u kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer of via het offerteformulier.

Reflect Glasfilm beeldmerk soorten-raamfolie-detailhandel
Zonwerende raamfolie Reflect Glasfilm

Projecten voor de detailhandel

Wij hebben inmiddels al veel panden, etalages en winkels voorzien van onze raamfolie. Hiernaast een greep uit onze uitgevoerde projecten.

Bekijk alles op onze portfoliopagina

Zonwerende raamfolie sportlocatie Bloemerd

Project A

Zonwerende raamfolie sportlocatie Bloemerd

Project B

Zonwerende raamfolie sportlocatie Bloemerd

Project C

Zonwerende raamfolie sportlocatie Bloemerd

Project D

Zonwerende raamfolie in Wassenaar

Ook raamfolie op uw ramen?

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 12 MB.
  Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

  Neem contact op of vraag een offerte aan

  Heb je vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden. Een offerte vraag je gemakkelijk aan met het offerteformulier hiernaast.

  Steiger 2
  6581 KZ Malden
  Tel: 024-6451616
  E-mail: info@reflectglasfilm.nl

  30+

  jaar ervaring

  8.000

  gebouwen met raamfolie

  A+

  kwaliteit folie