Zonwering voor uw pand in Zaanstad

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Zonwering Zaanstad

De zon kan ons veel voordelen opleveren: gratis verwarming, een mooi bruin kleurtje en warme dagen tijdens de vakantie. Maar wat als het nou te warm wordt? De zon kan je ook geld kosten, namelijk als je een pand moet koelen. Het koelen van een pand in Zaanstad, een bedrijfsruimte bijvoorbeeld, kost driemaal zoveel als het verwarmen ervan. Je kan op deze kosten van koeling enorm veel geld besparen door te kiezen voor zonwerende raamfolie.

Reflect Glasfilm is gespecialiseerd in onder meer zonwering folie en biedt haar diensten in heel Nederland aan; ook in Zaanstad. Verlaag ook je kosten op koeling en kies voor professionele zonwerende folie.

Voor particuliere woningen is zonwerende folie uiteraard ook een grote aanwinst, maar voor bedrijven is zonwering onontbeerlijk. Traditionele zonwering zoals uitvalschermen, markiezen of andere schermen brengen ook nadelen met zich mee. Het onderhoud bijvoorbeeld.

Zonwerende folie Zaanstad behoeft geen onderhoud en kan eenvoudig worden gereinigd. Je kan tot wel 12 jaar genieten van zonwerende folie in Zaanstad en de werkzaamheid wordt in de loop der jaren niet minder. Een ander groot voordeel van zonwerende folie is het tegengaan van schitteringen op beeldschermen. Als de zon op een beeldscherm schijnt is werken vrijwel onmogelijk. Uiteraard is ook de anti-inbraak functie heel belangrijk.

Meer informatie over zonwerende folie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Verschillende soorten folie

Reflect Glasfilm biedt een uitgebreide en complete keuze als het gaat om raamfolie. Naast zonwering folie kan je bij ons ook terecht voor veiligheidsfolie en isolerende folie. Ook zonwerende folie voor de auto behoort tot ons assortiment. Zonwerende folie is beschikbaar in twee vormen: reflecterend en niet reflecterend (neutraal). Als je kiest voor reflecterende folie dan heb je als extra bijkomend voordeel dat ook inkijk tot het verleden behoort. Kijk op onze website voor informatie en naar eerdere projecten die wij mochten uitvoeren. Je kan zo een schat aan informatie vinden en ideeën opdoen voor je eigen pand in Zaanstad. Natuurlijk zijn wij je graag van dienst als je informatie wilt of direct een vrijblijvende offerte wilt aanvragen.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Inbraakwerende én zonwerende folie

In je pand bevinden zich spullen die aantrekkelijk kunnen zijn voor dieven. Kostbare apparatuur zoals laptops, voorraad of bijzondere objecten zoals kunst. Je voorkomt inbraken door de aanschaf van zonwering folie voor je pand in Zaanstad. Door de folie is het veel moeilijker om een ruit kapot te slaan. Inbrekers moeten meer moeite doen, meer geluid maken en dit zal de omgeving attenderen op de inbraak.

Je hebt dus veel meer kans op een mislukte inbraak of dieven beginnen er gewoon niet aan. Daarbij komt ook nog dat een kapotte ruit veel minder rommel maakt, omdat de folie de scherven bij elkaar houdt. Om die reden is zonwerende folie ook uiterst geschikt voor gebruik in omgevingen zoals een kinderdagverblijf of restaurants. Wil je meer weten over zonwerende folie dan kan je altijd contact met ons opnemen, wij adviseren je graag vrijblijvend. Reflect Glasfilm komt in heel Nederland, ook in Zaanstad en omgeving.

Vraag offerte aan
zonwering zaanstad reflect glasfilm

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto