Afbeelding-Reflect-Glasfilm-homepagina

Nedinsco Venlo

90% warmtereductie met zonwerende raamfolie

Nedinsco Venlo heeft gekozen voor Hyperion 20R, een zonwerende raamfolie. Deze zonwerende raamfolie is geïnstalleerd op een royale oppervlakte van 309 vierkante meter, verdeeld over 225 ruiten in kantoren en de kantine. De raamfolie levert een opmerkelijke prestatie met een warmtereductie van 90%. Het bijzondere aspect van deze installatie is dat het niet alleen de zonwering verbetert, maar ook de esthetische aspecten van de ruiten in zowel de kantoren als de kantine intact laat.

Totale oppervlakte: 309m2
Soort raamfolie: Hyperion 20R
Aantal ruiten: 225
Warmtereductie: 90%
Zonwerende raamfolie Nedinsco Venlo
Zonwerende raamfolie Nedinsco Venlo
Zonwerende raamfolie Nedinsco Venlo

Contact met Rocher

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een comfortabele en duurzame woon- en werkomgeving verdient. Ons motto wat daarbij hoort: ‘’verhoog comfort en verlaag de kosten’’. Ons motto komt perfect terug in de voordelen van zonwerende raamfolie. Er zijn verschillende soorten zonwerende raamfolie. Zo hebben we voor elke situatie een passende oplossing.

Onze raamfolie specialist Rocher Kruissen staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en persoonlijk advies te geven bij het maken van de juiste keuze op het gebied van raamfolie. Neem vrijblijvend contact op met Rocher.

Neem contact op met Rocher van Reflect Glasfilm