Raamfolie warmtewerend

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Raamfolie warmtewerend – start direct met besparen door onze raamfolie

Met warmtewerend raamfolie van Reflect Glasfilm wordt veel warmte en direct zonlicht buitengehouden. Zoals gezegd wordt tot wel 91% van het directe zonlicht geweerd. Vooral bij panden met veel ramen kan het in de zomer erg warm worden. Dat kan komen door het directe zonlicht dat naar binnen schijnt, daarvoor hoeft het buiten nog niet eens heel warm te zijn. Maar zelfs als er buiten een hittegolf plaatsvindt, dan houd je de hitte met warmtewerende raamfolie mooi buiten de deur. Met zonwerende raamfolie zorg je ervoor dat het zicht naar buiten behouden blijft, maar is de temperatuur binnen erg aangenaam!

Meer informatie over warmtewerende folie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

De voordelen en mogelijkheden

Naast het terugkrijgen van de controle zijn er meer voordelen als je zonwerende folie aanschaft. Wist je dat een te warme temperatuur op kantoor negatief werkt voor de productiviteit van werknemers? Oplossingen die vaak worden genoemd zijn: ventilatoren of airconditioning. Deze alternatieven zijn erg duur in aanschaf, werken pas als de warmte binnen is en vervolgens gaat ook de energierekening omhoog. Niet echt een effectieve oplossing dus.

Ben jij op zoek naar een oplossing die preventief tegen de warmte werkt? Dan is raamfolie warmtewerend de beste optie!

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Raamfolie warmtewerend – welke folie past het best bij mij?

Bij Reflect Glasfilm hebben we verschillende soorten warmtewerende folies in het assortiment. Zo hebben we reflecterende en neutrale folie. Het voordeel wat reflecterende folie biedt, is dat ook de inkijk tegengehouden wordt. Daardoor wordt er meer privacy geboden. Het is natuurlijk ook mogelijk om folie te plaatsen waar je helemaal niets van ziet. Onze Hyperion raamfolie is hier het meest voor geschikt.

Om een folie te kiezen die helemaal naar wens is, komen we graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Doordat we een beter zicht hebben op het pand waar je de raamfolie voor wil gebruiken, kunnen we een goed advies geven.

Tot slot is het voor bedrijven mogelijk om in aanmerking te komen voor de Energie-Investeringsaftrek met de aanschaf van raamfolie. Benieuwd hoe dit zit en vraag je je af of het iets voor jou is? Neem gemakkelijk contact met ons op en we beantwoorden je vraag!

Vraag gemakkelijk je offerte aan
raamfolie warmtewerend 1

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto