Afbeelding-Reflect-Glasfilm-homepagina

WonenBreburg

68% warmtereductie met zonwerende raamfolie

WonenBreburg heeft gekozen voor zonwerende raamfolie om het comfort van 77 appartementen te verbeteren. Zij hebben gekozen voor Hyperion 50R. Deze zonwerende raamfolie beslaat een indrukwekkende oppervlakte van 709 vierkante meter, verdeeld over 340 ruiten, met een prestatie van 68% warmtereductie. Deze keuze heeft niet alleen bijgedragen aan aanzienlijke verbeteringen in de zonwering, maar heeft ook de esthetische aspecten van de ruiten behouden voor een comfortabele en aantrekkelijke leefomgeving.

Totale oppervlakte: 709m2
Soort raamfolie: Hyperion 50R
Aantal ruiten: 340
Warmtereductie: 68%
Zonwerende raamfolie WonenBreburg
Zonwerende raamfolie WonenBreburg
Zonwerende raamfolie WonenBreburg

Contact met Rocher

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een comfortabele en duurzame woon- en werkomgeving verdient. Ons motto wat daarbij hoort: ‘’verhoog comfort en verlaag de kosten’’. Ons motto komt perfect terug in de voordelen van zonwerende raamfolie. Er zijn verschillende soorten zonwerende raamfolie. Zo hebben we voor elke situatie een passende oplossing.

Onze raamfolie specialist Rocher Kruissen staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en persoonlijk advies te geven bij het maken van de juiste keuze op het gebied van raamfolie. Neem vrijblijvend contact op met Rocher.

Neem contact op met Rocher van Reflect Glasfilm