Raamisolatie

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Wist je dat raamisolatie de gemakkelijkste manier is om snel kosten te besparen op je energierekening? Vooral bij de wat oudere huizen zijn ramen een lastige factor qua isolatie. Sommige panden bevatten zelfs nog enkel glas. Om ook deze panden te isoleren is raamfolie de beste optie. Soms is het namelijk niet mogelijk, te duur of niet toegestaan om ruiten met enkel glas te vervangen voor dubbel glas. Raamisolatie is dan de beste oplossing omdat de hoeveelheid daglicht hetzelfde blijft en er geen veranderingen aan het uiterlijk van het gebouw plaatsvinden. Daarnaast wordt isolerende raamfolie zonder verbouwing aangebracht.

Meer informatie over raamisolatie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Welke raamisolatie kan ik het beste gebruiken?

Bij Reflect Glasfilm hebben we veel verschillende folies voor isolatieproblemen van je woning of pand. Bijvoorbeeld onze raamfolie EnerSaver, dat is een absolute vier seizoenen oplossing. De naam zegt het al: er wordt veel energie bespaard met deze folie. En dat het hele jaar door, zonder dat je er omkijken naar hebt. In de winter blijft de warmte binnen en in de zomer buiten. De isolatiewaarde van het glas wordt op die manier tot wel 40% verbeterd. Het grote voordeel van raamisolatie is dat het praktisch onzichtbaar is. De folie zorgt dus voor een optimaal behoud van daglicht.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

De service van Reflect Glasfilm: verhoog comfort, verlaag kosten

Reflect Glasfilm heeft veel ervaring met het plaatsen van verschillende soorten raamfolies. Wist je dat wij ook zonwerende en privacy folie in ons assortiment hebben? We werken voor zowel particulieren als bedrijven. Al sinds 1991 zijn we bezig met glasfolie.

Bij ons krijg je 10 jaar garantie op de folies en wij leveren enkel gecertificeerde en geteste folies. Ben je geïnteresseerd in een van onze folies, maar weet je niet precies welke folie het best bij je past? Neem dan contact met ons op. Via de telefoon kunnen wij vaak al bepalen of een van onze folies je een besparing gaat opleveren. We passen onze werkwijze helemaal aan naar jouw wensen, vandaar onze slogan: verhoog comfort, verlaag kosten. Om jouw comfort zo hoog mogelijk te houden, komen we graag vrijblijvend bij je langs om het pand te bekijken en op die manier een goed advies te geven.
Alvast een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vraag offerte aan
raamisolatie 1

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto