Afbeelding-Reflect-Glasfilm-homepagina

Gemeente Harderberg - Sporthal

80% warmtereductie met zonwerende raamfolie

De Gemeente Hardenberg heeft voor de zonwerende oplossing Silver Matte gekozen voor hun sporthal. Deze zonwerende raamfolie is aangebracht op een totale oppervlakte van 51 vierkante meter, verdeeld over 24 ruiten. Het resultaat is een warmtereductie van 80%. Bovendien heeft de raamfolie het bijzondere kenmerk van reflectie aan de buitenzijde, terwijl het een matte uitstraling aan de binnenzijde behoudt. Dit zorgt voor een effectieve warmtewering en een esthetisch gewenst interieur.

Totale oppervlakte: 51m2
Soort raamfolie: Silver Matte
Aantal ruiten: 24
Warmtereductie: 80%
Zonwerende raamfolie Gemeente Harderberg
Zonwerende raamfolie Gemeente Harderberg
Zonwerende raamfolie Gemeente Harderberg

Contact met Rocher

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een comfortabele en duurzame woon- en werkomgeving verdient. Ons motto wat daarbij hoort: ‘’verhoog comfort en verlaag de kosten’’. Ons motto komt perfect terug in de voordelen van zonwerende raamfolie. Er zijn verschillende soorten zonwerende raamfolie. Zo hebben we voor elke situatie een passende oplossing.

Onze raamfolie specialist Rocher Kruissen staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en persoonlijk advies te geven bij het maken van de juiste keuze op het gebied van raamfolie. Neem vrijblijvend contact op met Rocher.

Neem contact op met Rocher van Reflect Glasfilm