Energielabel C kantoorpand

Opgericht in 1991

Vakkundige installatie

Advies op locatie

Energielabel C voor jouw kantoorpand: snel een duurzaam kantoor met raamfolie

Voor 2023 moeten het energielabel van kantoorpanden groter dan 100 m2 verhoogd worden tot minimaal label C. Is jouw kantoor nog niet duurzaam en voldoet je pand niet aan deze eis? Dan kun je in het ergste geval over 2 jaar je kantoorpand worden uitgezet. Dit is gelukkig allemaal te voorkomen. Start daarom vandaag nog met het verbeteren van je energielabel. Label C is slechts een tussenstap: vanaf 2030 moeten alle kantoorpanden voorzien zijn van energielabel A. Wij snappen dat het verduurzamen van je pand niet bovenaan je to-do-lijst staat. Maar wist je dat het voor jou als ondernemer veel voordelen oplevert?

Niet zeker welk energielabel jouw kantoor heeft? Dat kun je eenvoudig checken op EP-online. Met een geldig label A, B of C voldoe je al aan de norm van 2023 en hoef je dus niets te doen. Met een energielabel D of lager kun je mogelijk zonder ingewikkelde bouwkundige ingrepen overgaan op energielabel C.

Meer informatie over onze isolatiefolie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Een duurzaam kantoor met energielabel C

Bij het verbeteren van het energielabel van je kantoorpand heb je veel keuzes. Maar wat is de snelste en meest duurzame oplossing? Raamfolie! Met de juiste raamfolie zorg je voor eenvoudig voor 100% meer comfort en bespaar je op energiekosten. Dankzij onze raamfolie op beglazing krijg je controle over de binnentemperatuur terug.

Het grote voordeel is dat het 365 dagen per jaar functioneert. De folie zorgt voor een koeler werkklimaat in de zomerperiode waardoor bespaart wordt op kosten van koelsystemen. In koudere maanden wordt de warmte juist behouden, wat resulteert in minder stookkosten. Hierdoor is raamfolie niet alleen goed voor de portemonnee maar zorgen we samen voor een groenere wereld. Met raamfolie ben je zonder een ingrijpende verbouwing op weg naar een beter energielabel voor je kantoorpand.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Energielabel C kantoorpand: prettiger en gezonder binnenklimaat

Vaak wordt onderschat hoe belangrijk de binnentemperatuur is voor ons comfort en welzijn. Het voordeel voor ondernemers zit ‘m namelijk niet alleen in de verlaging van energiekosten en snelle terugverdientijd. In een duurzaam gebouw werkt je personeel harder en melden ze zich minder vaak ziek. Hoe dat kan? Raamfolie zorgt het hele jaar door voor een ideale binnentemperatuur en dus een betere werkcomfort. Een aangenaam binnenklimaat doet de productiviteit met 10-15% stijgen en het ziekteverzuim met 1.5-2,5% dalen. Voor ondernemers zit daar de meeste besparing.

Ontmoet ons team

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een comfortabele en duurzame woon- en werkomgeving verdient. Ons motto is dan ook niet voor niks: verhoog comfort, verlaag kosten”. Al sinds 1991 hebben wij een eenvoudige oplossing voor een complex probleem. We bieden een breed assortiment aan raamfolie voor zowel particulieren als bedrijven zonder ingrijpende maatregelen.

Reflect Glasfilm is er voor kleine en grote projecten. Daarnaast zijn wij vooruitstrevend en altijd bezig met het innoveren van onze producten. Zo kunnen we jou nog beter voorzien van de juiste raamfolie. In het contact met klanten vinden wij persoonlijkheid belangrijk. Daarom komen onze glasfolie specialisten en gecertificeerde monteurs altijd bij jou op locatie voor advies. Zo kunnen zij jouw vragen beantwoorden en de situatie beter inschatten. Benieuwd naar onze glasfolie experts?

Vraag offerte aan
Energielabel kantoorpand

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8.000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto