Zonwering Veenendaal

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Zonwering voor je pand in Veenendaal. Geschikt voor enkel en dubbelglas!

Heb jij wel eens overwogen om zonwering raamfolie aan te schaffen voor je pand of woning in Veenendaal?

Deze vorm van zonwering heeft een groot aantal voordelen ten opzichte van traditionele zonwering. Deze voordelen zijn extra belangrijk voor bedrijven en instellingen, omdat met behulp van zonwerende raamfolie de werkomgeving aangenamer wordt. Het werkklimaat moet prettig zijn en daaronder wordt ook de omgevingstemperatuur verstaan. Met zonwerende raamfolie houd je de zon buiten en daarmee ook de warmte. De binnenruimtes blijven daardoor aangenaam koel en je kunt flink besparen op de kosten van airconditioning. Een ander voordeel van zonwerende raamfolie is het feit dat men gewoon naar buiten kan kijken. Bij traditionele zonwering kan dat niet of veel minder goed. Een uitvalscherm of markies neemt het uitzicht weg. Binnenzonwering maakt het binnen donker waardoor het dagritme niet goed kan worden behouden. Met zonwerende raamfolie heb je hier geen last van.

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Zonwering van Reflect Glasfilm

Reflect Glasfilm werkt al meer dan 25 jaar in de foliebranche en heeft een groot aantal projecten op haar naam staan. Op de website kan je voorbeelden van onze projecten bekijken om ideeën op te doen voor je eigen woning of bedrijfspand. Een van de mogelijkheden van zonwerende folie is reflecterende folie. Dit betekent dat men van binnen wel naar buiten kan kijken maar van buiten niet naar binnen. Dit garandeert uiteraard de privacy van de werknemer. Ook voor thuis kan deze manier van zonwering een prettige optie zijn. Je hebt direct meer vrijheid in huis. De folie houdt maar liefst 91% van de zonnewarmte buiten waardoor het binnen aangenaam blijft. In de winter houdt de folie de warmte juist vast waardoor je in alle jaargetijden bespaart op de kosten van energie. Wil jij in Veenendaal of omgeving zonwering raamfolie? Reflect Glasfilm komt in heel Nederland.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Andere voordelen van zonwering Veenendaal

Zonwering Veenendaal heeft nog meer voordelen. Doordat de folie scherfbindend werkt, zorgt het voor extra veiligheid. In de zorgsector en in de voedingsmiddelenindustrie is dit een belangrijk voordeel. Scherven mogen immers niet in voedsel terecht komen en ook niet voor verwondingen zorgen bij bewoners van een instelling of in een kinderdagverblijf. UV-straling wordt voor bijna 100% tegengehouden waardoor interieur niet kan verkleuren en met name ook in musea brengt dit grote voordelen met zich mee. Reflect Glasfilm is werkzaam in alle sectoren: van bouw en vastgoed tot de zorgsector, winkels en restaurants, monumentale panden en in de kinderopvang. Zonwerende raamfolie gaat ook schitteringen tegen waardoor je zonder hinderlijk zonlicht op een pc kunt werken. Musea hebben geen last van hinderlijke schitteringen op schilderijen en andere kunstobjecten.

Vraag offerte aan
zonwering veenendaal

Inbraak preventie

Juist in omgevingen waar kostbare spullen staan, komen inbrekers graag op bezoek. Kantoren met dure apparatuur, musea en winkels bijvoorbeeld. Zonwerende raamfolie Veenendaal heeft ook een inbraak werende functie. Een ruit die is voorzien van raamfolie is niet gemakkelijk stuk te krijgen en zal inbrekers afschrikken. Een poging tot inbraak wordt sneller opgegeven. Mocht een ruit toch stuk gaan, dan is de scherfbindende eigenschap een extra obstakel om binnen te komen. Wil je meer weten over zonwerende raamfolie in Veenendaal dan kan je ons bellen of mailen voor persoonlijk advies. Je kan middels de knop hieronder ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto